JasmineMede

Done Is Done

Kategori: Allmänt

- Millencolin

OJ!
Vad dålig man kan vara på att blogga. Fyra dagars ickebloggande och fyra dagars supande. Går det hand i hand tro? Nej men jag har faktiskt inte varit i närkontakt av en dator så mycket under de senaste dagarna. Det är bara att kolla in alla olästa inlägg på bloglovin - nära 200 hade jag innan jag började beta av dem. Typ 75 har jag nu. Kul!

Men jaha, i onsdags fyllde jag år ja. Då blev det Ritz och Moneybrother. Sjukt kul kväll även fast det slutade i misslyckande för både mig och Nina, men jaja. Man kan inte lyckas jämt. I torsdags så var det kryssning som gällde. Tre bruds från Örebro åkte till Galaxy och steg ombord tillsammans med 2-3 000 tatueringsglada människor. Allt som allt var kryssningen en äkta kryssning. Mycket fylla, skratt, tårar och öl. Allt i en härlig mix. Jag kom hem med ett nummer mer i min telefonbok så jag är faktiskt ganska nöjd. Vi återvände på fredags kvällen. Då var det bara att ladda om och ge sig ut till Zoo-klubben tillsammans med resten av SL. Shit vad roligt. En riktig kadäängkväll blev det.

Igår (eller?, blir så himla dagvill) var det föreläsningsdags i Västerås så då åkte Bandick, Lennartsson, Hellstenius, Birgersson och jag till Västerås för att lyssna på lite arrangörssnack. Vi avslutade med en öl på pitchers innan vi åkte hem och tänkte gå på hemmafest hos Sandra. Men icke då, i bilen blev alla planer ändrade och det slutade med att vi drog åt olika håll för att sedan sammanstråla på Frimpan.

Så allt som allt - Efter fyra dagar som 22 Har jag haft fyra fyllor. Hälsosamt? Jag tvivlar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: