JasmineMede

Festdagboken 35, 36 och 37

Kategori: Festdagboken

Förra helgen kanske vi ska börja med...

På fredagen var det lite chill hos Linnea. Vi spelade spel och drack lite. Senare drog jag, Nina och Anna till Rockbar och tog nån öl innan vi drog till Donken och käkade och träffade på min kusin. Trevligt trevligt och inte så mycket mer att säga om det.

På lördagen hängde jag med Tess till Robins brorsa som fyllde år. Vi var i en jättefin lägenhet med en massa folk som jag inte alls kände igen. Spännande hur stort Örebro är egentligen. Alla var typ 92:or så nå vidare raggning blev det ju inte från min sida, jag hängde mest med Tess och hade det trevligt. Körde lite drickalekar och satt ute på balkongen. Sen när folk ville dra ut, vid tolv, så drog vi hem, var och en för sig.

Och igår, då var det 30 årsfest. Henke fyllde år och skulle ha party på Strömpis övervåning. Innan så tog vi en liten fördrink hos Natha. Himla trevligt där med. Vid åtta gick vi mot Strömpis och det kändes lite lagom konstigt att gå ut på krogen så tidigt, men men. Där var ju massa folk man inte hade träffat på länge, så det blev många kramar. Vi drack, åt lite plockmat och snackade massa. Zanna gick och snodde allsångshäften från nedervåningen så vi kunde stå på balkongen och sjunga med lite. Eftersom det var 30+ där så drog vi sen till Satin. Skönt nog så kom jag in på någons lista och slapp betala massa dyrt. Väl där inne var det de gamla vanliga. Man tog nått o dricka, snacka med folk och gick sedan ut en sväng på uteserveringen där typ alla satt. Jag kom ihåg att jag blev stoppad av vakten att gå ut för att jag hade en flaska i handen, "inga öl här ute" sa han barskt. "Men det här är ingen öl, det är en cider" försökte jag förklara men det gick inge vidare.

Till slut så började väl kvällen lida mot sitt slut. Jag hade hittat kvällens ragg och skulle gå hem när jag får ett annat erbjudande som jag annars skulle vara väldigt glad över, men jag förklarar att jag har hittat mitt slut på kvällen och går hem...

Kommentarer


Kommentera inlägget här: