JasmineMede

Sweetness

Kategori: Älska

- Jimmy Eat World

Just nu är jag bara så himla lycklig. Jag vill inte riktigt att den här kvällen ska ta slut för min sinnesstämning just precis nu är på topp! Som vanligt så vet jag inte varför jag är så fånigt lycklig att jag går och ler för mig själv inne på Ica, men jag tror det är mixen av en härlig dag. Alla bekymmer är inte bortblåsta och några väldigt hårda och krävande dagar väntar - men jag har rätt människor bredvid mig. Så det känns bra.
Jag tror framtiden kommer bli ganska ljus.
Jag har många planer, fjärilar i magen och vänner som alltid är på.
Tack för den karma.

Kemp

Kategori: Allmänt

- Millencolin
Yeah, yeah yeah yeah...

Allt har en förmåga att lösa sig på bästa sätt. Så är det. Det är av min fulla intygelse att allting händer för en orsak och att man alltid ska se det positiva i varje moment. Det kan vara svårt ibland. Jag har haft lite svårt att andas ett tag. Men nu går det bättre. Efter några djärva och snabba beslut är det bättre. Lite av hjärtat försvann men med det också tyngden som låg på det.

Jag ska fan inte skaffa barn än på ett bra tag.

Nu taggar vi YEAH!FESTIVALEN!

Åh Jag Jag Är Kär

Kategori: Älska?

- Sista Skriket

Gårdagen ja. Galet var det. Folk däckade på soffan, sexade i buskar och snodde jackor. Men vi började lite lugnt med husesyn i Robban och Annes fina hus. Kvinnor som vi faktiskt är så gick vi runt och tittade på alla rum och inredningsmöjligheter medans killarna drack öl och fixade i "baren". Folk droppade in, pizzorna kom och det var väldigt trevligt. Billig bar och goda drinkar gjordes och man snicksnackade lite med allt folk.

Någonstans sen började allt balla ur. Nina somnade snabbt på soffan och snusade igenom hela kvällen. Hur hon kunde göra det samtidigt som vi hade allsång och partade för fullt precis bredvid förstår jag inte, men alkoholen tar väl ut sin rätt. Lillpojken Jonas spyr som en gnu och ett otal drinkar spills och hälls ut. Folk kommer och går och kommer tillbaka igen och det är lite svårt att hålla reda på allt. Nu såhär i efterhand förstår jag inte vad man gjorde under hela kvällen. Vi var ändå där i 9 timmar liksom. Men ja, summasumarum - jag hade trevligt, och tror inte att jag gjorde alltför mycket dumma saker. Och jag hoppas att dom stulna grejerna kommer till rätta.

Dagens fråga: Skulle du låtsas-flörta med någon som du inte är intresserad av?

Älska Mig

Kategori: Älska?

- Total Egon

Jag förstår inte, vad det är jag saknar. Vad som gör att jag inte når dit ända fram. Jag förstår bara inte hur vissa lyckas och inte jag... Men det är väl bara tillfälligt tänk I guess. Blev bara lite lagom pissed off efter visa personers ageranden idag. Once again - tillfälligt hoppas jag.

Förutom det har det varit väldigt trevligt och jag hoppas på en god natts sömn. Med många drömmar.

I Gotta Feeling

Kategori: Älska

- Black Eyed Peas


Jag signar off med denna mongovinkning och drar på epic Schack London party

Obvious

Kategori: Allmänt

- Blink 182

Sköna fredag. Eller nått. Andra tidiga morgonen i rad och det känns lite lite bättre. Antar att man vänjer sig. Jag har ju vart en sån himla slacker på sista tiden men från och med första juni är det 100% jobb som gäller och då är det tidiga mornar och tidiga kvällar som gäller. Usch och fy men sant. Skönt att få lite närmare till jobbet när man flyttar i alla fall.

För övrigt ska jag skicka ett jobbigt sms om typ en halvtimme. Sänd mig lite lycka så ska nog den här skitsaken vara ur vägen snart. Tänker inte ödsla mer tankar på negativa tankar - för idag är det fredag och SL party! Underbara vänner, massa sprit och en och annan sötnos att diskutera livet med. Härligt säger jag.

Pick Me Up

Kategori: Allmänt

- Isak & the Resin Band

Att inte veta vad man tycker, vill och drömmer om. Det är frustrerande. Tidskrävande och jobbigt. Att tro att man vet något som man inte borde veta är minst lika jobbigt. Vad ska man lita på när allt är omkullkastat och omrört? Magkänslan? Den ökända och alltid så sanningsenliga magkänslan... Hjärnan? Den smarta, logiska biten av dig själv, eller hjärtat? Det kärlekspumpande organet som håller dig vid liv. Ja jag vet inte. Jag och Nina har tagit ett beslut i alla fall. Ett hjärtskärande beslut. Men hjärnan och magkänslan var där. Så två mot en. Nu gäller det bara för mig själv att rösta i mina beslut. 

"three words, eight letters

say it and i’m yours"

All The Small Things

Kategori: Allmänt

- Blink 182

Jag insåg idag att jag inte har berättat något om den roligaste utlands resan jag har gjort i år (och den enda, men det är en annan sak)! Så here we go.

Det var en gång en onsdag. Förra onsdagen för att vara exakt. Jag hade planerat en tatuering och en guitar hero kväll och tänkte ta en lång skön sovmorgon dagen efter. Så ringer mister Lennartsson straxt innan fem och undrar om jag vill följa med till Tyskland och köpa sprit till vår kära förening och hjärtebarn Schack London. Sju skulle vi åka vilket gav mig ytterst lite tid att göra mig iordning och planera om min kväll, men vad gör man inte?

Så vid sju, eller närmare åtta, hämtade vi mister Kenan, laddade in några gamla blandskivor i cdblandaren och vi var redo för den långa färden till vårat stopp för natten - Helsingborg. På resan ner kom också ett moment i'll remember. Ögonblicket vi glider in i Jönköping by night. Vi kommer över en kulle, ser hela kustlinjen med tusentals lampor som lyser och vi har Prodigy på högsta volym. Härligt helt enkelt. 

Vi kom inte fram till vandrarhemmet förrens vid halv två tiden och var då ganska slut. Killarna kastar sig fort på våningssängen och mumlar något om kollokänsla och jag breder glatt ut mig i dubbelsängen. Själv fick jag ganska svårt och somna och vaknar dessvärre ganska tidigt så ingen djup lång sömn här inte.
Vi drar snabbt iväg till båten som tar oss till Danmark och rusar igenom Danmark på de breda motorvägarna. Lite Dr. Bombay och stämningen är på topp. Enda fram till cirka fem kilometer från färjan till Tyskland då världens kö började ringla sig fram. Vi sitter alla och är lite lagom kissnödiga och försöker fördriva tiden med bästa film och 20 frågor. Cirka två timmar senare än beräknat får vi åka på färjan och vi hittar till slut, efter ett ständigt kryssande mellan barnfamiljer och danska farbrödrar, fram till ett matställe.

Nu börjar vi alla bli lite lagom nervösa. Vi har en deadline. Vi måste vara på Calles aka the spritumshop innan klockan fyra då de stänger. När båten tar oss i land är klockan lite efter tre... Men Niklas kan vägen och off we go. Eller han kunde nästan vägen. Vid en avfart var jag tvungen att hinta om att vi skulle svänga höger för att komma till den rätta staden, men annars hade han minnet kvar och vi kommer fram till vårt mål en halvtimme innan stängning. Men nu var det ju så att det var skapligt fullt inne på Calles så vi behövde inte oroa oss särskilt länge för att vi skulle bli utkastade vid fyra. Däremot kommer vi ut närmare fem med två överfulla vagnar med sprit och öl värt 13 000 kronor... Kommentar överflödig känner jag.


Därefter började den långa hemvägen med vår dyrbara last. Efter ett vätskestopp på Edeka då vi hittade ord som "Superknüller" och "Plastiktüte" lämnade vi Tyskland och chillade lite i den inte alls lika fulla färjan. Kenan oroade sig över om han hade köpt tjejparfym och Niklas letade kinderägg.

Danmark passerade snabbt och efter en matstund på en mysig vinylbar i Helsingborg så började hemfärden. Klockan var halv elva och vi insåg att natten skulle bli lång. I förebyggande syfte förbjöd jag, som förare, Iphone användning och ansåg att vi skulle prata med varandra istället. Så det gjorde vi och ett antal 20 frågor vart besvarade och skämten blev allt segare och långsökta. I närheten av Mjölby så blir vädret riktigt otäckt, en tjock dimma lägger sig över motorvägen och det börjar regna. Under ett ögonblick eller två så trodde jag vi skulle bli tvungna att stanna nånstans för att övernatta på en enslig liten parkeringsficka. Efter mycket om och men så kommer gryningen och med det också Örebro stad. Vi glider in runt femtiden och alla dimper ner i sina sängar i olika delar av Örebro. Jag tackar för denna trevliga resa och laddar inför supafesten på fredag och hoppas att sällskapet gör detsamma.

All Because Of You

Kategori: Allmänt

- Royal Republic

Ja, dagen har varit både upp och ner. Men inte ska man fokusera på the downsides. Lilla bilen fick bara en grej som jag ska åtgärda. Jag ska snart iväg och köpa en grind till hundjäkeln och jag hittade 240 spänn i min plånbok idag. Yeey. Så nu ska jag bege mig och sen ska jag ut och träna hund. Tänkte lägga in lite fin fina bilder från Tysklands resan sen. Den du!

Welcome To The Black Parade

Kategori: Älska?

- My Chemical Romance

Idag har jag upptäckt att jag är en ganska orolig och rädd person. Denna oro har nu ätit sig in i mitt bröst och jag och har lite ständig magvärk och huvudet helt på andra ställen. Jag antar att det är mycket just nu och det är därför jag känner mig extra orolig, och just idag har fan vart en jobbig dag.

Jag har en hund som jag vill stimulera. Jag är livrädd för att hunden sitter och har tråkigt, inte känner sig hemma här eller ska bli helt psycho för att vi är så många som skriker på henne och försöker få henne att göra alla möjliga saker. Jag är rädd för att jag inte ska klara av det. Att alla som har varnat och kastat negativiteter på mig ska få rätt.

Jag har en hund som måste gå ihop med fyra katter. Bara det kan få mig att flippa. Jag är rädd för att katterna kommer bli konstiga och rädda och inte vara sig själva, rädd för att hunden kommer tvingas sitta instängd i ett sovrum. Där kan vi snacka understimuli. Och hur blir det under Yeah!? Ska hunden sitta ensam i flera dagar? Har jag hunnit med allt som ska hinnas med angående Yeah? Kommer jag klara av allt som ska hinnas göras?

Jag är orolig över flytten. Tänk om det blir som förra gången jag bodde med nån? Kurator och deprision. Tänk om jag går runt och är sur över småsaker som jag inte vågar erkänna, tänk om jag inte känner att jag får den "ensamtid" jag behöver. Behöver jag ens den?

Jag är orolig för min mamma. Rädd att hon inte ska hitta någon att dela sitt resterande liv med. Hon är så stark och ödmjuk och älskande att hon borde få känna lite kärlek. Jag är så dålig på att ge henne det. Jag är orolig över min väns pappa som blev ivägskickad till akuten. Orolig över blicken i hans sons ögon som var långt ifrån lugn.

Ja. Det var nog det. Sen att jag är rädd och orolig över att jag själv ska dö som singel och innan det inte klara av mina arbetsuppgifter, det ska vi inte ens gå in på.

Ajjö.

Run

Kategori: Allmänt

- Snow Patrol

Ojoj vad trött man blir med massa motion intvingad i den dagliga rutinen. Idag gick jag upp klockan tio och redan nu vid sju är jag dödstrött. För att jag skriver verksamhetsplaner och kompletteringar? Knappast. För att jag blir inkallad som förare till akuten? Nej. För att jag har en hund som vill gå ut en massa? - Bullseye. Tror nästan att jag måste powernappa lite för att orka med kvällens promenad. Igår skulle jag kolla på "Familjen Bernadotte" men somnade efter en halvtimme så jag fick inte riktigt se hur Victoria var som person. Men jaja så kan det gå!

She Wants To Move

Kategori: Älska

- N.E.R.D.

Jag utger mig inte för att vara en kärleksfull person. Jag gillar inte att outa mina känslor och att gråta offentligt. Men innerst inne är jag en väldigt ödmjuk och blödig person som gråter åt det mesta. Idag har jag dessutom skaffat mig en livskamrat som direkt stal en stor bit av mitt hjärta. Nova har kommit och jag blir lite rörd bara jag ser på henne. Hon är min bebis som jag äntligen har fått. Min vän som kommer leva för att skydda mig. Min sambo som överröser mig med kärlek så fort jag kommer hem.

Jag insåg också idag att jag har hittat en väldigt bra vän i min nya blivande kombo. Visst kommer vi bråka om småsaker och sånt, men med den humorn och det tankesättet hon har kommer vi nog klara av det och dessutom vara goda vänner väldigt länge. Enligt mig. Sen att hon försöker sno "mina killar" på fyllan är en annan sak. I värsta fall får jag väl sno hennes. Men då riskerar jag att dö. Så vi får se. :)

Novo

Kategori: Älska

- Millencolin

Jag älskar att vara hemlighetsfull! Jag vet inte varför men jag antar att jag gillar att hinta om saker i mitt annars ganska vardagliga liv och få massa frågor och kommentarer om mina hintar. Men nu tänker jag inte ödsla tid på hemliga inlägg och "det får ni se snart" och så vidare...

Jag ska köpa hund!
Jag har nog inte fattat det själv än. Det här är en sån stor önskan som går i uppfyllelse, samtidigt som det är ett stort ansvarsfullt åtagande. Jag har fått många neggar i form av "Nej, inte en sån hund" och "Tänk på vad mycket jobb en hund behöver, du kommer låsa dig", and so on. Men vet ni vad - Jag vet! Jag vet att det är jobbigt att gå ut flera gånger om dan, inte kunna åka iväg på en spontanresa bara sådär och jag vet att den här hundrasen kan bli aggresiv om man uppfostrar den fel. Men JAG VILL HA!

Och nu får jag också. Jag har väntat så länge men det har varit värt det (tror jag). Nu har jag hittat den perfekta hunden. Två år och väluppfostrad. Kan springa runt lös och funkar bra bland människor, bilar och barn. Billig och renrasig. Perfekt helt enkelt.

Imorn kommer Nova :)

Burnin

Kategori: Allmänt

- Q

05.24 är klockan och jag har nyss kommit hem. Nej jag har inte varit ute och svirat på krogen utan jag har nyss kört massa bil i regn, dimma och rusk.. med.. blö! Alltså, jag kan inte riktigt sammanfatta meningar ordentligt nu. Har varit vaken sen 08.00 och åkt sjukt mycket bil, handlat multum med splitum och varit i tre länder på en förmiddag..
Men mer om det efter några timmars sovande...

OMG

Kategori: Allmänt

- Usher

Åh en sån effektiv dag. Jag sitter och kolla på Ellens Show och vanligtvis gör jag det lagom till frukosten men icke idag! 08.00 gick jag upp. Eller ja, skulle gå upp. Råkade gå upp lite senare och kollade mailen och sånt. På något sätt så tar min morgonritual väldigt lång tid. Men tio skulle jag i alla fall vara på kontoret och gå med Niklas till ABF och inventera lite rullar. Jag var sen men han var ännu senare så det gjorde inte så mycket. Efter några samtal till kommunen har jag nu namn som container-Torgny och Soptunne-Roland i min telefonbok, men så blir det om man är områdesansvarig på Sveriges coolaste festival!

Efter ett tag kom vi i alla fall iväg till ABF och rullade en massa banderoller, blev skitiga och tejpiga och lite lagom svettiga. Men nu är den skiten inventerad så nu vet jag precis vad vi behöver beställa. Nu är jag tillbaka hemma efter en sväng på Markurells med affischer. Så ja, effektivitet är dagens ord. Nu är det dags att laga mat (hör och häpna, Jasmine ska LAGA mat) och sen är det tatuering, häng och guitar hero som gäller!  Hallelujah what a najs day.

Sweet Misery

Kategori: Älska

- Lisa Miskovski

Alltså. Jag är så glad idag. Just nu i alla fall. Jag vet verkligen inte varför men jag sitter och småfnittrar för mig själv i soffan och fylls liksom av någon slags inre kärlekslycka som bara bubblar över. Det är så mycket på gång nu, flytt, festival och fylla (för att fortsätta på f-andet). Jag ser flytten lite som att skapa en familj. Just nu sitter jag helt ensam i min lilla lägenhet och längtar till annat. Sen kommer jag sitta i en stor lägenhet med massa katter och två sambos. Kanske till och med en hund. Jag har längtat efter en hund i HELA mitt liv. Nu känns det som om det kan vara en bra tid att skaffa en. Inte just nu, och bara kanske. Men oj vad lycklig både jag och min kropp skulle bli med en hund i hushållet. Tror jag...

För övrigt vill jag delge följande meningsutbyte. Jag kom till Yeah!kontoret imorse och Niklas satte på en låt. Efter ett långt intro börjar sångaren sjunga.

N: Hör du vilka det här är?
J: InSekt?
N: Ja! Kände du igen Johans röst?
J: Nej jag kände igen det på de distinkta slagen på gitarren...

Mm, eller hur? :)

Allvarligt Talat

Kategori: Allmänt

- Mange Schmidt

Jag sitter här och kommer på att jag faktiskt inte har så mycket att göra just nu. Visst att jag jobbar 50 % men de 20 timmarna denna vecka blir bara hälften så nåra den här veckan eftersom jesus bestämde sig att flyga upp till himlen och så. Och förra veckan jobbade jag 28 timmar för vi var på personalkonferens. Så det som återstår denna vecka är 2 timmar. Och det har jag redan jobbat. Sweet. Så då behöver jag väl inte göra något egentligen. Eller? Min arbetsmoral är så himla töntig, har jag saker att göra så vill jag göra det, typ nu. Men jag ska banne mig vara ledig nu resten av veckan. Förutom imorn. Då ska jag ha lite möte med David.

Och Yeah!andet är ganska så under kontroll. Väntar mest på respons och på att kommunsnubbar ska jobba så man kan ringa dom. Så för tillfället har jag inte så mycket att göra. Tänkte jag nyss. Sen kom jag på att jag har ett tidsschema att göra. Än så länge har jag suttit typ en halvtimme och sett till så att det ser snyggt ut, man kan ju inte sitta och jobba i ett fult Excelark. Nej nej. Men som ni ser har jag inte kommit så mycket längre. Det blev lite jobbigt sen liksom, jag vet inte så många exakta tider än och då blir det bara jobbigt att fylla i för att sen ändra och hit och dit. Jag vill ha ordning, perfektion och noggrannhet. Sånt gillar vi.

"I wanna meet one"

Kategori: Allmänt

- Tiffany

Jag har börjat kolla på United States of Tara idag. Mycket bra serie om jag får säga det själv. Handlar om en familj där mamman har multipel personality disorder och är alltså fyra personer istället för en. Känns som att det kan bli lite uttjatat i längden men vi får se.

För övrigt så var det möte idag. Många heta temperament och känslor men så är det när det bara är 20 dagar kvar till the D day. Spännande spännande. Nu kör vi igång!

Hemstad

Kategori: Älska

- Nikola Sarcevic

Jag säger ofta till mig själv att jag inte saknar saker. Åker jag utomlands i tre månader så saknar jag inte min mamma. Jag saknar inte min pappa även fast jag träffar honom typ en gång varannan månad. Jag saknar inte min säng när jag är någon annanstans och jag saknar inte mina vänner som jag inte umgås med. Varför vet jag inte, jag försöker väl intala mig med att vara nöjd med det jag har för tillfället istället för att sakna sådant jag inte har.

Men under dessa få dagar i Göteborg började jag sakna flera saker. Jag saknade staden där jag känner varje gata, jag saknade mina nya vänner, och jag saknade att inte vara med dessa och göra saker som vi gör varje vecka. Delvis är det ju för att vi har en stor festival att planera och att försvinna bara några dagar gjorde att jag inte kunde fokusera och arbeta med den som vanligt, men sen så saknade jag bara. Jag har hittat hem nu och att lämna det för en annan stad kändes. Att komma hem och se Niklas stå och vänta på centralstationen (nog för att jag tvingade honom, men ändå) och senare träffa mina blivande sambosar gjorde att jag kände mig hemma igen. Örebro, och allt däri, har mitt hjärta.

New Model No. 15

Kategori: Allmänt

- Marilyn Manson

Och så var det lördag! Det vankas hemmafest. Kläderna och sminket är på och spriten är... ja just ja. Det glömde man. Idag vid fyratiden kom jag på att jag inte hade något alkoholhaltigt hemma. Och sen kom jag på att Systembolaget stänger klockan 15. Underbart. Vilket hemskt problem å andra sidan. "Åh nej, jag kan inte supa mig full denna lördagen också"... Ja. Jag får gå utan, jag får offra mig och kommer säkert sitta ensam i ett hörn och titta längtansfullt på alla fulla människor som skrattar och stojjar. Eller så snor jag åt mig lite slattar här och var och blir mest kadääng av oss alla. Wonderful.

Hur som haver så är Yeah!tröjan på och efter dagens EGOfotografering kom jag fram till att 14 av 57 bilder blev bra. Alltså 24,6% av alla bilder. En fotomodell ligger på 25%...

On A Train

Kategori: Allmänt

- Eskobar

Nu sitter jag åter igen på tåget och jag skulle kunna dra en massa av vad som har hänt men jag måste bara börja ett inlägg om dagens mest traumatiska halvtimme.

Jag är en ordningsmänniska. Allt ska gärna vara planerat i förväg och gällande tid och resor så är jag gärna på plats i överdrivet god tid. En tidspessimist helt enkelt. Idag slutade konferensens sista pass 17:00. Mitt tåg går från centralstationen 17.42 och däremellan måste jag gå till hållplatsen för spårvagnen och sen åka någon spårvagn X antal hållplatser till centralstationen. Så jag tänker att jag ska smyga ut straxt innan fem för att vara i god tid. Det skadar inte att vara beredd - vem vet, spårvagnschauffören kan börja dö eller nått. Innan vi drar igång sista passet så säger snubben vi har som föreläsare att han ska med 17.42 tåget och att han har beställt en taxi som ska komma till skolbyggnaden tio över fem. Så om nån vill åka med honom så är det helt okej. Skitbra tänker jag och Jossan vars tåg också går ungefär den tiden och vi bestämmer att vi tre ska åka med honom.

Vid fem när allt är klart skyndar vi oss ut. Väntar och väntar men vid kvart över har taxin ännu inte kommit, gubben ringer taxibolaget men får inget vettigt svar, vi går ner mot spårvagnsstationen Redbergsplan och försöker vinka in en ny taxi utan resultat. Jossan säger att det bara tar sju minuter med spårvagnen och gubben säger "Jaha, då kan vi ju ta den istället om det går så snabbt". Så vi går iväg och kollar när spårvagnarna går. Då kommer den jävla taxin och hämtar upp den jävla gubben. Och väntar dom in oss? Nej då. Vi gör ett försök och springer över rälsar och bilfilar eftersom taxin står vid rödljus, men icke då. Precis när vi är framme kör den iväg och lämnar oss. Då ser vi till vår fasa spårvagnen komma runt hörnet, så vi får rusa tillbaka, strunta i trafiken och springa ombord på vägen mot säkerhet. Svettiga och hetsiga försöker vi lugna ner oss när vi väl sitter på vagnen och klockan "bara" är 17.24. Jag är fortfarande extremt orolig för att missa tåget, jag hittar ju inte direkt på Göteborgs tågstation... Mitt i allt ringer Niklas och frågar hur han ska göra med bilen. I couldn't care less, just då men jag försöker komma fram till något vettigt att säga och ber honom ringa tillbaka.

Och sen då? Jo vi kommer fram när det är tio minuter kvar, hittar snabbt fram till spåret och kliver därefter på och andas ut. Som tur är sitter jag inte bredvid den där jäkla gubben som lämnade oss som två fån. Det skulle vara lite jobbigt.

Tack och hej! Nu längtar jag hem till mitt Örebro.

Roads

Kategori: Allmänt

- Backyard Babies

Jaha, då var man på väg till Götet då. Sveriges framsida, goa göbbar och feskekörkan, är det inte så? Ja, jag ska i alla fall inte på någon nöjestripp så jag får nog vara utan både Liseberg och fiskkyrkan, men lika glad för det är jag för jag ska på personalkonferens. I ett litet konferensrum kommer jag tillbringa de kommande dygnen, jag kommer alltså inte att gå på Joe Laberos tältshow helt gratis, för jag ska på personalkonferens. Jag ska diskutera internkommunikation och ledarroller och nu har gubben bakom mig nyst typ 17 gånger med 30 sekunders mellanrum.

Nej jag är inte bitter. Bara lite småsur över att allt ska hända samtidigt. Men men, allt ordnar sig väl till det bästa. Eller nått.

Naturally

Kategori: Älska?

- Selena Gomez

Jag skulle vilja flumma av mig lite och erkänna vissa saker, men nej. Känns inte så himla säkert så jag får hitta på något annat att skriva om. Dessutom är jag känd för att ändra tycke som ett litet sketet asplöv vrider och vänder sig i vinden. Så nej, åter igen. Vi tar och quotar min nya favoritlåt istället som visst passade in bättre än vad jag trodde. Lite töntigt, ja, men ta det inte på alltför stort allvar då! I won't.

And it takes my breath away
What you do, so naturally

You are the thunder and I am the lightning,
And I love the way you know who you are,
And to me it's exciting,
When you know it's meant to be,
Everything comes naturally,

When we collide, sparks fly
When you look in my eyes, 
it takes my breath away

"Say F**k it to lost dreams, and find the dreams in everything instead"

Kategori: Allmänt

- The way of F**k It

She's abusing her privileges.
Even better for me.

Jag borde städa, rensa, jogga - But I can't. Kan kan jag väll. Men jag kommer inte göra det. Kanske sen framåt 10-11 när jag brukar "vakna till". Borde äta något bra och nyttigt också. Men vet ni vad - Fuck it! Jag gör vad fan jag vill. Jag äter vad fan jag vill när jag vill och jag kontaktar vem jag vill om vad jag vill.

Starting.. now!

Love Story

Kategori: Älska?

- Intohimo

Hur vet man om man gillar någon? Hur vet man vem man ska satsa på? Ska det "kännas rätt"? Ska det pirra i magen när man ser personen i fråga, och ska man känna att man alltid vill visa sin bästa sida inför denna person?

Ja jag vet inte, jag sitter själv och funderar. Jag måste skapa en taktik och göra upp ett mål känner jag. Jag lyckas jämt med det jag tar mig för, når de mål jag sätter upp, det är ett faktum mer än ett skryt, så därför är det dags för mig att välja... Välja vem jag ska börja stöta lite extra på. Nog finns det pojkar att välja mellan, sen att dom ska ha ett intresse tillbaka det är en annan sak. Det är oftast där det brukar faila för mig. Jag vet inte om han är intresserad eller inte och jag tar av princip aldrig första steget och visar aldrig vem jag gillar lite extra, så med mitt underbara självförtroende så intalar jag mig själv att han inte är intresserad alls.

Nu är det däremot så att jag har ändrat inställning lite. Jag har en farligt bra taktik så jag kommer inte tro att han är ointresserad, så det kommer hjälpa mitt eget självförtroende - däremot så får han ju gärna vara intresserad också, på riktigt. Det är lite där jag har fastnat i min hjärtefråga. Hur väljer man sin kommande partner?

Ska man gå efter Seventh Heaven orden; "You bring out the best of me", ska man sätta personlighet eller utseende högst upp på listan eller ska man lita på magkänslan? Under de senaste dagarna har jag dock hittat på de ordena som nog kommer få mig att välja ut en utav de många; "Om allt han är är det jag vill ha, och det han vill ha är vad jag är - så varför inte?"

I så fall vet jag.

Mind Of A Lunatic

Kategori: Allmänt

- MM

Ja, då var det nästan så gott som klart då. Bara lite papper som ska skrivas under, men om en månad bor jag inte längre här. Då är denna lägenhet Tessans och jag har flytt tillbaka till mitt kära väster och blivit sambo.

Man kan ju säga att det har gått... fort. I cirka ett halvår har vi känt varandra, vi umgås så gott som varje dag och när vi inte gör det så skriver vi flitigt till varandra på msn och facebook. Man kan väl säga att vi föll för varandra direkt. Några kan tycka att det känns dumdristigt att flytta ihop så tidigt, men äh, det känns rätt helt enkelt. Vi kommer säkert börja bråka med varandra om småsaker och om vem som ska diska, vi kommer gå varandra på nerverna och tävla om vem som är den mest dominanta i förhållandet - men så är det här i livet. Jag tror det kommer gå ruskigt bra.

Ja, just ja - jag kanske ska nämna att personen jag ska flytta in med inte är min hemliga pojkvän utan det är ingen mindre än min kära vän Nina. Tillsammans kommer vi bo med fyra katter och en Zanna i en stor trea i stjärnhusen. Och jag tror det kommer bli awesome!

Mirror, Mirror...

Kategori: komiskt

- Intohimo

Om man äter tillräckligt många oliver på en gång så börjar man gilla dom (om man nu hatade dom från början). Jag tror jag har fått någon liknande reaktion till hardcore-musiken. Jag HATAR hardcore, alltså verkligen hatar, jag förstår inte hur man kan sitta och lyssna på det hemma och tycka det är bra. Tills igår. Efter en heldag, alltså femton timmar, på Örebro Kulturhus som säkerhetspersonal under Bring The Noise festivalen har jag faktiskt börjat uppskatta HC:n och sitter just nu och lyssnar på Intohimo.

Gårdagen var grymt krävande då vi var ett gäng som arbetade under BTNs HC festival. Ett flertal band uppträdde under dagen och vårat jobb var att hålla koll på publiken så ingen blev nertrampad, påhoppad, insparkad och så vidare. Så under spelningarna började man uppskatta musiken, speciellt när man såg hur helt vanliga människor släppte loss så oerhört. Jag kan dock inte säga att jag uppskattar och gillar det gutturala vrålanden som vissa band hade för sig, för det räknar jag inte ens till musik. Men jag hittade några guldkorn och några sockersöta bandmedlemmar igår, så det vart riktigt trevligt till slut.