JasmineMede

Swing It Low

Kategori: Allmänt

Åh vad jag ser fram emot att den här helgen är över. Jag är så enormt dubbelbokad och vet inte riktigt vart jag ska hålla hus. Men efter ikväll är det över och jag har "jobbat" klart med det arrangemanget som pågår. Då handlar det bara om att jag ska ha mina pengar. Hur stor chans tror ni det är när stället knappt drar fullt? Jävla skit vad jag hatar sånt, pengafifflare och löften som går i skitan. Ja nu vet jag ju inte än hur det blir men som vi sa så ska jag ha mina pengar i handen ikväll. That's the deal. Annars äre krig, jag har gjort mitt jobb liksom. Visst att jag sen kan vara snäll och vänta om jag känner att jag litar på personen i fråga och jag vet hur läget är, men just dessa pengar behöver jag stört mycket på onsdag. Annars blir det ingen tatuering. Och då vet jag en Jasmine som blir jätte jätteledsen...

Bigger Hole To Fill

Kategori: Allmänt

Är det ett bra tecken när man vaknar av ett telefonsamtal klockan nio och istället för att somna om så går man faktiskt upp och seizar dagen?

Ja, klart det är! Det är i alla fall vad jag har gjort idag. Jag kanske inte har hunnit med så mycket, 1,5h senare, men jag har i alla fall gjort planer med både Niklas, Mia och Zanna, kollat på ett Glee avsnitt och ett halvt Big Bang Theory avsnitt och checkat av mailen och allt det där på datorn. Bra gjort I say.

Nu väntar dusch, mat och fix innan jag ger mig av mot Yeah!kontoret och sen lite jobb ikväll. Awesome dag.

The Pursuit Of Happyness

Kategori: Älska

Alltså ibland blir man bara så himla glad. Ibland när man får ett mail från helt rätt person. Bara helt matherfackin rätt person. HAHA! Min plan går fortfarande framåt, framåt med alldeles lagom stora steg.

Och med det sagt så ska jag försöka släppa just den biten för idag för jag vill inte verka way to starstruck. För det är jag inte. Egentligen. Det är bara det att allt går precis enligt mina planer och jag blir så himla glad när det gör det. Jobbmässigt, Yeah!mässigt, privatlivsmässigt, extraknäcksmässigt - allt bara funkar och allt går verkligen i rätt riktning. Bara synd att inte kroppen hänger med i samma takt, men det kommer väl. Så småningom.

Sådär lycklig så man håller andan

Fingers Crossed

Kategori: Älska

Åhå, fick nyss ett samtal från förbundsordföranden som undrar om jag har lust att arrangera en inspiratörs/arrangörsträff i typ november/januari. Alltså så hägrar en 50%ig projektledartjänst vilket innebär att jag kommer jobba 100 procent med precis det som jag gillar. Life is good alltså. Så jävla good.

Nu är då ingenting bestämt än utan det ska gå igenom en massa beslut och processande och tidsplansskapande. Men shittans vad kul det skulle vara. Håll tummarna för mig!

In The Mood

Kategori: Älska


Åh är inte dessa goingar bara för härliga? Jag känner att jag måste köpa dem litegrann. Hittade dem idag när jag och Tess svängde förbi en skoaffär. Provade och de satt riktigt bra på foten, kunde gå i hela fem minuter utan att få vidare ont. Men jag tog mig samman och köpte inget då. Nu kommer jag hem, känner ett styng av saknad och när jag städade lite i garderoben så upptäckte jag att jag har ett hål kvar att fylla i min skolänga - destiny don't you say? - Yes, I say.

Festdagboken 17

Kategori: Festdagboken

Sjuttonde festkvällen på året och det firade vi med.. öh, vad var det nu? Jo, långfredag och Kaos på Satin, så var det. Jag var inte jättetaggad men tog mig tillsammans med Linnea till Anna och Nina. Där hängde vi lite med Annas syster och kompani. Gluttade lite på grannpojkarna som grillade men det var inget som föll mig eller Linnea i smaken. Vi hade lite tidigare samma kväll till och med skålat på att INTE dra hem någon, i alla fall inte den kvällen.

Senare drog vi vidare till Zanna där Moa också väntade. Lite mer förfestande med Husets vita för mig. Kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde, men vi hade nog kul i alla fall och Zanna kom ikapp snabbt med 3 drinkar samtidigt. Ja just det, Frida kom ju förbi precis när vi skulle dra för att byta kläder eller nått så hon hängde också med till Satin och Kaos där vi gled in på listan.

Det var ganska mycket folk där. Har jag för mig. Många man kände. Under kvällen så fick jag min födelsedagsdrink av Frida, jag och Linnea hittade två killar som raggade på oss och vi lät dem hållas. Jag råkade visst ge bort min nummer också. Senare förbjöd Linnea mig att ragga på honom igen eftersom han var ett svin, pff, som om jag planerade på att dra hem honom.. No way. För övrigt så retades Johan med mig, Anton flörtade med mig tror jag och Niklas var inte sur på mig. Skönt.

Kvällen slutade med mig och Linnea och ett besök på Hålet i Väggen. Där fick jag kramp och världens blåmärke. Trevligt med fotbollshuliganer...

I'll Never Forget To Remember

Kategori: Allmänt

Shit vad jag har snyftat idag. Jag är way to känslig nu för tiden. Idag var det speciellt en bekännelse på RuPauls dragrace och ett ögonblick i någon mordserie som fick mig att börja läcka. Framförallt det där sista ögonblicket.

Jag satt precis och halvkollade på en dokumentär om något mord, hade maken mördat sin fru eller inte. Sonen hade precis vittnat om att inte för ett ögonblick i världen trodde att hans pappa var skyldig och sen så kom domen. Maken friades och man såg hur han sjönk ihop och pustade ut och blev lättad in i själen.

Just det fick mig att tänka på det ögonblicket eller ögonblicken då det var min familj det gällde. Väntan på ett beslut som kanske skulle ha förändrat hela livet. Som tur var blev den domen också positiv och nu har vi alla lagt den händelsen bakom oss, men shit vilka minnen som kom helt plötsligt.

Sommaren då vi låtsades som ingenting men som vi aldrig kommer glömma

I'll Never Forget To Remember - Kempe

White Light Moment

Kategori: Allmänt

Saker som stör mig denna söndagkväll:

- När man får ett stort saftigt blåmärke som man vill visa upp och få medlidande för, och så har man en jäkla lilablå tatuering i vägen!
- Att jag vill gå ut o gå för jag är så himla mätt, och det är säkert ganska varmt och najs ute, och så har jag inga byxor på mig så jag vettefan om jag orkar...
- Sen är det jättestörande att jag inte kommer ihåg den tredje grejen som var så störande denna kväll...

Hope There´s Someone

Kategori: Älska?

Jag vill få ur mig så mycket. Sitta och prata om allt och inget med någon man kan lita på. Sitta och råböla till en film som är supersorglig och jättefin. Jag vill få ur mig alla mina braiga tankar utan att någon avbryter mig.

Men mest av allt vill jag bara ha lite sällskap. Otvingat och "all-about-you" sällskap. Eller en lägenhet som inte känns så stor och tom.

Inspection Wise

Kategori: Allmänt

Just nu kollar Jasmine på Dogtown & Z-boys, en dokumentär om skateboardens födelse, vem hade kunnat ana att man skulle sitta och se på sånt en dag som denna?

Jag såg nämligen en del av den när jag var i Fagersta häromdagen, men inte hela för det kom en massa småbarn ivägen och sen skulle man ju förbereda mötet efter lite. Men jag vart lite intresserad så jag var tvungen att ladda ner den. Skateboards var i början ett substitut för surfbrädan, det har jag då aldrig tänkt på tidigare.

Så ja, nu kollar jag på en snutt av denna film, sen har jag laddat ner spelfilmen Lords Of Dogtown som Fredrik tipsade mig om som är en dramatisering av samma händelse. Snart blir det heldag med la släkt...

Civilization's Dying

Kategori: Allmänt

Åh jag gillar inte att vara lite oöverens med folk. Speciellt inte mina favoriter. Har lite småångest och ont i magen och hoppas att de kan ta det professionella på söndag och idag bara vara.

Så nej, jag är inte så taggad än, men jag hoppas på att bli det inom en snar framtid...

Tack för idag Photoshop - nu kör vi.

Count On Me

Kategori: Älska

HAHA!

Asså jag vet inte riktigt hur jag ska komprimera min dag till ett enda blogginlägg. Inte för att jag har haft mycket att göra, men det har varit en stor dag. En matherfackin stor dag för mig.

Jag säger bara Fagersta. En sån härlig stad. Himla trevligt folk och fin stad för att vara en sån liten bruksort. Det bästa är ju deras slogan "Fagersta - hos oss får du livstid". Så otroligt komiskt på så många nivåer.

Dagens bästa: Använda skor.
Dagens värsta: Att människor är så trevliga som man hoppas att de ska vara.

Breathe Me

Kategori: Allmänt

Hur ska man kunna sova efter en sån här kväll? Shit vad jag tar åt mig av allt negg. Allt positivt glider iväg och glöms bort, men det negativa borrar sig in. Konstigt det där.

Nej nu taggar vi morgondagen. Det är då det gäller. 

No One Likes Me. Why?

Kategori: Allmänt

Ibland är livet lite jobbigare.
Som när man får hårda obefogade ord kastade på sig i ett sms eller luren slängd i örat. Detta var jag med om ikväll tack vare två olika personer. Vid sådana tillfällen är det skönt att man har två personer bredvid sig som står bakom en helt och fullt. Det är skönt att man har pratat av sig med flera andra personer som också står för samma sak som en själv.

Det är bara lite jobbigt när vissa människor kan totalslakta en med sina hårda ord. Ord som de tar från nowhere, ord som inte är sanna egentligen, men det är fortfarande hårt. Riktigt äckligt hårt.

Sen fick jag en kram och då vart livet lite bättre.

Falling Slowly

Kategori: Allmänt

Jäkla påsk som kommer antågande. Då blir det massa mat och onödigt ätande. Mitt modifastande går bra, jag äter inte enbart påsmat utan äter ibland riktig mat, men det är mitt sätt. Att gå ner i vikt är inget som kommer ske på en vecka utan det gäller att lägga om hela sitt liv. Just nu håller jag på med att minska magsäcken i rimlig takt och det går sakta med säkert. Gött.

Men som sagt. Påsk. Torsdag ser jag fram emot för då ska jag till Fagersta. Äntligen dags. På fredag är det Kaos och säkert lite fyllekäkande, lördag är det påskmiddag deluxe hos moster och på söndag är det yeahmöten. Inte så himla mycket firande alltså, men det är väl mest för barn och familjer känns det som. Jag har till och med tackat nej till påskägget från mamma i år. Jag sa att hon kan ge mig ett med naturgodis eller pengar istället. Bra skit.

Det Ingen Vet

Kategori: The Big Thing

Hade tid klockan 11 på Varberga vårdcentral. Var klar klockan 11.01. Effektivitet I say. Synd bara att jag inte hann läsa klart skvallerblaskan innan jag blev uppropad.

Så nu är det bara att vänta på nästa besök, vet fortfarande inte om jag ska göra det eller inte. Det är ju trots allt det största och svåraste beslut jag nånsin har tagit.

Festdagboken 16

Kategori: Festdagboken

Ja nej men vi tar väl en till festdagbok när vi ändå håller på... 

Denna helg tänkte jag ju stanna hemma och vara nykter men sen tryckte partylusten på och efter lite smsande så hade vi värsta förfesten planerad. Jag fick med mig Nathalie som fyllde år och några där ifrån och sen drog vi till Zannas crib och förfestade där med ett gäng killar. Där blev det mycket drickaspel så lite dragen vart man ju.

Vid elvatiden drog vi till Satin och röjde runt där lite. Som tur var köpte jag bara en öl under kvällen så det vart inte så dyrt. På Satin dansade vi endel om jag minns rätt och sen träffade jag både Sofie och Bella som jag inte träffat på stört länge. Himla kul. Sen träffade jag på samma herre som för några veckor sedan och vi tog oss hem och nu har jag en jädra träningsvärk...

Gårdagens outfit - Hett som få, aight?

The Way You Dance

Kategori: Allmänt

Det finns vissa facebookstatusar som man bara funderar på men som man sedan avfärdar för ena eller andra orsaken. Som igår vid 03.00 tänkte jag uppdatera statusen med: "Och så var man tillbaka efter en timme, och 50 kronor tjänade man till o med", men det kändes inte helt klockrent. Jag skulle till och med kunna utveckla den meningen med "och jag fick en kondom också!" utan att ens behöva ljuga.

Ja, jag jobbade som glädjeflicka igår. Jag hade precis gått och lagt mig för att sova när Anne smsar, "Jag och Lennartsson x2 letar fyllechaffis, vill du tjäna lite pengar?" Jaja tänkte jag och gick upp, åkte till BK och hämtade gänget, fulla och väldigt glada över att jag hämtade dem. Sjusade hem Anne och Robert och fick en femtiolapp, sen lämnade jag av Niklas som prompt ville ge mig något. Så jag fick en kondom. Snällt.

Just idag vet jag inte vad jag ska hitta på, helt ensam är jag och bara väntar på att nån ska ringa och vilja vara med just mig. Så länge kommer jag sitta och titta på denna Yeah!teaser som jag redan har sett ett antal gånger, men den är SÅ. SJUKT. SNYGG!


Festdagboken 15

Kategori: Festdagboken

Jag ska nu försöka mig på bedriften att festdagboka medans jag fortfarande är full: Så here we go!

Det är lördag... tänkte jag skriva men det är bannemig torsdag och jag drar till Linnea med en halvflaska Baccardi Razz med mig. Vi förferrar lite smått på tu man hand och drar sen till Zanna och Frida och förferrar vidare. Efter att vi sprungit till bussen (och hunnit med den med 1 minuts marginal) så är vi snart på Kåren och glider smidigt in på gästlistan (tack vare George). Ett band ska precis till och spela men vi skiter i det och snackar med våra pojkar som är där. Jag beställer en öl men betalar inte ett skit (eftersom jag tidigare under dagen har börjat jobba för Kåren så tycker Adam i baren att jag ska få ölen gratis). Sen... ögonblicket vi har väntat på. Älskade Royal intar scenen och vi står nedanför och hoppar och sjunger med. Dem kör alla sina hits och några nya låtar och vi sjunger med, skriker åt Adam att ta av sig jackan (and he did) och bara njuter. Detta är öronorgasm deluxe.

Adam i RR på PIP i somras - foto: Jag!

Efter spelningen glider jag in backstage och snackar lite med killarna. Med basisten som känner igen mig från Yeah! och med skönsjungande Adam som står endast i kalsonger (deluxe orgasm). Sen går jag ut därifrån, hittar Frida som säger att vi ska åka hem och hakar på brudarna till taxin.

All in all denna kvällen så har jag betalat 16 spänn för dricka till förkröket samt bussbiljetten in. All öl under kvällen fick jag gratis och jag fick till och med ett lass med komplimanger från krogägaren själv. När jag kom hem nyss på hade jag fått två sms av George, numret till trummisen och gitarristen i Royal (whatefuck frågar jag, varsågod att skryta med, säger George. Gulle).

Deluxe kväll helt enkelt, nu - hej sängen!

Festdagboken 14

Kategori: Festdagboken

I lördags ja, då var det dags för det danska sjöslaget som vi så länge hade värmt upp inför. Vi började med en stadig kinabuffé mitt på dagen och åkte därefter hem och började småsupa lite till några rundor Buzz - roligaste spelet EVER! Sen fixade vi iordning oss och började köra lite supaspel och fyllesnusa och gjorde ett väldigt fint filmklipp.

Fyllan tog lite tid för mig, kanske för att ölen var ganska äcklig (men billig!) eller för att jag var ruskigt mätt. I vilket fall som helst så vart jag inte jätteplakat, och jag vart heller inte jättepepp. Utgången lät vänta på sig, det var mycket fram och tillbaka (pank som jag var så blev man ju automatiskt lite misspepp) men till slut bestämde vi oss för att gå ut. Jag vet inte om det bara är jag som drar de parallellerna men krogen handlar då fan om att ragga. På ett eller annat sätt, medvetet eller omedvetet så handlar det om att hitta någon som säger att man är snygg, och har man tur så får man ett hångel eller en drink på köpet.

Så att gå ut med tre stycken som alla har very stadigt sällskap... Ja, det blir ingen jättehit. Mandy och Tess sprang och rökte hela tiden och Eva sprang på toa eller gick hem, så där satt man. I en fotölj, i ett främmande land, och inte ens med en bra fylla.

Men aja, vi fick varsin shot av bartendern i alla fall och deras White Russian var den godaste jag någonsin har druckit så det var najs. Väl hemma (efter typ en timme) så vart det att proppa i sig en halv köpepizza och lite godis och hoppas på en bra bakfylla. Jag vaknade vid halv åtta, spydde dagen efter för kanske första gången i mitt liv, och mådde därefter topp. Yeah!

I Will Possess Your Heart

Kategori: Älska

Nu så. Nu har jag, i min telefonbok, ett nummer som det är så hög status på så att jag kissar ner mig lite när jag tänker på det. Ett nummer som är dolt när det ringer till en, men trots det så har jag blivit tilldelat det av ägaren själv.

Och efter ett sms och ett samtal senare (jag var faktiskt väldigt proffsig under samtalet, inget starstruck what-so-ever) så fortskrider min plan helt enligt planerna. Oh Gaad I'm good.

Festdagboken 13

Kategori: Festdagboken

Fredag i Randers. Vet inte riktigt om man kan räkna det som en fest men vi drack lite i alla fall och nån av oss vart full, så lite fest var det ju ändå.

Therese, Eva och jag började tidigt och söp lite på båten mellan Göteborg och Fredrikshavn. Därefter åkte vi till Randers med Amanda och Mads och började där supa lite mer efter en rundvandring i deras fina lägenhet. Vi drack lite vin och spelade Bezzerwizzer, riktigt kul spel.

Ja, så mycket mer hände väl inte. Det slutade med att vi satt i sofforna och diskuterade aliens och läskiga vindar. Intressant fyllediskussion. Sen somnade jag och Therese tätt ihopskedande. Mys.

Let Me Let You Know

Kategori: Allmänt

Alltså jag orkar inte.

- Jag orkar inte att jag är sjuk för då blir jag så himla trött och jag har så grymt ont i host och snytarmusklerna så jag vill bara amputera bort dem.
- Jag orkar inte att alla har ett förhållande eller en nära bästa vän förutom jag. Jag ORKAR verkligen inte! Jag vill också ligga och gosa och alltid ha någon att smsa till. Jag hatar er alla som har det som jag önskar mig mest av allt.
- Jag orkar inte att jag återigen har fallit för fel jävla person.
- Och jag orkar inte leda ett jäkla projekt som jag inte får något för. Inga positiva ord, inga tack, inga pengar. Bara ångest och gnäll.

För övrigt har jag en ganska bra dag och är inte så bitter som det verkar. Det är bara det att ibland är det skönare att få skriva av sig saker som man stör sig på istället för att gå runt och trycka på det.

Sick Of It All

Kategori: Allmänt

Waow. Hur kunde jag bli så här supersjuk på bara några dagar? Har haft några trevliga dagar i Danmark men kände redan då att jag höll på och bli förkyld. Väl hemma så snorar jag, hostar och har allmänt ont överallt. Kul liv, var ju bara typ en månad sedan jag var sjuk förra gången...

Festdagbok och sånt shit kommer sen, nu ska jag bara försöka överleva till kvällen då jag och Niklas ska hålla i en utbildning i Nora.. Oh damn.

Festdagboken 12

Kategori: Festdagboken

Ja! I, vad var det nu.. lördags!, då var det festdags igen.

Det blev en trevlig tjejförfest hemma hos mig. Jag, Linnea och Nathalie körde igång lite smått och blev ganska snabbt fulla. Ölspelet på tre har ju en tendens att göra en packad... Sen var det dags att ta sig till Liquid där mina kusiner, mamma och moster var för att fira min lillskit till kusin som fyllde hela 19 år. Där fixa jag till mig en gratis öl av mamma (bra skit) och var kanske lite för full för att umgås med mina äldre släktingar, men äääähh, vad gör det om hundra år.

En liten kul grej innan det var att då vi gick till Liquid (Natha cyklade) så råkade Nathalie cykla på en sidogata, hon tog en annan väg en oss helt enkelt, vid Ica Ekersgatan ungefär. Jag ringer och hon säger ja men vi ses vid centralstationen (jättenära), jag ringer efter en stund igen och då säger hon: "Ja, jag vet inte riktigt vart jag är. Det är massa hus här. Jag hittade en pinne och tänkte skrämma er, men sen hittade jag inte er.." Ja, typ så. Haha lite kul. Noll koll på lokalsinnet där. Men hon hittade till Liquid i alla fall så vår kväll fortsatte.

Efter en öl gick vi till Virus där vår kära Jonatan skulle spela med sitt band. Det var trevligt. Som vanligt på fyllan, när jag har kreditkortet i min så kallade bröstficka (instoppad i BH:n) så köper jag alldeles för mycket öl och jag kan ha varit lite för full när jag pratade med viss folk som var lite nyktrare. Jobbigt sånt där.

Jag fick i alla fall en puss! Av Polly piercare. Jag skulle fråga om jag kunde göra en dubbelpiercing i tungan och det slutade med att hon pussa mig. Skumt. Ja just, sen blev det lite hångel också av mitt way to fega ragg sen flera år tillbaka.

That's it! Jag var inte så himla tagg på efterfest så jag och Natha vandrade hemmåt, på vägen kommer det en full söt skåning och frågar om en pizzeria och Nathalie följer med honom till Grill Corner. Random we like!

Och så här snygg var jag hela kvällen - coolt va?

Time Will Tell

Kategori: Allmänt

Gah! Jag har ju inte festdagbokat än från helgen! Det måste jag göra alldeles straxt! Tänkte bara skriva att idag gjordes en sån sjukt slug deal angående ett tält som kommer sälja vissa drycker på Yeah! (helt klart är det inte än så vill inte försäga mig).

Så jädra bra vi är (jag och Niklas alltså. Som gjorde dealen)!

Här mäter vi ut det nya spännande tältet!

Too Much

Kategori: Allmänt

Det är alltså lite hetsigt att driva två bloggar. Samtidigt som man har två jobb (fast man får ju bara betalt för det ena) och sen utöver det ska man försöka ställa om alla matvanor och träna lite.. Pjuuh!

På grund av detta upplevde jag igår mitt första "tecken på att du kanske har lite för mycket att göra". Tecken 1: Jag kör i min bil upp mot stan. Jag närmar mig en stor korsning och måste tänka på i vilken fil jag ska ligga. Följande tänks: Vart ska jag, jag ska ligga i höger, nej. Vart ska jag, till jobbet? Nej. Nånannanstans i stan, ska jag hämta något, lämna något, på något möte? Vart?! ... Ah, just. Jag ska till vänster. Det var lite scary måste jag medge.

Lyckliga Dagar

Kategori: Älska

Sådär då. Då har man jobbat i en timme, bokat in två träffar och mailat alla sjuhundraelva pers angående ytterligare träffar och kartläggningar. Det går bra nu. Effektivitet är ordet. Samtidigt har jag nästan kammat in 15 papp till Yeah och bokat ytterligare möte med en stooooor försäljare. Alltså stor as in "shit vad mycket cash vi får därifrån".

Sen fick jag också veta att ett riktigt bra upcomming band är bokat till Yeah! och jag och Nickepicke ska snart på möte med sponsorgruppen angående det största megafuckin bandet ever... Najs.

Nu är jag hungrig så jag tror jag förtjänar en torr litet protein bar. Yummi...

Sunday Bloody Sunday

Kategori: Allmänt

Så trött... Sov väl lite för lite inatt eftersom det vart ännu en festnatt. Festdagbok kommer inom kort! Denna helg har varit precis som planerad. Tacos och tvkväll hemma hos mami på fredagen, chill-lördag och sen fylleslag igår och sen möte och därefter häng med lillbrorsan idag. Dieten går bra förutom en bakispizza idag och drickandet igår, men det var genomtänkta medvetna val så jag är ändå ganska nöjd med mig själv.

Nu börjar det väl närma sig läggdags men jag är så sjukt taggad på en film eller nått. Jag måste hitta en ny serie att streckkolla på, har ingen annan just nu!

Till The World Ends

Kategori: Älska

"No man in the world has more courage than the man who can stop after eating one peanut"

Kategori: Allmänt

Idag fick jag mitt stora megapaket från Modifast. Jag hoppas så stört mycket att jag ska lyckas denna gång, men vi får väl se.. Vi får verkligen se. Nu har jag pulver och ersättningar så det räcker i flera veckor i alla fall, fattas bara då det kostade multum. Min något ansträngda ekonomi kräver nu att jag typ bara äter dessa pulverpåsar de kommande veckorna, och det är ju det som tanken är också så det kunde inte bli bättre tajmat. 

- Channing Pollock

April

Kategori: Älska

Ni har väl läst Yeah!bloggen idag? Vi släpper rykande färska nyheter, hela två fräscha headliner!

Enjoy!