JasmineMede

Follow Through

Kategori: Allmänt

- Gavin DeGraw
Oh, this is the start of something good. Don´t you agree?

Idag har det gått bra! Jag har lyckats med att inte förolyckats på hela dagen så nu tror jag att jag kan vara lugn. Jag hade en liten dust med en ilsk kioskägare som inte ville ta emot mina 50-öringar när jag skulle köpa ett frimärke, men det är en annan sak! Jag fick som jag ville i alla fall.

För övrigt har jag idag lagat mat, diskat, tvättat, varit ute och gått och plockat fram vinterkläder och skor. Vinterjackan har dock lite väl stor luva tror jag...
Dagen avslutades med lite tända ljus (det bästa ever med hösten) och Idol, såklart. Mister Niklas kom förbi och så satt vi och fixa lite med ansökningar och projektgrupper. Vi har fått ett STORT uppdrag av kommunen och det kommer bli stört kul att arrangera det, mer om det senare när det offentliggörs. Vi har också planerat nästa SL-fest som har råkat få ett tema. Pimps and hoes. Så imorgon ska jag och Zanna bege oss ut på stan och leta lite passande "kläder". Awesome!

Life Is Beautiful

Kategori: Älska?

- Nikki Sixx

Uppdatering och redigering angående min kära borttappade lillebror:
Ja, han blev alltså bestulen på ett tåg till Calcutta. Han var däremot inte ensam utan hade sin kompanjon Tommy Öster med sig (som idag lämnade landet). Så pengar har han fått låna av Öster så länge. Han har nu också kopia på passet och visumet så lite lugn kan man väl vara. 

Däremot så är han tydligen inte så korkad som både jag och våra föräldrar trodde eftersom han hade alla sina viktiga saker (som INTE fick komma bort) i en mindre väska som han tog med sig när han skulle ta en välbehövlig tupplur på tåget. Denna hade han med sig av just den anledningen att han inte ville ha den stulen och att den var säkrare om han kramade den i sömnen. Ja, så var ju inte fallet eftersom en sketen indier snodde den i alla fall, men tanken var ju god. Det gjorde mig som syster ännu mer känslosam, det faktum att brodern faktiskt lyssnar på vad man säger och försöker göra rätt. Nu sket det sig ju ändå men jag kan nu inte klappa till honom och säga "Ditt mähä, varför gör du inte som man säger" det första jag gör när han kommer hem. Så ja, min lillebror klarar sig nog bra, med tanke på omständigheterna.

Min andra bror däremot, Nicklas, har nyligen varit med om en nästan lika skärrande upplevelse. Han var ute och åkte med sin nya fräsiga gasbil med mina två små söta brorsdöttrar i baksätet då bilen helt plötsligt började ryka från motorhuven och bromsarna slutade att fungera. Min snabbtänkta bror slänger i handbromsen och en stund senare ser bilen ut såhär;
Kult värre. Bror och brorsdöttrar är som tur var oskadda eftersom de inte befann sig i bilen när den fatta eld men KOM IGEN! Dagen efter Kims bravad. Jag tror inte att jag ska röra mig utanför huset imorn, känns som att det är min tur...

Däremot är jag sjukt glad och lättad över att båda mina bröder mår bra och lever med tanke på hur lätt ett människoliv förgås. Lite smått sentimental en måndagskväll - det är jag det!

Halo

Kategori: Älska?

- Haley James Scott

Idag såg jag på en talkshow då de pratade om ämnet "hur vet jag att min killkompis är kär i mig". Då sa den ena "proffs"kommentatorn; Har du nån gång märkt hur han har tittat på dig och liksom "lost it", drömt sig bort? Det brukar vara ett starkt tecken på intresse.

Då säger jag bara W to the T to the F? Är det så det är verkligen? För i så fall ligger jag mycket bättre till än vad jag tror. Det har man ju märkt, hur vissas blick etsar sig fast lite mer än andras. Eller beror det på hur man är som person? Vissa är ju kanske mer drömmiga och stirriga än andra? Och hur vet man det då, jag vet ju bara hur en person tittar på mig, inte hur han tittar på någon annan.. Men jaja, man får väl bevaka lägen lite mer helt enkelt. Det bådar gott i alla fall. Det vill jag påstå.

"We only think when we are confronted with a problem."

Kategori: Allmänt

- JD

Som att det inte räcker med det faktum att den personen jag älskar mest av alla är nånstans i Indien, bland typ 1 miljard invånare, nyligen lämnad ensam av reskamraten - han har nu blivit av med ALLT han hade med sig. Väska, pengar, pass, kameror, mobil, foton - ALLT! Hur detta gick till är fortfarande något oklart, men jag slå vad om att min lillebror inte var helt oskyldig utan lika tankspridd och dumdristig som vanligt. Men oavsett pengavärdet och det sentimentala värdet på allt som är borta så är den mest skrämmande tanken att nånstans i en av världens största och fattigaste länder är min lillebror - helt ensam och helt utan pengar och ID. Jag vet att han är stark men jag kan bara försöka sätta mig in i hans situation och jag blir panikslagen och ångestladdad så fort jag tänker på det. Fatta det ögonblicket när du inser att din packning är borta och du är helt ensam och utelämnad i ett främmande land... Hans enda räddning är den Svenska Ambassaden ungefär 140 mil bort och hur han kommer dit har jag ingen aning om.

Allt jag vill göra är att få hem honom så fort som möjligt, men allt jag kan göra är att vänta på nästa tecken på liv.

Stop Waiting (Start Living)

Kategori: Allmänt

- Neverstore

Ja, i brist på annat så kan jag ju uppdatera bloggischen. Här sitter jag och väntar. Kan inte göra mycket annat. Allt smink är rensat, disken är gjord och till och med dammsugningen är klar. Där uppstod dock ett problem då mister sug mitt i allt bestämde sig för att gå sönder. Men händig som jag är fixade jag till problemet och hoppas att han håller ihop någorlunda i framtiden.

Nu behöver jag inte vänta längre för nu har jag precis fått hem Family Guy säsongerna jag väntat på och om en halvtimme så åker jag och hämtar Eva. Efter det så ska jag försöka att inte vara i närheten av datorn eftersom Eva inte tycker det är så himla socialt. Förstår inte alls vad hon menar, det är ju jättesocialt att logga in på fejjan 70 gånger om dan...

Imorn är det värsta utekvällen och jag går in helt utan förhoppningar - det är då det brukar bli bäst. Sen är det söndag och Yeah!11-möte nummer två. Hell Yeah!

Why Don't You Get A Job

Kategori: Allmänt

- The Offspring

Hej och hå, jag känner mig lite halvpuckad idag. Jag tror det är min prekära livssituation som gör mig sådan. Jag har såå himla lite att göra om dagarna så jag blir helt överenergisk. Och inte blir det bättre av att jag sippar cola sent om kvällarna. Hej hyper. Jag skulle kunna gå upp och rensa min garderob och byta sängkläder men jag tror en Nina skulle bli lite sur då eftersom hon ska upp bajstidigt. Ack ja. Zanna vet inte hur bra hon har det som har singelrummet.

Men vad gör det när det finns underbara program på tv? Jag har nyligen sett "kungarna av tylösand" för första gången och det är ett hemskt, fruktansvärt, förnedrande och fullkomligt UNDERBART. Snart är det dags att se "kvinnor som mördar" och nu är det "den perfekta vaginan" - En sån underbar onsdagkväll!

Don't Stop Believin´

Kategori: Allmänt

- Journey

Oh well whatta day. Har typ inte varit ute alls idag. Jo, en sväng till Lidl (100 meter bort) och till tvättstugan men annars har jag organiserat här hemma och manglat Gossip Girl. Så himla loveli serie men jag förstår bara inte varför man måste ljuga för varandra och hålla på att dölja en massa saker. Men jaja, serien måste väl gå vidare på nått sätt.

Så när jag inte har avverkat tredje säsongen så har jag städat bland alla papper och packat upp det sista vid mitt skrivbord, så nu är det faktiskt fint däruppe. Och rensandes av alla papper så hittade jag ansökan till kulturföreningsbidraget 2011 som ska vara inne om 9 dagar... Så det var bara att ringa mister Lennart och bestämma tid för att fixa den. Mitt i allt det så har jag också en synopsis att skriva av min lillebrors manus. Det måste vara inne om 3 dagar om han ska ha möjlighet att vinna 30 000, och efter det har jag ett krävande stipendium att söka. Så ja, det blir en del datajobb framöver. Men det gäller bara att hitta rätt inspiration och begrava sig lite. Nu ska jag återgå till begravningen av GG.

LaterZ...

The Only Exception

Kategori: Allmänt

- Paramore

Skön dag idag. Hunddealen blev äntligen avslutad, inte för att den slutade på bästa sätt men det skiter jag i, nu är den slut i alla fall. Efter det spenderades dagen med Tess och Moe. Två underbara brudar som jämt får mig att skratta. Och i helgen kommer E♥A hit. Inte för att vi umgås så himla ofta men jag älskar fan det bruttan.

De senaste dagarna känns det som att jag har fått ihop mitt liv lite. Från den osäkra misär jag har känt har framtiden skapats lite lagom, och jag har insett att man inte hinner med allt, man behöver inte vara framgångsrik och ha ett jobb när man är 22 - as long as you're happy. Låter lite cheesy, i know. Men ja, va fan, varför inte? Tror det har kommit sig lite av dagarnas umgänge med härligt folk, alla med olika bakgrund och framtidsplaner. Nu ser jag fram emot helgen då jag ska ragga ragg och chilla med mina brudar. Yeey.

Last Sunday Night

Kategori: Allmänt

- Shane Dawson

Ja, om man ska börja med att kommentera valet då, som typ alla gör på facebook? Nej, det orkar jag faktiskt inte, jag gillar att tycka till och ibland tycker jag inte helt rätt så det upprör bara människor. Men bara så ni vet så röstade jag på Piratpartiet och Vänstern. Inte SD...

Just nu ligger jag på en madrass hemma hos mamma och googlar blindtarmsinflammations symptom. Hypokondriker som jag är så tror jag jämt att det är något allvarligt fel på mig och idag är det blindtarmen som spökar igen. Men jag har faktiskt haft lite ont i högra delen av magen hela dagen. Så det så. För övrigt har jag precis vunnit en fight med myggan som surrade runt här. Jag viftade efter den som ett fån men till slut fick jag den. Den är död. En sorgens dag.

Nu ska jag sova! Najs!

A Little Respect

Kategori: Allmänt

- Erasure

Tänk vad glad man kan bli när man blir uppmärksammad och sedd för den man tror att man är. Det känns skönt att veta att det man tror man är bra på är saker som andra också anser en vara bra på...

Ja, vad jag mumlar om är alltså det faktum att jag kanske eventuellt med stor sannolikhet kommer bli ny projektledare för Yeah!festivalen (om det nu blir en till). Idag hade vi första Yeah!11 mötet och det diskuterades ny projektgrupp och roller man ville ha. Såklart vill jag vara projektledare eftersom jag känner att det är det jag är bra på men det är inget som jag vill be om att få bli, det ska vara något som resten av gruppen ber mig om, om dem känner förtroende för mig. Och lite så blev det ju faktiskt. Niklas föreslog att jag skulle bli det och till och med självaste ordföranden höll med. Så okej, då kan jag tänka mig det. Men som sagt, vi får se hur det blir. Oavsett vad så känns det jäkligt pepp!

Bumpy Ride

Kategori: Älska

- Mohombi

Yeey! Nu äre party. Mot Lennartssons...

Friday I'm In Love

Kategori: Allmänt

- The Cure

TGIF. Uttrycket som alla använder för denna dagen. Och just idag kan jag inte annat än att hålla med. Helgen framför mig är fullspäckad och jag har sett fram emot den hela veckan.

Straxt ska Zanna, Jimmy och jag iväg och käka på Lilla Indien, efter det blir det en sväng till systemet inför imorn och därefter hem och förbereda för spelkvällen vi ska ha här ikväll. Det kommer en hel del folk hit faktiskt, så det ska bli riktigt trevligt. Alkoholfritt ska det bli till och med. Det tror jag är behövligt inför morgondagen... 

Då blir det nämligen födelsedagsparty och det lär bli crazy om man tänker på förra festen som var där. Känner att jag borde hitta en liten present men vettefan vad? Jaja, får la hitta något kul nånstans. Sen är det i alla fall söndag och då är det första Yeah!mötet! Wohoo!

Fullspäckat, som sagt. Najs!

Hate That I Love You

Kategori: Allmänt

- Rihanna, Ne-Yo

Hate that she is nice and flawless
Hate that I can't hate her so

Have to change the subject and care less
Have to find some other man

Someone new and fresh and perfect
Someone that will follow my plan
Someone who love me for who I am.

F**k You

Kategori: Älska?

- Cee-Lo Green

Jag känner på mig att idag kommer vara en sån där dag då man går runt och är irriterad på allt. Jag har bara varit vaken i typ 20 minuter men jag har redan hittat ett antal grejer att surna till över...

Det börjar med att jag vaknar och klockan är alldeles för mycket, inget "fånga dagen" här inte. Sen kommer jag på att jag inte har några planer what-so-ever så jag behöver inte fånga dagen. Patetiskt. Jag går ner och bemöts av tre hungriga katter och en överfylld diskho. Jag fattar inte att våra katter äter så mycket när de inte gör något om dagarna. Men jo, det gör de och nu är maten snart slut och jag har då ingen lust att köpa kattmat för mina sista slantar denna månad. Diskbänken tänker jag inte ens kommentera. Jag diskade igår och kan anse som den rättviseälskande människan jag är att jag inte borde diska på minst två gånger eftersom vi faktiskt är tre som bor här. Men ändå ser det ut som skit och frukostrester ligger överallt. Sen blir jag sur för att jag tänker så för det är faktiskt jag som är hemma hela dagarna och därför kan ta hand om sånt. Men då blir jag sur igen för att jag underlåter mig själv och låter mig bli en slav bara för att jag råkar ha ett lite längre sommarlov än alla andra. Och det där är bara den första kvarten av dagens vakenhet.

Jag sätter mig vid datorn och inser att det regnar. F*ck you morgonpromenad. Jag sitter inne och äter onyttigheter och bli tjock istället. *Bing*, en till sak att bli sur över. Jag vill inte äta massa socker och skit. Men jag gör det ändå. Det bara blir så. Jag börjar skriva ett blogginlägg över hur sur och irriterad jag är och kommer såklart på ännu fler grejer som borde skrivas med. Jag hatar när inte folk svarar på sms eller när jag ringer. Vi har en viktig skrivelse som ska vara så snygg och innehållsrik som möjligt att skicka in till kommunen, men den andra parten verkar inte bry sig. Jag ska ha viktiga papper från andra folk, men dem verkar skita i det så nu har jag typ sumpat 4000 spänn åt helvete. Nu är jag jättehungrig också och det ändå som finns här hemma är typ knäckebröd och äcklig smaklös ost.
KUL!

Le Soleil

Kategori: Älska

- The Filthy Youth

Okej. Jag erkänner. Jag är totalt förälskad i Chuck Bass. Eller Ed Westwick, jag kan inte riktigt bestämma mig. Men efter två säsonger av Gossip Girl kan jag åtminstone säga att en Chuck Bass skulle sitta fint just nu. Han är ju så himla bra och bäst och jätteperfekt! Och att han sen har en släng av bad boy och mystik kring sig - ja det gör ju allt så mycket ännu bättre.
Nej, nu ska jag lägga mig för imorn är det tandläkaren som gäller (tänderna får utstå mycket efter allt det söta jag har sett på sistone - wow lame.. x)

Double Nature

Kategori: Allmänt

- Mustasch
Idag har jag kommit på hur mycket jag saknar landet. Den växlande naturen och friska luften. Fina landskap och skarpa färger.

Jag har också kommit på hur mycket jag saknar mitt hem när jag inte är där. Jag trivs där jag bor nu. Jag har sällskap och ensamhet, allt i en perfekt kombo, och jag och mamma går inte varandra på nerverna. Att vara borta från hemmet i några timmar för att sedan återvända i den mörknande höstkvällen fick mig att se fram emot hemkomsten.

Jag kom också på hur mycket jag saknar att jobba. Stimulera mig själv. Snacka skönt att jobba flera timmar om dagen, komma hem på kvällen och inse hur mycket man har gjort, känna hur trött man är i kroppen och hur skönt det är att komma hem och bara slappa lite framför teven. Så som det ser ut så måste jag vara uppe till 2-3 för att ens försöka kunna sova. Inte bra i längden. Men men, jag kan inte klaga direkt så det får vara som det är. Nu blir det Family Guy innan sängen och en dröm, hoppeligen om min nyfunna bad boy.

Swing Sweet Pussycat

Kategori: Allmänt

- The Atomic Fireballs

En helg senare. En galen lördag senare. Gårdagen var crazy - som ni som har facebook säkert redan har förstått. Det var temafest hos Linnea (Ola) och alla killar var tvungna att vara utklädda till killar och tvärtom. Man var också tvungen att dricka det ens karaktär skulle ha druckit och svara som sin karaktär i diverse dricka-lekar och jag har aldrig-frågor. Det var detta som gjorde så att Nina gick runt med en champagneflaska hela kvällen och detta som gjorde att Hampus hade en väldigt kort klänning och ville gå på toa med Marcus (Martina för kvällen) för att byta tampong "Det är väl det tjejer gör"... Ja det var himla roligt helt enkelt.
Jag lovade mig själv att inte dricka den här helgen. Jag kom till festen helt utan alkohol, ändå så slutar det med att jag är packad och sitter med en öl i handen. Billigt om inte annat, men självbehärskning? Nej den är borta som vanligt. Efter kvällen när jag låg bredvid en Moa i sängen så gnällde jag över hur jag aldrig lyckas få ragg när min kära rumskamrat jämt lyckas. "Jag tror inte jag är så bra på att flörta" försökte jag. "Joho, det är du." säger Moa. Jaha, då är det väl något annat som saknas...

Let's Just Fall In Love Again

Kategori: Älska?

- Jason Castro

Jag vet inte om det är hösten eller alla förändrade relationsstatusar på facebook, men nu börjar jag riktigt längta efter ett förhållande. Och i och med det så kommer den vanliga frågan; Ska jag nöja mig, eller ska jag fortsätta leta tills jag hittar någon "värdig". Ska jag nöja mig med en femma som verkar gilla mig eller ska jag vänta till den där tiopoängaren kommer och sveper omkull mig? Ja, jag är ytlig men vem fan är inte det? Jag kan dock erkänna att jag har förut börjat gilla killar som jag först har ansett som "halvsnygga" bara för att deras personlighet är så slående. Så döm mig inte än.

Eller ska jag inse att jag själv inte är mer än en femma och därför kanske borde hålla mig till min egen sort? Ja, det är en djungel. Jag kan inte säga annat. Men jag längtar. Inte efter första dejten eller pinsamma tystnader - jag längtar efter trygghet, pussar och manliga armar. Jag längtar till och med nästan tillbaka till mitt "ex". Och det borde jag verkligen inte göra, det är farligt. Inte för att det är ett ex, utan för att det är Han. Och Han är ingenting man borde längta tillbaka till. Inte om man tänker till och glömmer bort de där lyckliga stunderna. Jag förtjänar mer förfan.

Men hur gör man då? Hur träffar man någon ny? 80% av alla kärleksrelationer börjar på jobbet. Kul. Jag har inget jobb. Och det jobb jag har haft (och snart kommer få tillbaka) innefattar gamla gubbar och Mr H... I don't think so! Krogen? Träffar man inte bara halvdräggiga ons där? Fritidssysselsättningen/vänskapskretsen (Schack London). Mjo, visst. Men jag tror delvis att man inte borde blanda in mer drama där. Sen tror jag inte heller att jag har någon chans där nu för tiden.

Wow, det vart visst deppigt.. Asch, då. Jag ska försöka ändå. What else can I do.

Thursday

Kategori: Allmänt

- Morphine

Vissa dagar klickar bara allt. Idag var en sådan dag.

Jag fann energin till att städa och diska.  - Klick!
Jag fick ett samtal från en läkare som kommer skicka en remiss till mig som jag har väntat på i över ett år - Klick!
Hunddealen är nu så gott som avslutad (efter månaders väntan) - Klick!
Byxorna till kostymen sitter nu som ett smäck - Klick!
Jag har hittat en ny underbar serie att gotta mig i - Big mothafackin klick!

Loveli!

The Dazzled

Kategori: Älska

- The Dazzled

Nu ska jag alldeles straxt åka och hämta Miss Moa. Hon har varit i Usa och jobbat hela sommaren och nu ska vi ta och catcha upp lite. Jag är aspepp för jag har bannemig saknat Moa.


Det är lite roligt för att i gymnasiet så umgicks vi inte alls med varandra. Hon hängde med sina och jag hängde med mina. Det var mest i trean som vi började umgås med Eva som den gemensamma nämnaren tror jag. Men efter gymnasiet så blev vi kvar så vi började umgås mer och mer och insåg att vi är en ganska perfekt match. Vi kan bli extremt sura på varandra eftersom vi båda tycker att våra egna idéer är bäst och vi är båda ganska tempramentsfulla. Men äh, man ska ju kunna vara sig själv med sina bästa vänner så det är bara att ta emot och gå vidare. Nu ska jag åka iväg och se vad bruttan har gjort i sommar och sen ska vi planera big time för hösten!

When I Look At You

Kategori: Allmänt

- Miley Cyrus

Nu måste jag vara cheesy och copy-paste:a en text som jag fullständigt älskar och finner passande.

Everybody needs inspiration, Everybody needs a song
A beautiful melody, When the nights are long

When I look at you I see forgiveness, I see the truth
You love me for who I am, Like the stars hold the moon
Right there where they belong, And I know I'm not alone

Yeah when my world is falling apart
When there's no light, To break up the dark
That's when I, I look at you

You appear just like a dream to me
Just like kaleidoscope colors that cover me
All I need, Every breath that I breathe
Don't you know you're beautiful
Yeah yeah...


BTW: Vad tycker ni om mitt senaste pillverk. Too much, too little, too late?

Almost Famous

Kategori: Älska

- Eminem

Nyligen så fick jag en fråga från en god vän. "Om du var vår manager, vad skulle då vara nästa steg för vårt band?" Det fick mig att börja tänka till ordentligt om så var fallet och det tog mig en stund innan jag kunde fundera på frågan. För fatta coolt! Att vara manager till ett band. Boka in turnéer och resa runt med dem, ta hand om dem, se till så att dem presterar. Det har länge varit en dröm och att nu bli tillfrågad att sätta mig in i den situationen tog mig bara ett steg närmare. Att bandets hjärna drog in mig i deras tankebanor, delgav mig information som inte många vet. Jag ser mig priviligerad. Och ett steg närmare drömjobbet. För om livet skulle vara som i filmen vi såg för några dagar sedan, Almost Famous, så skulle jag inte klaga. Inte ett dugg.

Infinity

Kategori: Allmänt

- Guru Josh Project

Nu har jag den! Den perfekta förklaringen på lördagskvällen. Enjoy.
Till detta finns det också en liten fin videoblogg då sångaren i Ape Rape Escape (mister Olowsson i mitten alltså) förklarar varför detta är den bästa festen ever och där Henrik Malm visar hur han kan andas under vattnet. Funderar på om man ska slänga upp den på fejjan eller bara på tuben...

Ja måndag idag ja. Jag och Zanna kör en slappardag och gör inget vettigt direkt. Jag tänkte göra lite lunch snart och sen gå ut på en liten långpromenad tro det eller ej. Vi får väl se om det blir så eller om jag fastnar här vid datorn som vanligt.

Och idag kommer Moa hem. Yeey!

Vodka

Kategori: Allmänt

- Korpiklaani

Nej, nu ska jag bannemig sluta supa så förbannat. Det här håller inte längre. Gårdagen slutade med minnesluckor och en däckad Jessica ensam i vår lägenhet och utan sin nya iPhone (eftersom den vart stulen).
Men det började bra! Vi bestämde oss för att ha party och visste inte riktigt hur många det skulle komma. Ett par stycken åtminstone tänkte vi, men det blev närmare 20 pers. Trevlans.
Mitt i allt bestämmer sig Zanna och jag för att dra till Frimis och står i den långa långa kön där då vi ser Hasse, Anton och Johan komma ut. De ska dra till Fridas födelsedagsfest ute på landet och försöker få med oss. "Ja, men det är klart vi ska med" säger Zanna och jag och hoppar in i taxin med dem.

Väl därute möts vi av en Henrik Malm som blir överlycklig när vi kommer och en Kenan i jacuzzin. Bästa ever! Åh bada, vad kul tänker Johan och Zanna och hoppar i, har lite trevliga bilder på mobilen, får se om de når denna blogg. Ja sen vet jag inte riktigt vad som händer. Inte så mycket enligt mig, men en hel del enligt Zanna. Jaja, så går det. Inget mer spritande för mig på ett tag alltså, men fyfan vilken värd gårdag!

Love Today

Kategori: Allmänt

- MIKA

Shit så stört trött jag är! Och klockan är bara sex... Dagen har vart lång. Eller? Nej den har väl inte det. Gick upp vid elva som alla andra dagar så jag kan tyvärr inte skylla på det. Däremot har vi dragit fram och tillbaka på stan idag i flera timmar. Ett litet kommunmöte fortsatte med en sväng till arbetsförmedlingen (där Niklas gick in kors i taket), sen mat på La Gondola då Kenan och Henke hade mötit upp med oss och därefter systemet och Bik Bok (där jag och Zanna var tvungna att följa med in eftersom killarna inte vågade gå in själva). Sen drog vi hem och efter typ fyra timmars promenerande är fötterna ganska slut. Converse är tydligen inte så bra för fötterna. Nu vilar jag och Zanna upp oss lite eftersom vi insåg att det var handlardags. Så Willys väntar, vi ska bara knåda fötterna lite, och senare kan det nog bli lite chill med grabbsen.

Datts may dej!

Love The Way You Lie

Kategori: Allmänt

- Rihanna, Eminem

Så där ja. Då var dagen avklarad och jag ska snart gå upp och mysa lite med Nina. Men vi myser på avstånd, i två olika sängar. Det blir bäst så.

Jag måste sova extra länge imorn för det gäller att vara utvilad och redo när det är dags för very viktigt möte med kommunen. Det är Yeah!s framtid det gäller god dammit! Idag har vi förberett så gott vi kan. Jag och Lennarten satt med ekonomin och utvärderingen innan vi åkte hem till vår trevliga revisor för att snacka lite skit. Därefter avslutade vi med Donken och filmen Almost Famous, Very värd film. Rockstarig värre. Och Niklas höll sig vaken hela kvällen. Till skillnad från förra gången...

Imorgon blir det som sagt kommunmöte, sen ska jag och Zannabanana dra en runda på stan och jag ska mobba henne för att hon måste dela ut flygblad till halva Örebro. Därefter är det helg och snart lördagsparty! Epic värre I believe.

Good To Be Bad

Kategori: Allmänt

- Royal Republic

Åhå en sån vacker solig dag. Om det är varmt eller inte kan jag dock inte säga något om eftersom jag enbart har duschat, frukostat och kollat lite på Family Guy än så länge. Ska snart iväg till Niklas en sväng och därefter hem igen och laga mat. Jag tycker faktiskt det är ganska roligt att laga mat, bara man kommer på vad man ska laga. Och bara någon annan äter av det också. Laga mat till sig själv är ju helt värdelöst.

Torsdag ja. Helgen är planerad och klar och det ser ut som en till lyckoträff. På fredag kommer min älskade lilla favoritkusin hit och vi ska kolla på massa tecknade filmer och skratta åt dem som bara vi kan. På lördag är det party big time som gäller. Spriten är inhandlad och jellyshotsen är planerade. Det kommer bli awesome! Funderar på att skicka en personlig inbjudan till en speciell person men vet inte riktigt om jag vill. Är det frågan om att "nöja sig" eller bara "ha lite kul". Det är min undran just nu...

It Takes A Fool To Remain Sane

Kategori: Allmänt

- The Ark

Idag fick jag reda på att jag antagligen kommer få en löneförhöjning med två papp i månaden. Det var najs. Jag fick också reda på att projektet antagligen kommer bli försenat, frågan är bara med hur många månader. Antingen en eller tre. Jag skulle kunna säga att det är synd men då ljuger jag. Jag trivs med att sitta hemma om dagarna, ta det lugnt och chilla och inte ha några projekt eller arrangemang inbokade. Tror jag behöver en liten chillax period, känns som om det kommer dra igång för fullt sen.

Så ja, jag börjar jobba snart. 1,5 års projektledartjänst. Ganska soft och trevligt jobb om jag får säga det själv. Så det blir bra. När det väl börjar. Innan det ska jag och Moa trivas med att vara arbetslösa tillsammans.

För övrigt så har jag börjat höstrensa min garderob. Får lite "rensryck" ibland och har avklarat en tredjedel av min garderob, resten tar vi imorn. Kanske. Får se hur lång tid det tar hos mister Lennartsson. Nu tar jag och "wrappar" upp detta inlägg med en nyligen gjord konversation mellan mig och min roomie;

Nina: Men är han snygg eller? Nä, just det!
Jasmine: Ja men var föräldrarna något att dra bakom julgranen då?