JasmineMede

Was It A Dream?

Kategori: Allmänt

- 30 Seconds To Mars

Okej... Jag drömde precis värsta konstiga drömmen! Ja, jag har sovit, och ja klockan är tre på eftermiddagen... Jag har nämligen gjort en mastodontbehandling hos tandläkaren och varvar jobb med självömkan här hemma i sängen.

Okej, det var liksom sju handlingar i en kändes det som och allt var sådär extra verkligt som det kan bli ibland i drömmar. För det första så hade jag hund igen! Jag svarade på någon blocketannons och dagen efter hade jag en rottweiler som var vit ibland och som jag typ glömde bort att gå ut med och mata. Sen var det juletider också så när jag väl gick ut med hunden var det jättemycket snö och mamma och Kim och Nina var med typ. Jag går iväg för mig själv och fastnar på något sätt i ett stängsel, som typ drar med mig för det går halvt på helium. På min färd i vinterlandskapet så hittar jag också ett barsegment från Virus som fastnar på stängslet. Helt plötsligt så fastnar jag halvt uppe på världens största snöhög. Det är högt ner och jag klänger mig fast på kanten, klämd på nått sätt av stängslet och Virus-bardisken som jag har i ett snöre runt midjan. Kim är där och ska dra upp mig. En spännande sekvens (om man hade sett drömmen som film) börjar då jag för mitt liv försöker dra mig upp med hjälp av min kära bror. Till slut lyckas vi och vi stapplar ner från berget iförda klackskor. Jag eller Kim, vem kommer jag inte riktigt ihåg.

Mitt i detta så är det julafton och vi är hemma hos farmor och farfar och typ hela släkten håller på och droppar in. Farfar har blivit helsenil och kallar mig "Kim nummer 2 eller 3" och farmor sitter med en glasartad blick och är okontaktbar. Släkten droppar in som sagt och helt plötsligt är jag med typ Emmanuel och Petter från Paradise Hotel eller kanske också Nemo från Kungarna av Tylösand. De stöter på mig båda två och jag vet inte riktigt vem jag ska välja men Emmanuel viftar med konstiga piercingar och sen helt plötsligt vill hunden ha mat.

Sen kollar jag också på en film på julaftonskvällen med mamma men jag är med i filmen. Snacka 3D liksom? Det är en klassisk julfilm om Tomten, hans verkstad och alla nissar men Jultomtens hus ligger precis vid nedre ingången av krämaren, eller det är liksom ingången till tomten. Så där står en liten dvärg i nissekläder och släpper in mig. Där inne ser jag Tomten halvt påklädd och med svartaktiga skägg, spelas av Danny DeVito. Typ då ringde det och jag vaknade.

HAHA!? Ge mig nu en siffra, på en skala från 1-10. Hur störd var den drömmen - då 10 är något så stört så jag inte ens kan ge förslag.

Gettin' Over You

Kategori: Allmänt

- David Guetta

Jag måste erkänna att jag är otrogen. Jag har börjat blogga på en annan sajt. Lite smått bara, det betyder ingenting! Här kommer fortfarande de känsliga långa inläggen att vara och den andra kommer bara innehålla meningslösa små twitteraktiga inlägg som delas på facebook för allmän förtäran.


Så om ni är intresserade... Click it!

Inside Of You

Kategori: Älska?

- Infant Sorrow

Okej, jag har alltså sovit i tio timmar, varit vaken i 5,5 timme och jag är dödstrött! WTF? Jag skyller på min kropp, den är under.. konstruktion. Ombyggnad. Medicinering. Ja alltså först och främst har jag min ömmande tand som gör så sjukt ont att jag äter Alvedon forte varje dag, sen smärtar min vänstra skinka/höft något så otroligt så fort jag rör vid den med tanke på självplågningen igår. Tänk dig känslan av att någon har skärt av typ 30x30 cm av den yttersta huden. Lite så känns det. Smärtan i sig är väl inte direkt jobbig, det är bara det att det är så jäkla omständigt att gå/sitta/klä på sig. Det är det dryga.
Sen har vi då min kära förkylning som har hållit mig hemma från jobbet idag. Näsan och halsen arbetar emot mig samtidigt som en naggande god liten huvudvärk har varit närvarande hela dagen.


Yeah! I love to be me! *Sympatikommentarer mottages tacksamt!*

Baby Lou Tattoo

Kategori: Allmänt

- Horrorpops

Hej och hå det smärtar så! Idag har jag nämligen spontantatuerat mig lite. Alltså ja, jag bestämde tiden med tatueraren igår, men själva motivet har varit på G länge. Jag hade tänkt mig en ganska liten fin sak men sen blev den bara större och större och nu är typ halva låret täckt. Ja okej, inte halva, men nästan!

Den är inte helt ifylld än eftersom fyra timmars självplågning är ungefär vad jag orkar med. Inte för att jag bad om att vi skulle sluta, att erkänna sig besegrad och gnälla över att det gör ont är ju typ det värsta som finns (sen att jag är hypokondriker är en helt annan sak) men Robin tyckte det var nog så huvudkaraktären, så att säga, blir ifylld med färg nästa gång. Och, jag kan bara säga en sak - DEN ÄR AWESOME!!

Only Girl (In The World)

Kategori: Älska

- Rihanna

Jag vet inte varför, men helt plötsligt känns livet jäkligt bra igen. Jag hade några dagars svacka, men det får man ha ibland, och se så bra det blev om man bara passerar den? Nu är jag helt tillfreds med jobbet, oavsett om det blir 50 eller 100 procent så har jag fått en najs löneförhöjning och jobbet i sig är ju faktiskt stört skönt och kul.

Mitt självförtroende är skapligt ökat tack vare helgen och tack vare min nya natur-mirakelkur som gör att jag slipper ta mina starka receptbelagda piller (funkar inte helt än så länge men jag tror stenhårt på den).

Min nya telefon är den bästa någonsin och jag undrar hur jag klarade mig utan den! Min goda vän har fått jobb och jag är väldigt glad för hans skull och min lillebror jobbar hårt på sitt nya jobb.

Allt är bara najs helt enkelt, visst finns det orosmoment också men det är precis som det ska vara. Nu ska jag bara ta tillvaro på min chilliga tillvaro och älska alla. Gärna med också :)

Kiss N Tell

Kategori: Allmänt

- Ke$ha

Gah! Vilken full rulle vecka det har vart! Jobbar sex dagar, varav jag är bortrest två av dem. Kom hem igår efter jobbet och åkte direkt iväg för att fira mamma och Kim som fyller år i dagarna. Sedan blir jag övertalad att hänga med ut till Satin och jag skyndar mig hem för att byta om och slänga i mig en öl. "Alla" ska tydligen till Satin så man går runt och hälsar på alla man sett nyss eller för längesen. Niklas sa att han var sjukt glad över att jag var där, jag sa ja, det var ju längesen vi sågs. Fakta: Vi umgicks halva onsdagen. Men äh, tre dagar är sjukt länge för oss!

På Satin hittade jag också kvällens ragg som snällt följde med hem. Idag är det den vanliga dagen efter ångesten då man inte riktigt vet hur man ska hantera situationen. Men det var trevligt i alla fall. Riktigt trevligt. Så efter en natt med få timmars sömn och det vanliga Yeah!mötet tänker jag tillbringa kvällen i sängen och bara chilla järnet. Yeah!

Your Song

Kategori: Allmänt

- Olle

Äntligen hemma. Efter två underbara konferensdagar. Det är så skönt att mina personalkollegor är i min ålder och att man kan skämta med dem, känna sig uppskattad och faktiskt ganska duktig när man är med dessa. Så efter två hysteriskt intensiva dagar så kommer jag hem. Tillbringar kvällen med, ja, gott sällskap. Men när man är trött och slut så är två fnissiga, högljudda halvfulla fnittertippor kanske inte det ultimata sällskapet. Speciellt inte när diskvattnet är uppblandat med fyra kilo matrester från någon fettig maträtt från gårdagen. Men aja. Det var trevligt med lite sällis. Nu är de ute och leker på stan och jag kan chilla lite. Jag har stängt ute alla håriga katter och försöker komma tidigt i säng eftersom jag ska upp och jobba imorn... Yeeah.

Btw så sjunger Olle Your Song nu och jag älskar honom och ska föda hans barn. Punkt!

Dream Boy

Kategori: Älska?

- The 5.6.7.8's

Inatt hade jag världens snyggaste och bästaste pojkvän på G, han såg ut precis som Olle i Idol och han var ytterst intresserad trots att vi inte hade träffats så mycket. Vi hade värsta känslan tillsammans liksom, lööve was in the äir...

Och sen vakna jag. Poof så var han borta. Bajs. Vilken underbar start på dagen. Nu ska jag sitta och sura innan jag tar mig själv i kragen och gör mig redo för dagens mastodontmöte då jag ska försöka få hela Schack London att vara kreativa och faktiskt skapa något på ett möte för en gångs skull.

Wish me luck.

Loyalty

Kategori: Älska?

- D-12

Alltså det är så jobbigt när man ibland måste välja. Välja mellan två goda vänner. Själv så får jag lite ont i magen när kväll efter kväll planeras upp med den ena då man automatiskt har tackat nej till att umgås med den andra eftersom dessa två inte kan umgås som civiliserade människor. Skärpning va fan! Det är bara jobbigt för alla inblandade.

Jaja, jag vet hos vem jag har min lojalitet och tilltro så det spelar väl inte så stor roll i det stora hela. Tills dagen då allt är löst kommer får man väl bara deal with it...

Bulldozer

Kategori: Allmänt

- MOA

Well yeah. Dagarna går och tiden likaså. Mycket möten är det eftersom vi har tre bigass grejer att arrangera och däremellan ska man försöka fixa med jobbet, umgås med vännerna och underhålla tre jäkla katter som börjar gå mig på nerverna. Jag tror jag är hemma för mycket. Om jag hade ett heltidsjobb så hade jag varit borta minst 8 timmar om dagen så då hade jag kunnat uppskatta hemmet lite mer. Då hade det första man gör när man kommit hem i och för sig vara att gräva i kattbajs, diska och typ plocka undan en massa så jag vettefan om det hade hjälpt.

Ja, jag tror jag är lite bitter. Bitter och höstdeppig. Eller vinterdeppig snarare. Det känns som om jag vill gå i ide och vakna i februari ungefär. Och kanske en liten sväng till jul. Jobbet och pengarna är blä och jag har ingen direkt ork till att ringa runt en massa jäkla företag till vår gala och på relationsfronten står det i stort sett still och det kommer nog göra det ett bra tag till. Men jaja, jag tillåter mig att vara lite depp. Bättre att gå runt och vara nere ett tag tills man kommer på varför än att låtsas som att allt är perfekt, sånt orkar jag inte med längre. För att peppa mig själv kan jag ju säga att jag har det något bättre än Moa som ligger på sjukhus med dropp och magsmärtor. Så ja, så säger vi. Och krya på dig Eriksson.

Bad Romance

Kategori: Allmänt

- Lady Gaga

Jag skulle kunna sitta här och dra allt det där som hände igår som bara är jobbigt och som inte riktigt berör mig och så vidare. Men jag ser inte riktigt orsaken till att göra det - så jag skiter i det. Jag gör som Walt Disney och "blickar framåt". 

Vad jag däremot kan säga om gårdagen är att jag och Frida och Zanna fick en jäkligt snabb fylla på vår 1,5 timmes förfest. Det vart drickaspelet deluxe och jag spydde på Lidls parkering. Sen vart det en liten lätt köträngning in till Frimis och efter stängningsdags där blev det BK och den omtalade Whopper Piñata som var stööört stark men skapligt najs ändå. Nu blire bannemig senaste Family Guy avsnittet, sen ska jag sova!
Och ja, kan ju inte säga annat än
att jag var jäkligt snygg igår.

Like A G6

Kategori: Allmänt

- Fareast Movement

Det finns två tillfällen då jag kan bli riktigt sur och förbannad på minsta lilla. När jag är hungrig och när jag är trött. Under gårdagen var jag både hungrig och trött så ja, jag var ganska förbannad på det mesta. Det var en sån där dag som man inte riktigt hittar något positivt med. Men sen la jag mig i sängen och började fundera. Försökte hitta positiva aspekter på de grejer som tyngt ner mig under dagen. Och det funka! Halleluja mig själv. Ikväll blire festum eller mysum. Najs!

Farewell My Hell

Kategori: Allmänt

- Millencolin

Fy fan vad förbannad man kan bli över småsaker ibland.

Luskade idag ut att en före detta bästis har tagit bort mig på facebook som vän. Nog för att vi har haft lite duster på senaste tiden och så, men jag hade ändå hoppats på att vi skulle kunna glömma det och bara inse att vi växt ifrån varandra och sen kanske till och med festa ihop nån gång eftersom vi har många gemensamma vänner. Vi har ändå varit bästa vänner i sexton jävla år. Våra småbröder är lika bra vänner nu som vi var en gång. Det kan vara lättare att försöka lappa ihop något än att bara knipsa av alla förbindelser ibland. Men nej. Tydligen inte.

På ett sätt är det lite som att fortfarande vara fast vid sitt ex. Ett ex som man kanske hoppas bli tillsammans med någon gång igen. Men till slut inser man att det kanske inte är värt det, man "gjorde slut" för en anledning och man kanske inte ska försöka pressa in sig i varandras liv igen. Speciellt inte när den andra partnern inte vill samma sak.

Så nu är det glömma och gömma som gäller. Inte läsa några fler blogginlägg, ingen facebook som sagt, sluta upp med att oroa sig om man stöter på varandra på stan - för nu är vi ju officiellt sett inte vänner längre så då behöver man ju inte ens låtsas att man känner varandra. Kallt och hårt, ja. Men det är så jag lappar ihop min brustna och förnedrade själ.

Just A Little Bit

Kategori: Allmänt

- Maria Mena

Alltså jag fattar inte varför man ska bli så himla pratglad på fyllan... Det är i och för sig på gott och ont, men det är ju alltid nån grej man ångrar att man har sagt dagen efter. Just denna senaste fylla, igår, var extra pratsam av sig och en hel del saker kom fram och diskuterades.

- En hel del kärleks/flirt relationer benades ut.
- Problematiken med att vara mittemellan två personer man gillar och inte veta vems sida man ska ta diskuterades.
- Jag erkände mitt lilla snedsteg för Sofie och lovordade Henkes relation.
- Jag fick veta hur mycket gott en viss person har pratat om mig för andra folk. Det värmde som fan att höra.
- Och sen fick jag förklara att jag inte hatade en viss person. Så nu är vi vänner på facebook! :)

Sen tog Moa kort på mig när jag kissade, sen drog jag hem med en kille i taxi. Skål och salut, så var kvällen slut!