JasmineMede

Uprising

Kategori: Älska

Jag måste ju ändå påstå att livet är lite på uppgång. Det går bra nu, liksom. Till att börja med så gick jag till sjukgymnasten idag. Efter cirka tio år med ryggproblem var det äntligen dags (fick en liten varning när jag bar massa flaskor och upptäckte att jag inte kunde bära tungt med båda mina armar utsträckta, då var det liksom något som tog emot i ryggen och jag kunde inte gå. alls!). Var där en snabbis idag och fick en ny tid redan nästa måndag. Härligt.

Sedan fick jag reda på att jag kan hämta mina nycklar imorgon - IMORN! Åh, ni fattar inte hur otroligt megalycklig jag kommer bli när jag går in i min min min nya nya nya lägenhet. Fint och fräscht x 10. Imorgon ska jag också åka och titta på en liten kompis till Tilda. Hon kan ju inte vara ensam nu när vi flyttar, så får se om vi hittar hennes nya pojkvän imorn eller inte.

Och sen är det lördag! Underbara lördag då jag ska åka i en bil full med underbaringar till Fagersta och se typ världens bästa band spela låtar som jag har drömt att få höra live. Vi kommer supa, skratta och äga i Fagersta. Det kommer bli awesome!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: