JasmineMede

Festdagboken 33

Kategori: Festdagboken

I onsdags var det Jonas Gardell som ståuppade lite på Strömpis. Great tänkte vi, dit skulle vi såklart. Vi hade en liten förfest hos Zanna, sen, när klockan närmade sig en timma innnan showtime tyckte jag och Moa att det var dags att dra sig. Man vet ju aldrig hur mycket folk det är i kö. Zanna och Kim föredrog att supa till det så de fick stanna och vi drog. Väl där (utan kö) hittade vi Moas syrra och sambo. Moa var då väldigt påverkade och snusade två på en gång, pratade lite väl förtroligt med sin mamma på telefon och beställde "en öl till Linn, en strawberry daiquiri till mig och en singel till Jasmine". Himla kul tyckte jag.

Gardell var bra i alla fall, trots att man inte såg så bra. Efter det drack vi lite till, satt och snackade förtroligt och väntade på Zanna och de andra trögona (riktigt ord, jag lovar). Till slut kom de och det vart lite dans, lite ölande och lite hångel på uteplatsen. Zanna berättade hemligheter, jag hade två gamla ragg i samma byggnad (lite jobbigt måste jag erkänna) och sen kramade jag en kille jag knappt känner. Kul!

Aja, helt okej kväll i alla fall. Sen drog vi hem runt ett, folk skulle upp och jobba och jag kände att kvällen var gjord. Så ajjö fest nummero 33.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: