JasmineMede

Never Alone Always Alone

Kategori: Allmänt

Jag är en sån som blir panikslagen när jag inte har någonting att göra (och någon att göra det med) en dag, speciellt en helg och speciellt en kväll, på vardagarna kan man ju ändå skylla på jobb och sånt.


Så att sitta hemma en lördagskväll, alldeles själv, är tortyr. Jag känner mig genast enormt utstött av alla mina vänner och ångesten trycker på, tillsammans med den kommer tankar som ”vad gör jag med mitt liv egentligen, det händer ju ingenting, jag har inga vänner, ingen som vill umgås jag kommer dö ensam...” och så vidare. Och detta efter bara en halvkväll. Det är jobbigt att vara mig ibland.

 

Jag vet inte riktigt vart dessa tankar kommer ifrån. Om det beror på en barndom då det jämt var folk hos oss på helgerna eller om det utanförskap jag länge kände i skolan, oavsett vad så mår jag psykiskt dåligt att vara ensam en helg – trots att jag har fått erbjudanden som jag har nekat och trots att jag har planer och saker att göra hemma för mig själv. Det är något i tystnaden som skrämmer mig.

 

Så nu är det dags för mig att träna. Efter en dag med mamma och Kim ska jag helt ensam kolla på film, gosa med mina katter och äta lite rester av pajen vi gjorde tidigare. Vi får se om jag överlever.

 

Never Alone Always Alone - Takida

Kommentarer

  • eva, ju säger:

    Det är ju jättemysigt att få vara ensam och göra ingenting särskilt. Hoppas du kan lära dig att inte få panik för det!

    2011-08-28 | 13:53:00
    Bloggadress: http://eevaju.blogspot.com

Kommentera inlägget här: