JasmineMede

Stereo Love

Kategori: Älska

- Edward Maya <

Det är rent här hemma! Och det ska grillas ikväll! Och vi får finbesök! Och jag har en fin ny tröja på mig! Naaajs. Ja, varför dra ut på det hela när man förkorta ner bloggandet så mycket som möjligt? Men visst, jag kan utveckla det hela lite...

Idag har jag och systrarna Birgersson städat här hemma. Attans vad najs det blev, inge mer hårbollar och kattsandskorn under fötterna vart man än går. Nu har vi precis förberett grillandet ikväll genom att hacka flintan i lagom ätbara bitar och slänga ihop en liten men naggande god pastasallad. Vi får nämligen pojkbesök och då tänkte vi att vi skulle visa våra fina matkunskaper så att dem bara mååååste kidnappa oss och ha oss som hemmafruar. Det är planen (som jag kom på precis nu). Och så var det den nya tröjan - se själva!

Helt lovely, man blir ju glad bara av att titta på den!

Lovetrap

Kategori: Allmänt

- Nikola Sarcevic

När jag får mina "huvudvärksskov" så mår jag väldigt dåligt. För har jag ont någonstans i kroppen så speglar hela min själ av sig eller något sånt och jag blir irriterad, lättstött och allmänt arg på världen. Så fort en sak inte funkar så funkar inget. Vanligtvis kan jag bara ignorera denna sak som inte funkar och tänka på något annat, men när det som inte funkar är 40% av ens hjärna som bultar och kniper så fort man rör på sig så är det ganska svårt att ignorera. Och det roligaste av allt - värktabletter hjälper inte. Jag har haft haft denna så kallade spränghuvudvärk i X antal år nu. Den kommer några dagar i taget, den sitter där den sitter, det spelar ingen roll vad jag gör, hur mycket järn, vitaminer och vatten jag tillför - den sitter där tills den är nöjd. Kul.

Så det enda jag kan göra är att lyssna på Sarcevic, sitta och tänka på mina kärleksbekymmer som egentligen inte existerar eftersom jag inte har något kärleksliv (ni ser, allt blir dåligt och negativt med den här huvudvärken) och hoppas på att det är lite bättre imorn då jag måste till jobbet. Good bays.

Temptation

Kategori: Allmänt

- Arash

Tänk vad man kan må bra av en morgonpromenad! Nog för att mina fötter är kaffakaffa efter gårdagens jobb och jag fick håll men man mår fan bra. Nu gäller det bara att fortsätta. Varje morgon. Och att hålla sig borta från socker. Fatta svårt det kommer bli när jag bor med två cola- och chipsnarkomaner!? Men nej, jag kan inte skylla på någon annan. Jag måste lyckas själv annars kommer det aldrig gå. Men det blir hårt. Går det bra blir det piercing om två veckor!

Dagens tips:
"Om du tänker borde jag eller borde jag inte, så borde du redan ha gjort det!"

Never Forget You

Kategori: Älska

- Noisettes

Att komma hem efter en tolv timmars lång arbetsdag till värsta söndagsmiddagen var nog det värdaste på länge. Fatta att stå utanför IKEA en hel dag och le och säga åt folk att kasta några jäkla ringar på ena jävlar pinnar för en himla femma. Det blir man trött av! I fötterna, i huvudet och i själen. Speciellt eftersom man gick upp bajstidigt och inte sov så himla bra. Så att komma hem, bara äta värsta braiga maten och sen dra sig upp på ensamheten till sitt rum, det är så jävla najs. Tack mina sambosar. Ni gör det lätt att dela <3

Och idag åker Sara. Det är synd. Jag gillar Sara :) Nu ska jag snart göra som Micke säger och gå ut. Snart. Inte riktigt än.

The End

Kategori: Allmänt

- Royal Republic

Midsommar var grymt. Det var trevligt, fylla, god mat och goa vänner. Sen att det sluta med akuten och blod det är ju en annan sak. Men till och med det var trevligt tyckte Robin, som var den som blodade ner hela trappuppgången.

Men när jag tittar på bilderna som togs så tänker jag för mig själv "Vad fan har jag gjort med mig själv?!" Sen studenten har jag gått upp hutlösa 17 kilo. Och det syns! Nu är det fan dags. Jag har sagt det så många gånger förut och jag har börjat bra men sen har cola, godis och diverse snedsteg fångat mig igen. Men nu ska jag leja mister M som min personliga peppare och tränare, och börja ändra om hela skiten. Men först blir det Napoleon Dynamite - hutlöst bra film!

First Date

Kategori: Allmänt

- Danko Jones


Ja. Det är ju nånting speciellt med en karl som spelar gitarr. I värsta fall bas, men gitarr är ju så grymt mycket hetare. Men frågan kvarstår - Varför? Är det de flinka fingrarna som lockar, musikaliteten, eller bara viljan att bytas ut mot det där instrumentet och kunna få lite av den kärleken som den får? Who knows. Inte jag i alla fall. Men hett... Det är det!

Uprising

Kategori: Allmänt

- Muse

Fasiken vad najs livet är då. Pengarna rullar in, ledigheten nalkas och inga större bekymmer finns. Köket är rensat, midsommarmaten inhandlad och vännerna kommer inglidandes imorn. Tror det kommer bli en himla skön midsommar med chill och god mat, jag tror också att de kommande veckorna kommer vara bra för mig. Kan allvarligt talat inte komma på minsta lilla problem just nu. Najs! Helt enkelt.

Funderar på att ta mig en liten kvällstur på cykeln, bort till mysigaste badstället i stan och bara doppa fötterna lite i vattnet. Sen komma hem till det fulla hus som det faktiskt är, spela lite spel med sällskapet och sen dyka i säng med förhoppningar om en trevlig morgondag. Bra, så säger vi. Nu vet ni allt om mitt småpatetiska men lyckliga liv.

Resistance

Kategori: Allmänt

- Muse

Jag kan inte riktigt förstå hur vissa människor är funtade. Hur de kan gräva sig djupare och djupare ner i sin egen skit med ett par stora feta skygglappar på. Ser de inte sanningen?

Jag vet inte om det bara är jag, men jag försöker jämt se på mig själv och det jag gör utifrån, från ett annat perspektiv. För att försöka se till så att jag inte gör några dumma, korkade grejer. Jag vet inte om jag gör det bra eller om jag bara gör ett patetiskt försök till att vara smart, men jag försöker i alla fall. Så att se personer som totalt misslyckas med det får mig inte att höja den personen till skyarna direkt. Jag gillar smarta människor. De behöver inte vara smarta på ett intelligent sätt, det kan vara på en social intelligens eller liknande men korkade människor är bara jobbigt.

Tack och hej.

Summertime

Kategori: Allmänt

- Sam Cooke

Snart snart snart! Det känns som att det är massa saker på gång! Snart slutar jag officiellt jobbet - Det betyder massa ledig tid och ingen mer jobbångest. Snart är det midsommar som vi firar med gott sällskap och god mat. Det kan nog bli en riktigt mysig och sällskaplig midsommar - till skillnad från förra året. Och snart ska jag hämta Kenan på flygplatsen. Snart är alla virriga stollar hemma i Örebro igen - och det blir najs.

Jag förstår i och för sig inte hur midsommar kan vara "mitt i sommaren" då jag anser det vara en kickoff för sommaren. Kan ju bero på jobb och liknande, men visst är det mer försommar i juni? Midsommar kommer i alla fall att spenderas hemma. Lite grill och ansamling av goda vänner, lite nubbe och sällskap och nattbad? Det kommer bli najs helt enkelt. That's all.

Fever

Kategori: Älska?

- Bullet For My Valentine

Supa på en måndagskväll. Ja men varför inte? Att gå från ingen sambo till tre sambos på ett dygn tycker jag är värt att firas. Så det gjorde vi. Började supa lite, spela lite spel och drog fram vattenpipan. Men nu drog helt plötsligt S och Nina och "partyt" dog lite. Fick mig att tänka på en sak:

Thoughts are flying dreams are dying
What you've done - I call it theft.
I'm not dying, I'm still trying, but
Without you there's no party left.

Geeky, jag vet, men det är vad som goes through my mind denna långa långa dag.

Owned

Kategori: Älska

- Ape Rape Escape

Det är inte utan att man blir lite stolt över de där pojkarna. De går från klarhet till klarhet helt enkelt. Min historia med dessa pojkar började en kväll i B-salen för cirka åtta månader sen. Innan det hade jag inte överdrivet stor koll på vilka de var och vad de hade för sig på scenen, jag bokade bandet mest för att de var "inne". Men efter den kvällen var jag frälst. De har det där lilla extra man behöver för att slå som band i dagens Sverige och idag har de precis spelat på Pier Pressure i Göteborg. Det är stort! Och det gick tydligen bra för dem, så jag håller tummarna på att de snart blir "upptäckta" på riktigt och hoppas samtidigt att de inte ska glömma staden de kom ifrån och alla äkta vänner de har här (jag vill också att Nina uppmärksammar hur bra jag är på att använda de och dem).

Tappa Tempo

Kategori: Allmänt

- Nikola Sarcevic

"Nu", tänkte jag. "Nu ska jag skriva ett tänkfyllt, tankfullt, tänkefullt och djupt inlägg om nånting viktigt". Men vad fasen då? Om hur... öh, ja, jag kommer inte ens på några halvkorkade förslag. Här sitter man och försöker pressa ur sig intressanta tankar och spontana spännande bilder och hur går det? Inte alls. Jag tror nog inte att jag ska satsa på en karriär inom bloggvärlden.

Så som mitt liv ser ut och har sett ut denna helgen, eller veckan så finns det inte så mycket att prata om. Avsnitt efter avsnitt med the OC, snoriga pappersbitar och katthår. Men idag kommer Zanna hem! Äntligen får jag lite sällskap, och sen kommer Nina imorn och allt blir som vanligt. Stök och bråk och massa folk. - Underbart!

Single Ladies

Kategori: Allmänt

- Beyoncé

JA! Härligt med fylleinlägg.. Då de äkta känslorna kommer fram. Som tur var så var jag någorlunda nykter och quoteade en låt istället för att svamla på om mina egna känslor. Man borde verkligen ha ett rattlås på datorn. Och på telefonen. Nu är inte jag den som brukar skicka fyllesms och liknande, men man vet aldrig. Helt plötsligt är den fyllan här då man skickar det där smset till den där personen som kanske borde ha det men som man absolut inte vill ska ha det... Men men, som vanligt så händer allt av en anledning tror jag.

Som att jag sitter ensam hemma en lördagkväll... Jag kunde ha vart i Göteborg och jag kunde säkert ha vart på en fest. Men nej. Jag sitter hemma och kollar på OC. Men det är lugnt. För det gav mig lite lite tid med en god vän som jag har saknat. Nu tror jag det blir lite glass och en glans på bröllopsmenyn innan jag försvinner helt in i seriens värld.

Come What May

Kategori: Älska

- Ewan & Nicole

Never knew I could feel like this
Like I've never seen the sky before
Want to vanish inside your kiss
Every day I love you more and more
Listen to my heart, can you hear it sings
Come back to me, and forgive everything
Seasons may change, winter to spring
But I love you until the end of time

Let's Renovate

Kategori: Allmänt

- InSekt

Äntligen fredag... Men jag som har gått runt och varit halvsjuk hela veckan och fortfarande känner mig lite lagom dålig vet inte om det är så mycket positiva saker med denna veckans fredag. Tvätt, doktorsbesök och virus. Virus i dubbel bemärkelse.

De små pojkarna i InSekt spelar nämligen på rockbaren Virus ikväll och fröken Hellstenius försöker få med en snorindränkt hostande fröken Sundblad där. Och med en miss Gyoni som sällskap så kan nog kvällen bli ganska trevlig. Trött och sjuk? Ja. Men det ska jag försöka råda bot på denna eftermiddag med lite dammsugning och tvätt. Tvätt ja. Tvättstugan kallar. Laters.

I Will Follow You Into The Dark

Kategori: Älska

- Death Cab For Cutie

Jag brukar inte vara blödig. Jag brukar aldrig sakna folk. Eller så kanske jag bara inte erkänner det. Hur känns det när man saknar någon liksom? Jag har mest försökt vara nöjd med det man har och inte saknat det man inte har. Men nu kan jag inte hålla mig längre, det triggades nog igång idag när jag snackade med George och sen bara la på. Utan att säga "ses snart då", "ses på mötet på torsdag" eller något liknande. Då kom det en liten känslostorm och då förstod jag. Det är såhär det känns att sakna. Det blir ett litet hål i hjärtat när man börjar tänka på vissa människor. Människor man har umgåtts med så intensivt och nära de senaste tiden. När dessa bara drar inser man hur mycket man trivs i deras sällskap. Vissa har varit borta sen i tisdags, andra i en vecka. Känns som en evighet... Så ja. Jag erkänner. Jag saknar er!

Wonderwall

Kategori: Allmänt

- Ryan Adams

Så där ja. Nu är allt som vanligt igen - jag sitter hemma och snorar, kollar på OC och sitter samtidigt och drömmer mig bort. Jag hör att det är Ritz som gäller ikväll... Men i brist på nära vänner nära så skiter jag i det. Plus att jag inte alls har lust att supa eller festa. Jag har inte heller lust att ringa nån som jag inte känner full tillit till och försöka nästla mig in på någon fest någonstans. Då får det vara. Jag har min lilla vänskara nu och jag är väldigt nöjd med dem, det värsta är att alla är väldigt långt bort från mig just nu. Fy på er. Nu blir det lite mer OC och sen har jag en säng en trappa upp som väntar på mitt delikata sällskap.

Missing You

Kategori: Allmänt

- Taylor Swift

Här sitter jag med min megagosiga kissekatt Jasper och myser i några minuter innan jag ska hemmåt. För en gångs skull så längtar jag bort härifrån. Jag vill hem till den stora tomma lägenheten i Rosta. Hem till de gosiga kissarna där och till mina saker och, framförallt, till OC season 1 skiva fem. Jag måste ju se hur det går för Ryan och Seth! Och Oliver! Han ska bort, den lilla rövslickande tönten.

Ja. Jag har har inget liv. Jag sitter och kollar på OC dagarna i ända (men idag får jag det för jag har nyss varit på ett jättelångt megaeffektivt möte långt ut på landet). Just ja. Sen måste jag hem till Gert... Men det tar vi imorn! Eller nått. Nej. Nu vill jag åka härifrån. Så då gör jag det. Ajjö Varberga.  

California Gurls

Kategori: Allmänt

- Katy Perry

Och där for flickorna ut genom dörren, på väg mot Götet och några dagars festivalarbetande. Jag, min arma kvinna, blir kvarlämnad här med mitt jobb så nu får jag banne mig sätta fart. Snart. Efter nästa avsnitt. Jag har nämligen börjat mitt OC-maraton idag, redan inne på tredje skivan och jag måste säga att jag är ganska fast. Det är en bra serie men den kommer ju aldrig att slå OTH. Så de kommande dagarna kommer varvas mellan projektmål och OC-avsnitt. Loveli.

Och BTW - Magen pirrar. Vid blotta namnet. Vilken tönt jag är.

Inhale

Kategori: Allmänt

- Stone Sour

Ja tänka sig att det blev en ganska bra dag till slut. Tänk att när man precis slutar hoppas ja då kommer det där man har väntat på och man blir glad i magen igen. Trots att min sambo nu snart lämnar mig med en stor tom lägenhet så är jag ändå glad. Hon åker på massa götebosch-festivaler och jag sitter här med vårat fail parasoll och alla katter. Men det ska faktiskt bli skönt, har inga planer till helgen och tänker inte skaffa några heller. Bara chilla lite.

Vårt fail parasoll ja, ja det gick ju sönder häromdagen när nordanvinden kom på besök. Så idag försökte vi laga stål med gaffa. Gick väl inte sådär jättebra... Men frågan är nu om det är White Trash eller bara ekonomiskt att gaffa upp sitt lånade parasoll...

Ja men det blir ju jättefint!

Vårat rapeoffer fick en minuts rast och rökte lite...

Fallen

Kategori: Allmänt

- Seether

Alltså, jag känner att jag inte har så mycket att skriva om. Det känns som att hela min sociala krets har lämnat mig och Nina kvar här i hostans land. Moa har dragit, blir borta hela sommaren, Zanna är borta (men kommer snart tillbaka, yey!), Niklas är borta på kollo och Kenan är borta i Turkiet. Fy på er och bara lämna oss alla samtidigt. Kan ju vara bra i och för sig så att jag kan fokusera på mitt jobb, men gör jag det? Neeej. Det tror jag inte. Kan ju i och för sig vara för att jag inte har något jättekrävande att jobba med just nu. Skriva lite projektplan där, tagga lite folk till rix här. Snart sommarlov! Yeey!

Walking Down The Line

Kategori: Allmänt

- Royal Republic

Fan vad den här helgen gick fort då. Lillbrorsan är tillbaka lämnad, alla släktbesök avklarade och klockan börjar bli kväller. Söndagskväll... Snart måndag alltså. Jobb alltså. Jo, visst har jag ett himla slappt och bra jobb. Men jag vill liksom ha sommarlov nu. Sova länge, skita i deadllines och bara glida. Men ja, två veckor kvar. Sen jävlar.

Nu hör jag det ryktas om en film. Sin City tror jag minsann att det blir. Så jag ska gnaga på mina upphittade kinderchokladbitar och kolla på en svartvit film. Sen sova. Spännande söndagkväll vill jag lova!

Come Clean

Kategori: Allmänt

- Hilary Duff

Så där ja! Då var det städat och fint här. Vi har schletit i ja, säkert.. 1-2 timmar. Men nu är det fint. Vi får väl se hur länge det håller sig. Till imorn kväll tippar jag. Nu hade vi tänkt åka och handla lite inför släktbesöket imorn, sen kanske laga lite mat och sen se om vi går till Hellstenius ikväll.

Fan det låter ju som om jag är i värsta förhållandet. Men det är ju lite så. Ett sexlöst förhållande, så sånt får man vända sig någon annanstans för att få. Nu ska vi sjappa till Ica Maxi - så laterzz!

Good To Be Bad

Kategori: Allmänt

- Royal Republic

Fredagkväll. Det betydde förra veckan chillkväll hos Lennarten med hiskiligt många shottar. Det betyder denna vecka filmkväll i den Birgerssonska boningen. Hemma här alltså. Jag sitter med sjuklingen och kollar på film. Det är ganska najs. Fast just den här filmen är ganska irriterande.

Lördag imorn. Inflyttningsfest förra veckan, inflyttningsfest denna vecka. Förra veckan blev det mycket folk, skapligt med förstörelse och ett abrupt slut. Jag hoppas på en bra kväll imorgon. Vet inte om jag vill supa för jag känner redan nu att det kan bli en snefylla. Men vi får väl se.

Old Friend

Kategori: Älska

- Rancid

Har jag nån gång sagt vilket underbart folk jag umgås med nuförtiden? Ja jag har visst nämnt det någon gång. Men för att riktigt trycka in det i skallen på dem som fortfarande tvekar kommer här en bildkavalkad från våra senaste fester med bilder tagna av allas våran Anne.

Japp. Så kan det gå. Tack Anne för alla bilderna som nyligen har blivit uppslängda på fejjan och som ger en tillbaka lite minnen från annars ganska dimmiga kvällar. Ser fram emot många fler sådana. Nu ska jag gå upp och lägga mig bredvid min snoriga och hostiga sambo och drömma om trevligare sällskap. ;)

Baby Goodbye

Kategori: Älska?

- EMD

Alltså. Jag är trött. Så stört trött! Jag kommer nog aldrig vilja ha ett jobb där jag arbetar 8-16 varje dag. Jag är liksom ingen morgonmänniska. Att sega sig upp idag vid 7 var allt för jobbigt, och allt detta bara för att Mr Niklas tyckte att jag skulle sjusa honom till stationen. "Ödet med att ha bil" som Gert sa när jag trilla in i deras hus nu imorse. Ja. Så är det. Men det faktum att jag borde vara på jobbet vid åtta vägde över och jag körde iväg den lilla pojken för att sedan komma till jobbet och få kommentaren "Vad du var här tidigt då" av Mr Hirse. Kul! Säger jag. KUL!

Men nej. Jag är inte bitter för att jag måste jobba och få en massa pengar för det. Jag är inte bitter för att alla åker ifrån mig så att jag faktiskt har tid att jobba och jag är inte alls bitter över att projektet jag håller på att söka pengar för faktiskt låter jävligt kul att jobba med. Så livet är bra. Det är bara att intala sig det så blire så serru!

Fix Me

Kategori: Allmänt

- Velvet

Ivy
- It climbs to amazing heights and has been called "clinging" but really it is loyal and true. It can also be a woman's name and usually indicates a strong woman! She is calm, thoughtful, kind and very artistic. She can be shy but when she shows her true self she shines brightly. Ivy also has a wild side which includes her passion and deep loyalty. Ivy is very sensual but is careful who she shares this with. She is the one you want to be your best friend forever.

Jag vill bara att ni kommer ihåg detta. Just denna förklaring. För det kommer snackas mycket om detta "Ivy" så småningom. Manager är fixad och medlemmarna är klara, nu gäller det bara att börja - Om vi är redo? Lätt att vi är.

För övrigt så sitter jag hemma medans typ alla andra är ute och roar sig på Ritzan. Men det gör inte mig något. Jag behöver dessutom sömnen eftersom min kära vän nyss ringde och tyckte att jag skulle sjusa honom imorn, tidigt. Så ja. Då gör jag väl det. För jag är Ivy jag.

The End Of Heartache

Kategori: Allmänt

- Killswitch Engage

Fan vad halvnere jag blev då. Denna dag är definitivt inte lika underbar som gårdagen. Allt känns lite jobbigt och besvärligt. Mjölkmagen gör sig påmind efter en alltför kalciumrik frukost, byxorna sitter trångt och har hål i sig, jobbet orkar jag inte med och de jag ringer till svarar inte.

Bajs på det mesta helt enkelt. Hoppas på att resten av dan blir bättre. Har alldeles för mycket att göra och vet inte riktigt hur jag ska prioritera min tid. Först och främst ska jag fanimej byta byxor.

Dagens fråga: "Vad säger en kvardröjande hand på axeln?"

Everybodies Girl

Kategori: Allmänt

- Dwarves

Alltid lika kul att vakna upp och komma ner till denna röran på vardagsrumsbordet... 
Men jaja, det vittnar ju bara om en trevlig gårdag, så det får gå. Och trevligt igår - ja det hade vi! Kvällen spenderades hemma hos Mr Lennartsson där pojkarna var samlade och hade intagit en brakmiddag a la Lihnell. Sen började spriten dukas fram och dimman började lägga sig. Till slut drog vi iväg till Satin och kom in tack vare lilla Omne och hans lista - varför betala när man inte behöver liksom? Kvällen där var väl som de flesta kvällarna. Slutade trevligt i alla fall med att Niklas och Kajsa följde med oss hem och åt lite (som ni ser på bilden).

Men jaha, ja det var min tisdagkväll i alla fall. Den var näringsrik (om man frågar George).

Full Steam Spacemachine

Kategori: Älska

- Royal Republic

Alltså, jag bara ler. Go o gla är magen och hela jag är bara lycklig. Det släpper fan inte. Och I love it! Jag vet inte varför - om det är sommarens varma strålen, mina underbara roomies eller bara allmänt lugn efter Yeah, men livet är bara så himla gött. Nu ska ja ha på mig Ninas födelsedagsmössa, diska lite till underbara Royal och sen kasta mig in i duschen innan en oförglömlig kväll.

I Must Be Out Of My Mind

Kategori: Älska

- Royal Republic

Ännu en dag och glädjeruset sitter kvar. Har nyss varit på några timmars intagningsprov. Inte ett dugg nervöst faktiskt. Blir kanske så när ens gamla lärare är "jury".

Nu ringde NiklasPiklas precis så här har vi inte tid att sitta.

Ajjö!

Little Things

Kategori: Älska

- GC

Alltså, det är de där småsakerna som gör det. Småsaker man inte ber, tjatar eller pratar om - Man bara gör det ändå, som en självklar grej. Små ord. Små gester. Små hintar. Sådant gör mig så himla lycklig. Jag känner mig för tillfället helt överfylld av sådana små gester. Upptäckte en sak nyss som gjorde mig så himla glad. En liten sak som jag nämde igår. Sen att någon bara fixar det åt mig - Det ser jag som ett tecken på ett bra förhållande. Av något slag.

Nu tänkte jag gå och lägga mig. Är fortfarande dödstrött efter gårdagens sena filmkväll och dagens tidiga arbetsmorgon. Hjärta på alla de som förtjänar det. ♥

I Miss You

Kategori: Allmänt

- Blink 182

Don't waste your time on me you're already the voice inside my head


Ja. Så var den helgen över. Med alla bravader den hade att komma med. Jag känner mig lite lagom trött och seg men samtidigt lycklig och utvilad. Utvilad vet jag inte varför eftersom "hämta datasladden" utvecklades till en sen filmkväll. Men vad gör det? Sitta och umgås med underbara människor är väl inte helt fel. Men denna helgen var nog lite slutet av det. I alla fall för tillfället. Zanna har nyss åkt iväg i några veckor, Niklas åker på torsdag, SL har inga veckomöten och Yeah!10 ska inte längre planeras. Så ja, livet blev helt plötsligt lite tomt och trist. Men jag misströstar inte. Jag vet vart mina vänner finns och jag vet att hösten kommer snart. Det går med vindens fart. Så det är bara att ta för sig. Solen skiner, idag.

Yeah!

Kategori: Älska

- Usher

Ja, vad tiden går fort. Jag arbetar fortfarande med att bearbeta den senast veckan då vi jobbade i snitt 18 timmar per dag för att sedan få några få timmars sömn på en halvdann luftmadrass.

Det hela började i onsdags. Jag och Niklas klockan tio på morgonen. Därefter var det full rulle hela dagen med den hyrda lastbilen för att avsluta kvällen med att flytta in i scenhuset i stadsparken. Därefter följer två långa och hårda dagar då ett megastort cirkustält och åtta "mindre" tält byggs. Partytält placeras här och där, staket hämtas och sätts upp, fyra scener med mastodont ljud och ljus riggas och allt annat kraffs planeras och ställs på sin plats. Vi är många och dagarna är långa.

Efter ett lagom ostadigt väder på fredagskvällen spricker himlen upp lagom till att första bandet äntrar scenen på lördagen och vädret håller sig därefter soligt och fint. Det har aldrig regnat på Yeah! - och det kommer aldrig att göra det heller! Två skapligt lugna festivaldagar följer. Ledningen har inte så mycket att göra utan sitter och vilar (flera gånger om dagen till och med). Funkisarna sköter allt - precis som det var tänkt. Då sista bandet är klart på söndagen pustar många ut. "Vi klarade det, nu är det över". Men icke då. Som områdes och logistik-ansvarig började min magvärk på nytt och på måndagen började nedrigget. En sisådär 2,5 dygn senare är vi så gott som klara och kan någorlunda pusta ut. Jag har fortfarande en hel lägenhet att städa och ställa iordning, men yeah!festivalen årgång 2010 är slut. Helt slut. Hjärtat värker lite samtidigt som den där stenen har släppt. Nu hoppas jag att sommarlovet går snabbt så jag får träffa mina älskade nyfunna vänner igen, precis som vanligt.

Det Är Över Nu

Kategori: Älska?

- Gyllene Tider

Ja. Nu är det slut. Mitt liv var noggrant planerat och uppbokat fram till nyss. Flera månaders planerande och slitande har nått sitt klimax, Yeah!10 är över och flytten är klar. Allt är bara slut och över och jag vet inte riktigt hur jag känner mig. Lycklig för många saker, sorgsen över att inte kunna sova i scenhuset med alla andra där, helt slut i kropp och själ av utarbetning och lagom orolig över jobbet och resten av sommaren.

Men men, jag har 324 olästa blogginlägg, en 100 procentig tjänst som började igår och en stor stökig lägenhet att få klar inför den grova inflyttningsfesten på lördag.

Välkomna och godnatt.