JasmineMede

Stereo Love

Kategori: Älska

- Edward Maya

Nu är man redo! Vi kör en till före/efter bild så ni alla fattar hur redo man är. Nu har jag råpeppepat *** okej, nu ringde Nina. HINNER INGEN BILD.
Tar det sen.
Enjoy!

My Dependence

Kategori: Allmänt

- Chemical Vocation

Ja då var det onsdag då. Lill-lördag? Njaa, varför inte stor-onsdag liksom? Idag kör vi all-in. Först förpepp hos Bandickan sen Frimpan och Showcase sen.. ja sen då? Kanske Ritzan? Who knows. Vi satsar hårt i alla fall. Laddar ordentligt och satsar på ni-vet-vad. En repris av helgen kanske? Mm, just det. Najs.

Nej nu ska ja sluta flörta upp mig och ludda till det. Nu är det bara att peppa igång! Tagg liksom.

Cobrastyle

Kategori: Allmänt

- Robyn

Åh, borde skriva lite för Inkzine men orkar inte. Eller ja, orkar gör jag ju, men jag har ingen inspiration! Nog för att jag är kickass på att skriva (inte jag som säger så, är andra) men har jag ingen inspiration så går det inget bra. Så då låter jag bli.

För övrigt idag så har jag gjort det djärvaste klippet någonsin. Fattar inte riktigt hur jag vågade när jag kollar på några av bilderna men jag är sjukt nöjd i alla fall. Här kommer före och efter bilder. Vad tycks?

Because We Can

Kategori: Älska

- Fatboy Slim

Alltså inga ORD kan förklara hur mycket jag älskar filmen Moulin Rouge. Den har allt. Kärlek, spänning, drama, sorg, realism, orealism, drömmar och så vidare... Mitt konstnärshjärta blöder och brinner och jag kan se filmen hur många gånger som helst. Vanligtvis tröttnar jag på en film efter att ha sett den men den här asså.. Det går inte.

Hjärta på den helt enkelt.

Naked

Kategori: Allmänt

- Alice In Videoland

Med fem katter i sängen och katthår i ögonen så är livet inte så himla simpelt. Jag hade tänkt sova snart, men det är liksom ganska fullt här. Måste försöka flytta ner alla jäkla kattungar så följer de stora efter. Sen är det bara hoppas att dem håller sig där nere.

Annars så sitter jag här och diskuterar utseende och personlighet med min Wingwoman. Spelar det någon roll om man är snygg eller inte om man har en kickass personlighet? Vad faller killen för i längden liksom? Visst blir man snyggare om man är trevlig och bara jättesocial och humoristisk? Är det inte så? Att man kan falla för någon som man å ena sidan inte skulle ha fallit för efter första ögonkastet bara för att personen i fråga har blivit en grym vän? Och hur mycket krävs det för att man ska göra slut på sitt nuvarande förhållande, egentligen?

Den du!

Come What May

Kategori: Allmänt

- Ewan McGregor

Ledig som jag är så sitter jag hemma och slösar bort massa pengar. Men på vilka godbitar sen! Har nyss beställt apsnygga affischer, en på Jokern och en från Moulin Rouge. Jag råkade också köpa Moulin Rouge på dvd - Men det har jag velat länge, och den var billig. Så det gör inte så mycket. Sen vart jag ska ha affischerna är en annan fråga. Jag är ju en sån himla perfektionist så allt måste ju matcha.. Jaja, vi får se när dem kommer.

För övrigt så raggar jag sovsal. Vi behöver en gympasal eller liknande till alla funkisar och band som kommer till Yeah. Jag letar också tält och försöker få ihop en teambuiling dag. Och sen tittar jag på lite HIMYM. Så effektivt!

Do You Love Me

Kategori: Allmänt

- Amanda Jenssen

Årsmöte idag ja. Och i och med det en liten, ja vad ska man säga, konfrontation i SL. En liten tala ut session som behövdes. Åsikter luftades och skitsnack lades ner. Jag har ABSOLUT inga onda tankar om nån där. Jösses, det där är underbara människor hela bunten. Men på senaste tiden har många snackat. Mycket. Men jag tror denna lösningen var den absolut bästa. Nu teambuildar vi och fortsätter vara den där lyckliga familjen som vi var från början.

Under årsmötet blev jag också sekreterare. Lite otippat så där, men kul. Jag redde också ut alla oklarheter jag hade med folk, eller ja, oklarheter som fanns i min egna hjärna efter lite för mycket sprit och smsanden. Men nu övertalar jag mig själv om att ingen tänker några onda eller konstiga tankar om mig, eller om någon annan, så det är skönt. Däremot fick jag ytterligare ett tecken på hur full jag var i onsdags och hur nyttigt det skulle vara att bara sluta dricka... Ja menar, hur kan man missa att Kayan blir brutalt slagen av Lennarten om det sker mitt framför ögonen på en? Men ja, det är väl som Nina sa. Jag hade annat att tänka på...

Happyland

Kategori: Älska

- Amanda Jenssen

Jag ska nu berätta varför jag skrattade så jag nästan grät inne på Saigon idag:
Det hela började igår då jag och Nina kollade på Final Destination och det är begravning för killen som dog av en tvättlina.

Nina: Jobbat att ha öppen lucka när man har blivit strypt.
Jag: Kpftguh? Lucka?! HAHAHA.

Typ så. Nina är övertygad om att det heter kistlucka och inte kistlock. Med det som bakgrund sitter vi och äter på Saigon efter Schack Londons årsmöte. Vi tar upp diskussionen med våra medkumpaner och frågar vad dom tycker. Alla tycker att Nina är lite konstig som säger lucka och vi mobbar henne lite. Rille ska dra till med en smart förklaring som förevigt kommer dumförklara henne och säger:

R: Vad har man i köket? Köksluckor, eller hur? Man säger ju inte kökslock.
N: Nej.
R: För att luckor har gångjärn.
N: Ja, och en likkista har ju gångjärn.
R: Ja precis!! *Tystnad*
J: Så du menar att det heter kistlucka?

Ungefär där insåg mannen att han hade failat totalt och försökte skylla ifrån sig, men icke. Han failade - hårt. Så tack, Nina och Rille, för dagens skratt.

Misery Business

Kategori: Allmänt

- Paramore

Och så var dem nio. Kvällen vart lyckad och alla blev nöjda. Inte så mycket mer att säga åt saken. Nu ska jag och Wingwoman snart till mister tatueraren och gadda in två korps på Ninsen. Kommer bli awesome.

Laters.

Singing That Melody

Kategori: Älska?

- SwingflySignar off och beger mig in i dimman.

Uprising

Kategori: Allmänt

- Muse

Helg! Och jag tror att det är söndag. Men så kan det gå. Skönt när man inser flera gånger på en dag att det är fredag och helgen knappt har börjat.

Idag har jag och Moa sprättat iväg våra pengar. Eller det var planen i alla fall, det slutade med att vi gick i stadsparken, åt lunch på Örebros barnvänligaste restaurang och kom hem med apoteket påsar. Vi är gamla!! Efter en hel dags promenerande och fortfarande fulla magar upptäckte vi till vår fasa att vi gick som gravida gamla tanter med knäproblem på hemvägen. Ja! "Kul det känns" säger Moa med sin något sarkastiska stämma.

Nu inväntar vi systrarna B och sen ska vi iväg mot djungeln och nittiotalet!

Fall Back Down

Kategori: Allmänt

- Rancid

Jaha, så var denna dag slut också. Börjar redan bli lite dagvill, jag skyller på att vi gick ut på en onsdag. Vem blir inte tossig av det liksom? Sent är det också.. Jaja, bra att Moa kommer hit vid 10 imorn så jag inte sover bort morgondagen. Jag vet inte vad vi kommer hitta på men känner jag Moa rätt så kommer hon dra med mig på något som jag annars inte skulle ha gjort. På kvällen ska jag och Nina äta färsk fruktsallad som vi inte orkade äta idag. Vi blev nämligen hungriga typ 21.20 idag så vi bestämde oss för att åka till Ica Maxi och handla! Det blev ugnspotatis och massa gott och som sagt fruktsallad på det, men vi blev för matkomiga för att göra den efter att vi hade ätit, då klockan hade hunnit bli över elva.

Nej, nu är det väl dags att sova lite innan den lilla bitchen kommer. Jag vill bara passa på att uttrycka hur bra jag har det just nu. Jag har vänner jag litar på och bryr mig om, jag har en familj som vill vara med mig, jag har pengar som jag klarar mig på och jag har ett alldeles eget place. Life is good. Men det är ju en sak som saknas såklart...

I didn't mean to fall - but you made me

The Beautiful People

Kategori: Allmänt

- MM

Ja. Igår var det alltså utgång... Det var Niklas födelsedag och den firades med förferre hos en Rille och sen utgång på ett Strömpis. Jag hade ju Hallsbergsmusikals-avslutning igårkväll egentligen, men vill man så kan man! Jag prioriterade. Åkte till Hallsberg och var med på samlingen och när vi körde lite härliga teaterövningar. Sen när alla skulle gå och äta så drog jag hem till Öret istället och satt med Nina på donken ett tag innan vi drog oss bort mot Rille.

All in all så var det en trevlig kväll. Skönt att umgås med ett gäng killar, både jag och Nina är ju lite manliga i vårt tankesätt så det var trevligt att vara med jämlikar. Det är otroligt hur snabbt man har fått så många nya trevliga kompisar. Det bästa igår var nog när en av dem sa "Men skit i henne, ni är med oss nu." Naaw. Då blir man glad. Man kan skita i andras skitsnack och umgås med dom man litar på istället.

Idag är en mycket bra men också mycket märklig dag. Jag blev förföljd och uppraggad på stan, jag lämnade in slutrapporten och lämnade nycklarna till jobbat och blev snabbt klar på ams. Nice. Nu har jag lite papper att läsa, fylla i och brottas med.

Voodoo Love

Kategori: Älska

- Backyard Babies

Fyllesnack deluxe:
Nu är klockan tio i tre. Jag är kadäng som en liten mussla på villospår, jag har haft en lovely night och jag längtar just nu efter diverse saker. Det är fan inge bra att vara full och smusslas in på villospår. Fy säger jag till den som gör det! Men nej, inte mig emot egentligen.

Jag har fan haft en lovely night, umgåtts med bra pojkar. Och Nina. Skönt att inte ha massa skitsnack och skvaller omkring sig utan bara köra på liksom. Att vara på Strömpis med sju överbevakande pojkar känns ganska tryggt kan jag säga. ^^, Me like.

Vicious Circle

Kategori: Älska?

- Millencolin
You know that I depend on you,
You know that you depend on love.
And then love, well, love depends on me.

Well well, vet inte vad det är som ligger i luften men shit vad många som går runt och är olyckligt förälskade! Vissa får inget gensvar alls, vissa har komplicerade förhållanden att ta hand om och vissa blir oförtjänt dumpade. Fy säger jag, när kommer vårkänslorna då alla blir förälskade och tillsammans och står och hånglar här och där? Nog för att jag brukar vara cynisk och oerhört avundsjuk på sådana människor, men just nu känns det som att Örebro behöver lite kärlek. Ny och gullig kärlek, inte dold och förbjuden.

Så varför bildas då inga nya par? Är det dessa ständiga trianglar som ställer till det? Eller vågar man inte chansa och bara älska för stunden? Tänker vi för mycket? Vad ska hon tro, Vad håller jag på med, Kan jag, Vill jag, Tänk om han... Ja men sluta med det då! Man ska inte tänka. Man ska lita på magkänslan, kasta sig ut i det okända. Men vissa borde också inse att man ibland måste gå vidare. Ibland är inte kärleken besvarad och då måste man faktiskt gå vidare, det är hårt men glöm det där och satsa på nästa istället.

Själv så måste jag förvåna alla och säga att jag inte går runt och har en obesvarad crush i nån. Jag brukar jämt gå runt och vara småkär i minst ett par stycken, men just nu känner jag ingenting. Jag kanske har varit utan det så pass länge så att jag har glömt bort hur man gör? Hemska tanke!

Samson

Kategori: Allmänt

- Regina Spektor

Sitter här omgiven av katter. Precis som det ska vara. Känns skönt att ha dem tassande omkring sig, men känns också skönt att jag kan åka hem imorn och lämna de små krafsande, jamande obäken bakom mig. För inte är det underbart att ha katt jämt. Speciellt inte när man har sex stycken hemma. Japp. Just nu finns det sex kissemissar hemma hos mamma. Tre och en halv om man räknar storleksmässigt då, men annars så är det våra tre vanliga tissar och tre små dunbollar som nu snart är fyra veckor.

Sammet och Siden.

Ja, jag är alltså hemma hos mamma. Tänkte att jag kunde ära henne med ett besök nu när ja ändå är arbetslös och inte har så mycket annat för mig. Kvällen har handlat om god mat, blåbärspaj, kattbebisar och Nina. Mycket härlig måndag med andra ord. Tänkte runda av den med slutet på Luftslottet faktiskt, nu har ja äntligen tid över att se klart den!

Idag har jag också insett att det här verkligen inte funkar längre. Träning och nutrilett - Here I come!

The Dope Show

Kategori: Allmänt

- MM

Gaash, öronorgasm eller vad? Shit vad ett intro kan sitta fint. Manson är bra på sånt han. Kvällen dedikerar jag till mig själv, bra musik och städ och fix. Har nyss vart nere i tvättstugan och slängt i lite tvätt. Älskar att det typ alltid är ledigt i tvättstugan. Disken är diskad och sängen nybäddad. Nu behöver jag dammsuga, plocka rätt alla saker som ligger typ överallt och sen kanske ta en dusch. Najs. Bara jag och migsjälv. Behöver lite egentid när jag bara kan andas ut och inte behöver stressa inför något.

Seize The Day

Kategori: Allmänt

- Avenged Sevenfold

Söndag, sköna söndag. Här sitter jag och är pigg medans en Eva ligger och gnyr i sängen. Ja hon gnyr väl inte egentligen, hon ligger mest och sover och känner sig väldigt bakis. Så himla skönt att inte jag är det! Ja, igår var det lite reunion från gymnasiet. Först gick vi på West Side Story, sen åt vi god mat, sen drog vi hem till mig och började förkröket. Det blev en trevlig kväll, trots att Frimis inte har så mycket att erbjuda på lördagar. Nu är det fanimej slut med att gå dit. Inga fler lördagar på Frimis! Jag förstår inte varför men det är jämt skitlite folk där då.

Dagen erbjuder inte heller mycket. Men det ska bli otroligt skönt att bara slappa och inte ha några åtaganden.

Enjoy!

Over And Out

Kategori: komiskt

- Alkaline Trio

Aldrig har jag väl trott att det skulle kännas skönt att bli arbetslös! Men faktum kvarstår. Idag arbetar jag sista dagen (fast jag kommer jobba på måndag också eftersom jag inte kunde jobba med nått igår). Sedan är det hej A-kassa och bråk med försäkringskassan. Men det ska bli så skönt att bara ta det lugnt några veckor, kunna börja träna, göra fint i lägenheten, laga mat och så vidare... Kunna satsa på SL. Funderar lite på årsmötet, om man ska våga åta sig nått där. Får snacka med Niklas på måndag och se hur han ser på saken.

Nu - Jobba klart!

Little Things

Kategori: Allmänt

- GC

"Redan hemma" tänkte jag när jag kom hem 21.20 idag. Bara laga mat, duscha, jobba lite och surfa runt lite på nätet innan läggdags. Och sen gå upp halv sju imorn. Härligt!

Jag längtar så grymt tills lördag. Då är denna helvetes vecka över och jag kan äntligen pusta ut. Varför händer två utav hela årets jobbigaste och mest ansträngande grejer på exakt samma vecka?! Gash. Men som sagt. Imorn är det sista anställningsdagen och imorn är det sista föreställningen med musikalen. Sen är allt det där över.

Men dagar som denna då allt kan kännas jobbigt så är det småsakerna som göra det. Som när en liten söt tjej säger hur otroligt snygg hon tycker att man själv är, eller när en viss kille berömmer ens sånginsatser som man själv är otroligt osäker över. Då mår man bra, då blir man pepp. Det är smågrejerna som gör det.

Thank you.

This Is The New Shit

Kategori: Allmänt

- MM

Jag visste att det här skulle bli en hektisk vecka. Antal blogg inlägg talar väll sitt tydliga språk? Och ändå har den den här delen av veckan varit den lugna.. Imorn börjar dagen med två föreställningar plus jobb! Jag måste alltså fokusera 100 procentigt på båda... Samtidigt måste jag köpa biljetter till föreställningen och sen ska jag hem och hämta grejer hos mamma, lämna grejer och sen vara på möte klockan sex. Hoppas jag hinner. Fredagen blir lite lugnare. Jobb hela dagen - Men shit vad jag måste jobba då eftersom det officiellt är sista dagen. Efter det är det föreställning inför familj och vänner. Det blir awesome. Sen är det helg och den är också smockad. NAJS!

Igår jammade jag lite med Halldén och Nina. Vi spelade lite gitarr, kom på vår första låt och har nu ett ashett tema till vårt band. Bara bandnamn som saknas. Det kommer nog.

Nu är jag dödstrött! Orkar inte mer. Natti.

Fairytale Gone Bad

Kategori: Allmänt

- Sunrise Avenue

Måndag! Ack så härligt. Här sitter man och pillar med lite ekonomi och lägger den sista handen på slutrapporten. Musikalen hårdrepar vi denna veckan sen är den också överstökad och klar. Jag börjar äntligen se en fritid igen. Som jag har saknat den. Men vad gör man då? Jo man startar band och drar igång en Klubb på Frimis. Smaart där. Blir nog inte jättemycket fritid framöver heller. Men det beror ju på vad man menar med fritid... Schack Ladies och Klubb DD är enormt roliga saker, Yeah! planeringen är också tidskrävande men det är ju samtidigt en social och rolig grej, så ja. Jag har fritid, men jag använder den väl. Duktig Jasmine.

Sen skulle man ju önska att man hade lite mer tid till att träna och bara slappa, kolla på nån film eller nått, kanske försöka sig på ett förhållande, men det är sådana saker som man får ta tag i sen.. Nån gång.

Done Is Done

Kategori: Allmänt

- Millencolin

OJ!
Vad dålig man kan vara på att blogga. Fyra dagars ickebloggande och fyra dagars supande. Går det hand i hand tro? Nej men jag har faktiskt inte varit i närkontakt av en dator så mycket under de senaste dagarna. Det är bara att kolla in alla olästa inlägg på bloglovin - nära 200 hade jag innan jag började beta av dem. Typ 75 har jag nu. Kul!

Men jaha, i onsdags fyllde jag år ja. Då blev det Ritz och Moneybrother. Sjukt kul kväll även fast det slutade i misslyckande för både mig och Nina, men jaja. Man kan inte lyckas jämt. I torsdags så var det kryssning som gällde. Tre bruds från Örebro åkte till Galaxy och steg ombord tillsammans med 2-3 000 tatueringsglada människor. Allt som allt var kryssningen en äkta kryssning. Mycket fylla, skratt, tårar och öl. Allt i en härlig mix. Jag kom hem med ett nummer mer i min telefonbok så jag är faktiskt ganska nöjd. Vi återvände på fredags kvällen. Då var det bara att ladda om och ge sig ut till Zoo-klubben tillsammans med resten av SL. Shit vad roligt. En riktig kadäängkväll blev det.

Igår (eller?, blir så himla dagvill) var det föreläsningsdags i Västerås så då åkte Bandick, Lennartsson, Hellstenius, Birgersson och jag till Västerås för att lyssna på lite arrangörssnack. Vi avslutade med en öl på pitchers innan vi åkte hem och tänkte gå på hemmafest hos Sandra. Men icke då, i bilen blev alla planer ändrade och det slutade med att vi drog åt olika håll för att sedan sammanstråla på Frimpan.

Så allt som allt - Efter fyra dagar som 22 Har jag haft fyra fyllor. Hälsosamt? Jag tvivlar.

Twenty Two

Kategori: Älska

- Millencolin

Då var det den tionde mars igen då. Min dag så att säga. Idag ska jag njuta hela dagen. Inte för att jag förväntar mig att alla ska kasta gratulationer och presenter på mig utan mest för att jag har klarat ett år till liksom. Det är fan inte illa! Tjugotvå liksom. Sitter fint tycker jag. Tjugoett var ett underbart år nu om jag tittar tillbaka på det och om jag blickar framåt lite försiktigt så kan nog tjugotvå bli minst lika bra. Jag har jobb, jag har pengar, jag har ett eget plejs - men bäst av allt, jag har massa vänner och en underbar familj. Jag har föräldrar som kämpar, brorsor som bryr sig (ja ibland i alla fall) och en massa nya vänner som jag kan lita på och vända mig till närhelst jag behöver. Härligt.

Ikväll blir det Ritz för hela slanten tillsammans med gänget. Hoppas alla kommer. Mer om det senare.

Pencils And Papers

Kategori: Allmänt

- Chemical Vocation

Just nu så hatar jag Hogia, Adobe och Länsstyrelsen. Allt på en gång. Jag har suttit här i nästan.. ja kanske hela 20 minuter! och försökt fått information från Hogia att visa sig i Adobe så att jag kan skriva ut det och ge bort allt till Länsstyrelsen. Det går segt och det är så grymt frustrerande! Speciellt när man inte förstår felet, det är bara någon liten irriterande bugg som förstör för en. Damn you! Sen är min arm helt förstörd för att jag sitter för mycket vid den här eländiga datorn och sen har jag ont i ryggen och foten och jag vet inte alls varför. När livet är jobbigt så är det bara.. jobbigt! Tröttsamt. Och helt underbart att klaga!
Ajjö.

A Misfit In Progress

Kategori: Älska

- Chemical Vocation

Igår hade jag en intressant konversation med min nya wingwoman. Vi diskuterar våra blivande kap och jag har precis insett vem det är jag är lite intresserad av, då säger hon;

- Ja men kör på han
- Ja men då måste ju han vara intresserad tillbaka också (säger Jasmine med uruselt självförtroende)
- Men det är fan inte helt omöjligt att han är det.

... Där började Jasmine tänka. Nej. Just ja. Han KAN ju faktiskt vara intresserad. Det är fanimej inte omöjligt. Rent faktamässigt alltså.

Najs.

Noize Booze 'n' Tattooz

Kategori: Allmänt

- Scams

Jaha, här sitter man och är trött efter att ha sovit över 12 timmar de senaste dygnet. Det hjälper tydligen inte när man man är sjuker och überstressad över jobbet. Ja jag har allt under kontroll gällande slutrapporten - det är bara alla andra som ska skicka saker till mig som inte gör det, så vad ska man då göra? Skriva ytterligare en sida om sidoeffekter? Jag tror liksom inte att finansiärerna bryr sig så jävla mycket. Dem kommer läsa igenom den lite snabbt sen fokusera på ekonomidelen, vilja ha verifikat på små små kostnader sen godkänna utbetalningen och jag är klar med mitt! Tada. Sen kan jag gömma mig under kudden ett tag. Den här stressen håller seriöst på att kasta mig rakt in i närmsta vägg.

Men det ska vi inte tänka på! Nu är det snart den 10 mars, och vi vet vad som händer då mina vänner. Just det, Jasmine når 22 sträcket. Inte illa pinkat. Då blire jobb, mat hos mamma, musikalrep, sen hem och svida om och ut till Ritz med Nina och antagligen några pojkar. Kan bli kul. Därefter blir det kryssning hela torsdag, fredag så ja, den här veckan kan komma att bli blöt. Det satsar vi på!

Someone New

Kategori: Allmänt

- Eskobar, Heather Nova

Ja! Härligt med lite fyllesnack! Ännu härligare att man inte har en aning om vilka som läser och vilka som inte läser. Förra inlägget kan bli lite pinsamt om rätta personer läser det, fast om dem personerna läser det så innebär det att dem kollar in min blogg och det är ju himla positivt. Så räds icke!

Angående gårdagen så tror jag det var de otrognas och de illojalas afton... Nog kommer gårdagen bli ihågkommen alltid, men kanske inte för en massa bra saker som förra helgen. Igår var det huvudpersoner som blev svikna, flickvänner som hånglade med bandkillar och pojkvänner som flörtade vilt trots att flickvännen var i samma rum. Vissa svek sina nära vänner och lämnade dem gråtandes medan andra dansade iväg från sina på dansgolvet samtidigt som de spanade efter nya erövringar.

Men jag hade en trevlig kväll! Allt blir kanske inte som man har tänkt sig men vafan, sluta överdriv och gör något åt saker som inte funkar istället. Det är mitt tips.

In The Mood

Kategori: Allmänt

- Glenn Miller

Är jag en dreamer som hoppas? Borde jag sluta och bara gå på den överrealistiska faktan? Borde jag bli så här depp för en liten diss? Nej. Det borde jag verkligen inte. Såklart man ska hoppas och tro. Det förvånar mig själv att jag hoppas så här mycket på den här saken. Det var så himla otippat för bara nån vecka sen. Men allt kan vändas i ett trollslag och det slaget har slagit mig hårt.

Det är lite roligt att jag satt med en person bredvid mig, en person som jag förut skulle ha gjort vadsomhelst att ha hemma hos mig, men istället för att njuta av det hela så längtar jag efter en annan. Jävla skit. Jävla skit är det också att mister nummer tre inte är i stan just ikväll just på grund av vad Nina sa idag och på grund av vad han föredrar. Men det är ändå bra att veta. Tills nån annan gång. Nog med fyllesnack för idag. Ajjö.

Heaven Or Hell

Kategori: Allmänt

- Crucified Barbara

Alltså. GAAH!
Jag är sjuk. Fan. Jag har inte varit förkyld på jättelänge och sen nu, när alla stora arrangemang är genomförda och när allt är underkontroll på jobbfronten - ja då blir jag sjuk. Så är det jämt! Kroppen slappnar av efter att ha varit ständigt adrenalinpumpad så immunförsvaret släpper helt efter och jag blir sjuk.

Och ingen kommer och tar hand om mig! Damn you all.

Funderar på att gå o lägga mig o ta tag i allt som måste göras imorn istället. Låter bra. Ajjö!

Run

Kategori: Allmänt

- Leona Lewis

Vart är min fritid? Det känns som jag aldrig har tid att sitta på soffan och fundera på vad jag ska göra. Det kan ju i och för sig också vara skönt. Men saker som att läsa en spännande bok, slapptitta på tv och bara sitta och titta ut genom fönstret och drömma sig bort är vissa saker jag saknar. Jag har grejer varje dag som jag inte hinner med. Jag är knappt hemma så jag kan inte städa och få det så fint som jag vill ha det här heller. Hårt, äre.

Det är skönt att både FF och Jukebox är över. Nu är det bara slutredovisningen och musikalen kvar sen har jag typ april jätteledigt. Skönt!

Men fan. Jag skulle ju duscha också... jaja, det får vi ta imorn på morgonen. Usch och fy för dusch på morgonen, men men. Snart är det helg i alla fall. Jättesnart. Typ. Jag tror den här helgen kan bli rätt epic. KAN bli. Vi får se...

Sweet Misery

Kategori: Allmänt

- Lisa Miskovsky

Hoppsan hejsan vad effektiv jag är! Det blir nog filmkväll på torsdag trots allt. Igår gjorde nämligen jag och Nina en deal. Om jag är duktig och jobbar på så får jag titta på dåliga skräckfilmer med henne efter mötet på torsdag, för då kan jag ta sovmorgon på fredag. Smart va! Man måste fan ta och hitta lite motivation. Så idag har jag skickat iväg massa frågor som ska in i utvärderingen, nu är det bara att vänta på svar. Slutrapporten börjar jag se ett slut på nu och diagram vet jag hur man gör nu så det är bara att vänta tills jag har alla siffrorna så kan jag göra lite fina stapeldiagram. Bra bra. Nu har jag hittat en dejt till ikväll också. Miss Moa kommer förbi en sväng. Ska bli skönt, henne behöver jag ikväll.

BTW så vet jag inte vad jag har grötat in mig i nu. Jag blir alldeles för involverad alldeles för snabbt. Sen överanalyserar man allt och sen så sitter man i skiten igen. Crap. Men nej, fokusera på fakta istället för analyser: Trevligt, ögonkontakt, första steget dagen efter. Det fokuserar vi på sen drar Jasmine ner lite på analysen och involveringen. Tack o hej!

ONE

Kategori: Allmänt

- Three Dog Night
One is the loneliest number
that you'll ever do

Att börja jobba klockan 08.00 med en fet jävla redovisning suger lite grann... Jag är så sjuukt otaggad så det skulle vara pinsamt om min chef läste detta blogginlägg. Då skulle jag säkert bli sparkad McDonalds-style.

Okej nej, det skulle jag kanske inte, för jag gör ett kickass jobb i alla fall, åtminstone om jag skulle ta åt mig alla komplimanger som jag har fått för mitt arbete, men du ser, det kan inte jag göra. Jag har så onödigt höga krav på mina egna prestationer så att det är löjligt. I skolan nöjde jag mig aldrig med ett VG, det var MVG eller skämmas som gällde. Så när jag är projektledare så är det ett högklassigt jobb som gäller. Så att jag nu har tappat arbetsmoralen och bara vill hem är tragiskt. Ja. Jag kommer jobba ändå, jag kommer göra ett bra arbete. Men jag kanske bara får VG.
Jag vill ha MVG.