JasmineMede

Festdagboken 29 och 30...

Kategori: Festdagboken

Jaha då var det nästa då. Jag drack i och för sig lite i tisdags också. Det kanske man ska nämna nått om... Jag cyklade till Zanna. Där var Kim och Natha. Jag skulle inte dricka... Jag drack. Lite. Vi sjöng singstar som fan, vi gick till Satins uteservering. Vi tog en öl. That's that.

Till gårdagen! Zanna fyllde år och såklart skulle hon firas. Tess och Robin kom hit först, vi körde singstar (löve it) och körde lite dryckesbuzz. Sen gick vi till Zanna och det började såklart regna... Lite smått först och sen mer och mer. Vi gömde oss lite under bron men då var vi liksom redan ganska blöta så det var bara att vandra vidare.

Innan jag blev blöt...

Väl där var lite folk där och vi drack, körde bussdriver (very bad för mig som var bussdrivern) och vi samtalade i alldeles god ro. Det var trevligt helt enkelt. Sen fick vi finbesök från Eskilstuna och sen kom Kim med en singstar skiva som vi tänkte att vi måste testa. And so we did... När det började bli dags att dra ut så hörde Natha lite med Sillen om man kanske möjligen kunde få komma in på Frimis gästlista. Åjo det kunde vi, 10 platser fick vi så vi försökte få ihop ett gäng. Åtta stycken hängde lätt på, sen blev det svårare eftersom vissa är väldigt inrutade i sitt Satinmönster. Själv har jag alltid älskat Frimis, i alla fall när jag var yngre. Då hade Satin inte en chans. Och nu när vår goda vän har blivit nattklubbschef så kunde man ju ge det en chans.

Så vi drog dit, gled in med ett kryss på handen från Sillen, betalade inte ett skit - inte ens garderob, det kallar jag gästlista! Men ja, är det nattklubbschefen så vet han ju hur han tar hand om sina vänner. Inne på Frimpan fick jag en komplimang typ direkt, sen hittade jag snabbt en gammal klasskompis som jag hälsade på och sedan slog vi (vi vanliga gänget, inte min nyfunna gamla klasskompis) oss ned på den fina uteserveringen (som tydligen hade kostat åtskilliga hundra tusenlappar att fixa upp) bredvid en amerikan och en kanedick. Jag och Natha började direkt limma på den snygga kanadensaren och fick reda på att han var designern till FIFA spelen, lite coolt minsann. Vi satt där och diskuterade om ditten och datten. När amerikanaren skulle gå så gav han mig nån form av kyss som inte ens är värd att värderas. När stället stängde igen så drog vi ut, såklart, what else to do... Natha var snäll och överlät flörtningen med kanedicken till mig men tyvärr så tror jag han föredrog en flört med Natha. Ja så kan det gå! Jag drog hem och sov så gott så, och nu är det dags för släktträff i Ramsberg!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: