JasmineMede

Festdagboken 31

Kategori: Festdagboken

Okej, 31 var det. And I will do my best to tell it...

Hej fredag. Det började med att Linnea övertalade mig att gå ut. Okej, det kan bli kul tänkte jag, Linnea och jag brukar vara bra på att festa liksom. Jag handlade sprit åt brorsan (som jag drog med) och mig och sen kom jag hem, insåg att Linnea inte skulle med (himla synd asså) och festade istället till det med Kim, Anna och Nina. Vi blev lite inbjudna på en förfest på Olaigatan (hej centralt) så vi drog dit, insåg vilken underbar lägenhet vi var i, och förfestade järnet. Kim smakade stark krydda med hela kroppen och bakade jordgubbspaj. Själv blev jag lite småkär och försökte dölja detta.

Efter den obligatoriska förfesten så drog vi till frimis (hej komma in gratis, tack Silvester), där var vi en sväng innan Nina och Anna ville äta på Donken och Kim hade hittat någon form av ragg. Då drog jag hem, eftersom förfesten också hade lagt av, och sen så skrev jag en festdagbok. Hoppas den blev bra!

Summa summarum: Jag erkänner att jag once again har crushat på helt fel person. Samt att man ska gå ut med singlar. Det funkar bäst. Samt att min lillebror är väldigt social av sig och funkar bland alla folk.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: