JasmineMede

Festdagboken 32

Kategori: Festdagboken

Igår var det Degerfors som det skulle partas i. Elin och Henke hade inflyttningsfest och jag och lillbrorsan drog dit. Kände typ ingen annan förutom Elin, men why not liksom? Hur ska man annars träffa nytt folk?

Kim, som är en social kung, började snabbt tjattra med Henke och dennas brorsa. Vi satt länge ute på den fina inglasade balkongen och ju mer sprit man fick i sig, desto bättre kände man alla andra folk på festen. Det vart snabbt allsång ute på balkongen (konstigt när typ alla från Thyreos var där) och jag fick tipset om att boka Manowar till nästa Yeah. Yeah... right.

Elin och Henke lät oss inte gå hungriga utan bjöd oss på chips, godis, ost och kexbricka utan dess like (tips: brie + digestive + hallon & granatäpple sylt = så. sjukt. gott.) och senare blev det korv x 3. Man lärde känna lite nya folk och Kim bakade en jordgubbspaj (igen) liggandes. Kolla själva på fejjan.

Ööh, annars då? Nån däckade i sängen, en annan kastade korv och några duellerade med digestivekex innan dem gick ut och lekte i lekparken (och det är vuxna män vi pratar om). Jag blev inte jättefull men lika bra är väl kanske det. Så all in all - en härlig hemmafest!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: