JasmineMede

Nobody Without You

Kategori: Älska?

Och DÄR kommer bitterheten över mig. Denna bittra avundsjuka som ibland inte kan hålla sig instängd utan kastar sig ut i verkligheten...

Alltså jag HATAR att alla verkar ha det jag vill ha. Jag hatar att jag som 23-åring inte kan få åtminstone en enda person av det motsatta könet intresserad av mig. Jag fattar verkligen inte vad som kan vara så svårt att älska och jag fattar inte varför jag inte kan släppa min enda önskan och bara låtsas som att jag är nöjd med livet ändå.

Ni må påstå att jag har höga krav, men det är inte riktigt sant. Mina krav har dalat på sista tiden. Jag kan bli kär i i stort sett vem som helst som visar mig lite kärlek. Men ska det verkligen vara så?

Jag är också så otroligt bitter och arg över att jag har förstört min kropp så pass mycket som jag har gjort under de senaste åren. Bra där Jasmine, nu kommer du aldrig få någon intresserad.

Waow, det där gjorde ont. Nu får jag hålla käften och gå och lägga mig istället.

Kommentarer

 • typlsd säger:

  Jasmine, sluta nedvärdera dig själv på det där viset! Nu känner ju inte jag dig jätteväl, men jag vet att du är söt, duktig och otroligt driftig!  Sluta leta efter kärleken, då kommer den att hitta dig :)

  Ta hand om dig!

  2011-07-15 | 01:58:36
  Bloggadress: http://diemydarling.wordpress.com

Kommentera inlägget här: