JasmineMede

Festdagboken 28

Kategori: Festdagboken

Midsommar. Ack ja, vad jag minns av den kvällen... Eller?

Jo, det gör jag faktiskt. Jag börjar med att minnas den första cidern, hemma hos mamma klockan fyra. Linnea har precis kommit och vi fixar det sista och tar varsin dricka innan vi får skjuts av min snälla lilla mamma till Henke Malm.

Där är det typ 10 pers redan, några fixar med grillen och de andra fixar lite med en blomsterkrans. Trädgården är jättefin och dekorerad med diverse ljusslingor, skyltar, pooler och liknande. Långa bord är uppdukade och på ett bord står jordgubbar, bröd, glas, sallad och potatis i mängder.


Vi gör varsin krans, folk börjar trilla in och glöden låter sig vänta. Helt plötsligt är det typ 70 pers i trädgården och grillningen är i full gång. Folk dricker, man samtalar, man hälsar på folk man inte sett på jäääättelänge. Typ två veckor. Jag spyr lite på bordet vid halv åtta. Men jag skyller allt på jägern. Sen mådde jag fin fint och fortsatte supa! Och det gjorde alla andra också...


Som vanligt på en fest så slutar det med att jag vandrar runt. Jag tycks inte kunna sitta still och snacka utan jag ska jämt gå runt och försöka hitta roligare saker att göra. Om det lyckas, nej, vanligtvis inte. Denna kvällen hittade jag en fnittrande Niklas på gräsmattan, jag gick på toa med nån, minns inte riktigt vem och jag började stöta på nån jävel från Västerås. Varför förstår jag inte alls så här i efterhand. Sen har jag också ett svagt minne att jag visade min apa (höfttatuering alltså) för någon. Men eftersom det bara är ett svagt minne så låtsas vi som att det inte har hänt.

Ja, sen skulle jag gå hem. Några andra drog och då gjorde jag också det. Fast alla andra hade cykel. Jag gick. Ända hem. Sen skickade jag fyllesms och somnade gott... Yääh. Tack för det midsommar 2011 och tack bröderna Malm som anordnade värsta bästa ferren.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: