JasmineMede

Love Me

Kategori: Älska?

Man måste börja med att tycka om sig själv. Om du inte älskar dig själv - hur ska någon annan kunna göra det? Detta är ett slags mantra som jag har försökt uppnå. Att älska sig själv, that is. Jag har kommit så långt till att älska min personlighet (lite bitchig ibland men vafan) och jag gillar mig själv för några år sedan... Alltså bilder på mig själv från typ tidigt 2008 och tidigare är jag jäkligt nöjd med, därefter? Pff, yeah right, sen blir det hårt. Och 2008, var jag då nöjd med mig själv? No way... Varför kan man bara inte vara nöjd med det man har? Varför ska man försöka återskapa något som man har lämnat bakom sig?

Ja, visst är mitt mål att se ut som jag gjorde 2008, men det är mest viktmässigt. Resten av kroppen blir nog bra vilket som, man måste se till att bli nöjd bara. Jag måste också lära mig att kunna kolla på mig själv. Jag byter facebook-bilder var och varannan vecka mest för att jag inte klarar av att se på en och samma bild på mig själv. Jag hittar fel och skavanker överallt. Och framförallt så vet jag att jag inte är lika snygg på vissa bilder som i verkligheten. Sånt är hårt fanimej, men det är väl sånt man ska  mantra fram - att älska sig själv...


Friday

Kategori: Allmänt

Gårdagen: Jobb, kommunmöte, jobb. Skynda till affären och sen hem för att laga mat. Hinner äta och sitta i hela fem minuter innan jag drar iväg och tränar med Therese. Igår så körde vi typ fem ronder sparring - alltså slåss lite på varandra. Jag hade handskar och benskydd så jädrar vad vi drog på varandra! Stört kul! Sen blir man ju ganska slut. Hem och äta lite till och checka BB innan det är läggdags.


Dagen: Jobb, lång lång dag med DSmöte som avslutning. Kommer hem och städar, har snart kollat en hel timme på tv och sen är det BB och läggdags. Alltså: Shit vad jag längtar till helg! Imorgon jobbar jag halvdag sen ska jag hem till mamma och gosa med katter och äta tacos, kanske att jag hinner träna lite också! Sen är det lördag och då jädrar ska jag och Linnea ut och ragga! Yeey på helg ♥

Big Fat Bass

Kategori: Allmänt


Jag känner lite att nu är det dags. Dags att komma tillbaka till beach - 08. Inte för att det var så mycket att komma med, men det var åtminstone 10 kilo mindre än nu. 10 hemska kilon som äntligen har fått mig att förstå att nu jävlar är det dags att göra något. Jag kan inte längre låtsas att allt är okej. Hela min kropp säger emot och vill ha ordning.

Min diet är nu beställd, mycket pengar har lagts ut på en och samma gång, men hoppeligen så ger det någon form av resultat. Ska också försöka börja träna två gånger i veckan och sen simma en gång. Så here we go. Pepp mottages tacksamt!

I Wanna Go

Kategori: Älska

En och en halv vecka kvar! Sen drar jag och mina bästaste favorittjejer till Danmark för att hälsa på Amanda och hennes Mads. Jag har inte riktigt hunnit se fram emot den resan än. Det har varit så mycket annat och helgerna har varit fullbokade så det har mest varit jobbigt att behöva lämna Örebro en hel helg. Men nu, nu jäklar är jag pepp och det ska bli ganska skönt att komma iväg en stund och åka med folk som inte har nånting med Yeah! att göra, så man slipper sitta och prata funkschema och sponsorer så fort man har tid över.

I Danmark så blir det billig billig sprit (10 shots för 100kr) och sköna utekvällar hoppas jag på. Massa tjejsnack och peppningar. Kom på nu att jag är den ända som inte har pojkvän. Skit. Men aja.. Sånt man får leva med I guess.

Det kommer i alla fall bli superkul! Ser fram emot en liten weekend semester i det exotiska Danmark!

Caught In A Jar

Kategori: Allmänt

Jag gillar inte riktigt...

...när man på fyllan mer än gärna och ingående berättar om alla saker man, när man är nykter, känner att man ska hålla för sig själv.
...när man dagen efter inte riktigt kan skilja på minnen från gårdagen eller fragment från en fylledröm.
...när folk berättar hemlisar för mig på fyllan. Man blir ju så grymt sugen på att berätta dem vidare!
...att man på fyllan skiter i såna kanske halvviktiga frågor som "Skydd?" och liknande.
...att man inte kan komma ihåg alla samtal och diskussioner som man har haft under en utekväll.

Och så gillar jag inte heller att jag inte vet allas intentioner utan måste gå runt och gissa. Skitjobbigt ju.

Festdagboken 11

Kategori: Festdagboken

Ja vi kör väl en tvådagars då så det blir en nummer 11 också!

Igår, lördag, så var det inflyttningsfest hemma hos Zanna och Frida så det vart full rulle där. Folk droppade in, både sånna man kände och andra som man inte kände. Närmare elva så ville vi dra iväg till Virus där Nikola Sarcevic skulle spela. Vi gick dit och Linnea och jag ställde oss i den långa kön med Niklas och George som ville gå in som "vanliga människor" alltså utan köföreträde. Så efter en lång tid i kön kom vi fram lagom till att de bara tog in folk med förköp... KUL! Niklas och George gick tillbaka mot Zanna men jag och Linnea drog mot Satin och såg den långa långa kön. Som tur var kommer precis då ett gäng med våra pojkar förbi så vi slår oss samman med dem och utnyttjar Hasses "Hasse++" på listan in till Virus. Äntligen är vi inne och vi behöver inte betala ett skit för att gå in, bra skit. Vi kollar på Nikola, jag hälsar lite på Larzon och Anne spiller rödvin på min nya fina Yeah!-jacka...

Och sen då? Vi drar till BK och träffar massa andra, jag och Linnea drar hem till henne med Johan och Adam och kollar på skräckfilm. Eller en halv i alla fall... Sen var det dags att gå hem. Och så.

Love Is Paranoid

Kategori: Älska

Tänk att jag trodde att det var över. En liten period som blåste bort. Men nej då, en utekväll och allt är tillbaka. Fy farao vad störande. Och det värsta är att det finns bara ett hinder. Inte sjuhundra som vanligt utan ett sketet litet megahinder...

Festdagboken 10

Kategori: Festdagboken

Tre månader in på året och den tionde gången jag festar. Inte alltför mycket festande va? Igår var det i alla fall KAOS på många olika nivåer men samtidigt den roligaste kvällen på länge.
Det hela började med förfestförfest hemma hos Niklas. "Blir bara några stycken" säger Niklas innan men vi var väll en tjugo pers lite drygt. Men där åts det hemmagjorda chilicheese och vi lyssnade på omixade rykande färska Ape Rape låtar. Det dracks en hel del och strax innan nio så gav vi oss iväg mot Satin där det var Kaos och förfest/ födelsedagsfest för Niklas och Frank som fyllde år.

Där så kände man ju de flesta och "Chronas" körde lite covers ett tag medans lite plockmat togs fram. Sjukt gott och riktigt trevligt. Sen droppade resten av folket in och man satt och diskuterade lite och drack lite mer (shit vad jag överanvänder ordet lite). Jag var tydligen snygg för jag fick lite av ett hångel därinne.

Helt plötsligt, vid halv tolv så blir Niklas, själva huvudpersonen, utkastad och han skickar mass sms och ber alla gå ut för hans skull, vi hängde på och drog till Virus istället (ytterligare ett inträde, men vad gör det när man är lite rund under fötterna?). Där spelade nått band och jag fick ytterligare bevis på att jag var snygg för det kom fram två helt olika karlar och försökte ragga på mig, inte fan var dem snygga heller så jag fick ta till Johan som beskyddare och räddare i nöden. Sen var det dags att försöka styra efterfest så jag gick runt och försökte få alla att komma hem till mig och det verkade väldigt positivt. Där i letandet så fick jag ytterligare boost då en viss person som jag känner erkände hur snygg han tyckte att jag var. Typ. Kan ju ha varit fyllehjärnan som talade, men i alla fall. Haha, najs. Tror självförtroendet börjar komma tillbaka lite smått.

Sen lyckades klockan bli två, utan att jag en enda gång dansade. Hur tusan gick det till? Efter en megakö på BK där det fanns ex som vissa tydde sig till (kanske inte så himla bra) så gick jag, Johan och Matti iväg och skulle festa vidare! Linnea hade övertalat oss att gå till henne så då gjorde vi det. Väl där, när vi ringde, så var hon och Johan nummer två inte alls festsugna utan skulle sova. KUL! Här har vi gått till Markgatan helt i onödan. Vi insåg lite smått att det kanske inte skulle bli så mycket till efterfest utan killarna gick hem till sig eftersom de bodde nära och jag gick hem till mig. Slut!

Men all in all så var det alltså en jäkligt bra kväll. Lagom full hela tiden (ja just det, jag spydde lite ja) och hängde med sköna folk hela kvällen!

Sleep

Kategori: Allmänt

Det är nånting som håller mig uppe om nätterna.. Jag vet inte om det är omställningen till det nya rummet, det påstådda "man ska inte sova i ett rum med röda tapeter" eller bara allmänt ljust när jag ska sova men nånting är det. Jag ligger och vrider och vänder på mig och halvslumrar mest. Och jag som var så trött igår efter träningen...

Just inatt kan det ju också ha vart för att jag är så stört ljudkänslig när jag ska sova och för att väggen till tvrummet inte är alltför isolerad, eller för att jag var tvungen att ha stängd dörr och min lilla bebis stod och skrek på andra sidan dörren och bara ville in och mysa. Eller för att nån av katterna drog ner exakt allt jag hade i fönstret klockan fem i natt (efter att jag hade vart upp och öppnat dörren till slut) vilket resulterade i ett megafucking crash och sjutusen glasbitar på golvet och helt förstörda glasljusstakar som jag fick av min moster för två veckor sen... Det får man för att man är snäll och har dörren öppen. Jävla skitkatter. Så efter det kunde jag inte heller somna ordentligt, i mitt halvsovande tillstånd tänkte jag ctrl+alt+delete men ingenting funkade, det gick tydligen inte att dra tillbaka natten och låta dörren vara stängd.

Så där låg man och vred sig lagom tills att klockan ringde och då sov jag såklart gött, så då blev det att snooza i en timme innan man orkade sig upp för att lämna massa glasskärvor i hela rummet och gå till jobbet istället.

Så ja. Jag är trött och smågrinig. Till detta så har jag precis gått med på att jobba lördag kväll, då jag egentligen ska på värsta inflyttningsfesten... Bajs.

Sweet Misery

Kategori: The Big Thing

Jag kan bli tvungen att illiminera min största tillgång.
Det är en ganska stor sak att bestämma sig för och tidigare hade jag inte alls de tankarna,
men efter ett möte i förra månaden så inser jag att det kanske är ända vägen ut.
Man kanske måste förlora lite för att kunna vinna mer.
Känns jobbigt och krångligt och jag har tusen frågor...
Men det löser sig väl.
Så småningom.


Square One Here I Come

Kategori: Allmänt

Jag blev bara lite lagom deppig när jag räknade igenom denna månadens räkningar och insåg att jag kommer gå minus 700:- om jag lyckas hålla alla tippade utgifter såsom "mat" och "bensin". Kul jul. Då har jag inräknat 1000:- till nöjen och denna månad hade jag tänkt supa järnet och åka till Danmark (fast den resan är betald). Bajs i havet och röv på julen, vill jag bara säga. Just varför är ju delvis för att jag betalar tillbaka jäkla alfakassan bara för att dom inte vill att man ska fylla i sina kassakort på samma sätt som jag vill, vilket resulterar i att jag fick mycket en månad, alldeles för lite nästa...

Sen har jag också gått och köpt bil och kommer väl börja betala av den. Försäkringen har jag redan fått och den ligger på det dubbla (för två månader alltså) och om avbetala bilen fakturan dimper ner så är den nog på startavgift (400) plus två månaders avbetalning (2000) och jag har i min ekonomi räknat med en vanlig avbetalning, alltså 1000:-. Så ja. Då är jag ganska så körd. Kul liv, detta är vad man får för att man engagera sig på sin fritid och inte hinna jobba heltid...

Men en glad nyhet är ju att jag får 4 500:- tillbaka på skatten!

Who's Laughing Now

Kategori: Älska

Igår "gillade" gitarristen i Millen min status på fejjan. Det tyckte jag var lite coolt. Nog för att jag hade skrivit något i stil med "Shit vad dålig jag är som inte har köpt några riktiga skivor på länge, nu beställer jag hem Machine 15 och Tyrannosaurus Hives för att supporta lite bra musik" och Machine 15 råkar ju vara deras senaste skiva - men ändå! Jag tycker det är coolt. Nog för att jag har suttit bredvid hela Millen och käkat middag och mailat en massa fram och tillbaka och träffat dem flera gånger men det är ändå lite coolt. Erik är ju lite av en förebild och fjortiscrush. En person som jag tidigare såg upp till och kunde göra vadsomhelst för att hälsa på. Nu har jag han på facebook och jag har hans privata mobilnummer. Jag samarbetar med honom. Tänk hur livet kan utveckla sig.

Dags att ta tag i nästa förebild och ögongodis, helt plötsligt känns det inte helt omöjligt.

Festdagboken 9

Kategori: Festdagboken

Fredag och vi var inbjudna till Nathalie som bor i Behrns center. Intressant tänkte vi, där vill man ju se hur det ser ut. Eftersom Nina och Anna var panka så drog jag med Zanna, Linnea och Moa. Lille Niklas kom också med som en bonus. Han behövde festa och vi behövde fylla testosterondosen lite.


Vi förade lite hemma hos oss och alla blev ganska så kalas direkt. Sen kom vi på att Johan skulle med ut, så Niklas ringde och var så där jobbigt full och hurtig som man kan vara i telefon, då brukar den på andra sidan mest bli ännu mer opepp och ligga kvar hemma framför teven. Inte Johan inte, han fick skjuts av sin ambulanspappa och var vid Behrn samtidigt som vi. Väl där så festade vi på lite mer, folket var trevligt och stämningen skön. Lite efter elva var det dags att dra till Satin, jag spydde utanför i en snöhög och var därefter ready to go.

På Satin var det som vanligt några som man kände, var ganska bra med folk trots slutet på månaden. Jag kan väl inte säga att jag minns helt och fullt allt som hände. Jag blev bjuden på en öl. Kanske. Av Natha? Zanna? Fick lite hemligheter viskade i örat och drog sen hem med... ja just det. Vad hette han nu. Ja jag har faktiskt inte en aning. Och det känns lite pinsamt.. Men jag drog hem i alla fall! Sov och så.. Och sen var det bakis och jobbdags!

Get It On

Kategori: Älska

Tick Tick Boom

Kategori: Allmänt

Vi har länge länge haft ett sånt jäkla problem med filmredigeringen till Yeah!s dokumentär som min lillebror håller på och spelar in. Videoformatet blir i HDkvalité i så kallat mts.format som i stort sett bara de allra nyaste filmredigeringsprogrammen stödjer. Min lillebror har redan ett riktigt bra redigeringsprogram på sin dator så ett annat alternativ är att converta, alltså byta format på alla filmsnuttar som han har spelat in - men då förloras också HDkvalitén och det blir mest kaffakaffa.

Så då var det lika bra att fusk köpa ett nytt program (rättare sagt programmens program - Premiere Pro cs5) alltså ladda ner och låta Niklas sitta och försöka cracka serial key:n. Detta tar evigheter tills vi helt plötsligt upptäcker cs5 inte kan installeras på Kims PC. Suck! Vadan nu? Programmet gick jättebra att installera på min Mac.

Då kommer George den ängeln, på mötet igår och säger "Jag har en mac som bara står i repan, du kan ju få låna den". *Jubel* Vi åker och hämtar den och både jag och Kim förväntar oss en liten halvgammal Mac med några år på nacken - och hittar denna:


Eufori. Vi åker hem, för över programmet, installerar och min andra ängel Niklas kommer och krackar järnet medans George kör några The Hives låtar på min gitarr. Så nu finns ett fullt installerat Premiere Pro på denna dator och min lillebror kommer sitta fastklistrad vid denna fram till maj ungefär och Yeah! kommer få världens bästa dokumentär.

Tack <3

9 Crimes

Kategori: Älska

Här är det. Mitt nya rum och fristad.

Nu kan jag dra hem killar näääär jag vill och göra vaaaad jag vill med dom. Inte för att det brukar hända så himla ofta. Men ändå!

Just nu är det lite av ett bombslag men det löser sig imorn. Har storslagna planer på gång.

Won't Be Long

Kategori: Allmänt

Har mycket att skriva, mycket att göra. Ytterligare en festdagboken kommer snart från härliga fredag men innan det måste jag fixa ordning lite i mitt nya fina rum!!

Först - big B!

Baksmälla

Kategori: Allmänt

Shit vad jobbigt det är att vakna upp, tänka tillbaka på vad man har gjort på fyllan och få den där rediga ångesten. Idag vaknade jag och insåg att jag hade varit alldeles för på en kille och säkert skämt ut mig ordentligt. Jag kom inte ihåg riktigt, helt plötsligt hade jag ju bara vaknat i min säng. Vänta lite? Jag var ju inte full igår? Jahaaa, det var bara en dröm! Pjuuh!

Men snart är det fredag och då ska jag och min nyfunna wingwoman ut och ragga järnet! Vilken av mina nyinköpta tröjor borde jag ha på mig?

Ja menar om jag har den röda så är ju score oundvikligt?

Thelma & Louise

Kategori: Älska

I och med upphottningen av min bil (från en Golf 93:a till en Opel 03:a) så har jag börjat uppskatta vissa ord mer än någonsin:

Fjärrlås

Elhiss

ABS-bromsar

Servo

AC

Jag är fortfarande helt nykär!


För övrigt så blev jag idag backspegelsflörtad, eller ordentligt uttittad, vem vet. Jag satt nämligen i min bil. Det var rödljus och jag hade en bil framför mig, jag råkar kolla in och se förarens hår som jag tänkte var ganska snygg. Ung kille med lite spretfrisyr. Tittar till i hans backspegel (som jag ser ganska bra från min position) och ser att han också kollar i backspegeln, med solglasögon. Han kollar ganska länge och jag kollar också men tänker inte på det. Helt plötsligt tar han av glasögonen och kollar rakt på mig via backspegeln. Sen verkar han säga något och hans medpassagerare vänder sig om och kollar lite på mig. Försök till flört eller "kolla vilken störd brud i bilen där bak"? I dunno.
Men vem kan säga nej till den här helt normala posen?
(Notera gärna att jag kör och tar kort samtidigt,
alltså offrar jag mitt liv för ett bra blogginlägg - bra va?)

Walls Are Tired

Kategori: Allmänt

Jag har idag besöl, jobbd, öh blö!

Äsch jag är för trött för att skriva något vettigt! Vad jag vill få fram är att jag har jobbat idag, både förmiddag och kväll. Däremellan får man ett mail om en ekonomisk komplettering som ska vara inne IMORN senast, så den har jag slängt ihop - och sen har jag vart ute på promenad med Linnea och Nina och jag har också hunnit med att redigera ihop en kortfilm (som tog typ två timmar att göra) om Yeah!flytten... Den slängs snart upp hääär på NA bloggen.

Så ja, jag får gå och lägga mig nu va?

Festdagboken 8

Kategori: Festdagboken

Gah! Jag har ju helt glömt bort mitt nyårslöfte Festdagboken! Kan vara för att det var så längesen jag festade. Typ en månad sen om jag minns rätt, och det gör jag ju.


Fest i fredags alltså och det var Geeks N' Nerds Partey eftersom jag fyllde åååår! Det var himlans trevligt men tyvärr kommer jag inte ihåg så mycket. Helt plötsligt vaknade jag klockan sju på morgonen av Evas hulkningar i toaletten och var väldigt överraskad att jag låg i sängen med pyjamas... Men vi kan ju börja från början:


Folk trillade in. Först kom det söta nördparet Robin och Tess som såg ut ungefär som vanligt. Sen trillade Frida Öster och lillbrollan Kim in, den sistnämnda utklädd till Stig-Helmer som synes på mittenbilden. Sen kom också pojkarna Jonas och Niklas som vanligtvis brukar vara snygga och kostymklädda då de är på scen med sitt band, men även dessa lyckades fula till sig med en nörd-outfit.

Sen kom det fler folk, mer eller mindre utklädda. På övervåningen var det SingStar för fulla muggar och därnere allmänt häng. Jag kan som sagt inte säga så mycket om festen för jag fick konstigt nog någon slags black-out. Kan det bero på det där jag inhalerade ute på balkongen när de flesta hade gått till Kaos? Ja, troligtvis. Men alla hade tydligen kul och det hade jag med. Inga bråk, inget tjaffs men alldeles för några bilder. Men här är min favvo:


Kvällens dryck: Sailor vodka, Likör 43, en skvätt Country Lane och laktosfri mjölk. Samt några öl och en cider.
Dagen efters bakishet: Två treo och huvudvärken försvann.

Big Brother

Kategori: Allmänt

Åhå! Va jag har saknat Big Brother! Har inte kollat sen i torsdags och jag tänkte tidigare idag att "shit vad skönt, jag missade fredagens avsnitt och jag ska INTE kolla på det, så att jag sakta men säkert kan lägga av med denna galna obsession?"

Och nu? Nu sitter jag och kollar på det. Göttar mig i andras problem och liv och fullkomligt älskar det! Jag kommer aldrig mer missa ett avsnitt, moahaha!

Big Brother - Kanye West

Baby Goodbye

Kategori: Allmänt

Räntor och banklån. Försäkringar och återbetalningar. Helt plötsligt har jag blivit jättevuxen... Jag ska nämligen försöka mig på ett Ica banklån. Har hört att det är bra. Wasa kredit som jag har nu har tydligen en äckligt hög ränta - och har man lånat nära 50 000 så kan man ju gärna låta bli att betala massa extra i ränta.

Lite jobbigt är det att tänka på, men om jag istället tänker på min fina nya bil så känns det helt plötsligt värt. Sen känner jag spontant att en extrainkomst inte skulle sitta helt fel. Kommande månad kommer jag betala av dubbelt på bil och försäkringar plus att jag måste betala tillbaka 1700 till Alfakassan bara för att de har räknat fel.. Tack för det. Men what to do?

10 Mars

Kategori: Älska

Då var det dagen då. "The International Day of Awesomeness" om man litar på facebook - och vem gör inte det nu för tiden. För mig är det min födelsedag och jag är redan nu överväldigad av alla "Grattis" jag har fått. Nu är såklart facebook ett väldigt bra hjälpmedel till att påminna om sånna saker - men ändå. Att folk tar sig tid att gratta mig uppskattar jag nå väldigt.

Imorse, lagom till att jag vaknade hade jag fått fem grattis-sms och ett samtal från mamma som sjöng. När jag sedan loggar in på fejjan vid elvatiden och tänker "nu ska vi se hur många notifications jag har hittills" alltså hur många som har skrivit på min wall och grattat mig så blir jag glad av att se en 9:a. "Åh najs, med tanke på att klockan bara är elva". När jag klickade på nian så stod det dock "den här vännen och 43 andra har skrivit på din wall"... HAHA! Loveli!

Nyligen var Niklas, Maria och Henrik här och lagade pannkakor och grattade mig flera gånger. Jag blir så glad av sånt. Härlig dag helt enkelt!

Run

Kategori: Älska?

Min kalender den 10 mars

Det är med lite småångest som jag kommer på att jag inte har något som helst inplanerat på min födelsedag på torsdag. Jag ska inte ens jobba men det lutar nästan åt att jag går dit en sväng, mest för att få lite uppmärksamhet och gratulationer irl...

Jag ÄLSKAR nämligen att fylla år. Jag är fortfarande som ett litet barn som räknar ner och ser fram emot ens födelsedag i flera veckor. Sen att man får presenter - fine, det älskar jag också. Men bara vetskapen att man klarade ett år till tycker jag är så spännande och kul. Plus att det är en dag som bara är min min min och det är bra för mitt ego. Det är dagar som den 10:e mars som jag saknar att bo hemma. Jag vet att min mamma också är sjukt stolt över att det är min födelsedag - det var liksom hon som uffa och puffa och tryckte ut mig efter fyra dagars värkarbete en gång för flera flera år sedan. Därför vet jag att hon är peppad på att se till så att det verkligen blir min dag. Väcker mig med en present och kanske lite frukost, lagar min favoritmat och bokar av kvällens aktiviteter för att sitta hemma med mig och kolla på en film eller vadhelst jag vill.

Det är jobbigt att växa upp ibland. Kanske därför jag upptäcker mig själv med att sitta här o vara nedstämd helt plötsligt. Det blir så jobbigt när man lättar på det där locket som man har fast åtskruvat.

Yeah, yeah, yeah, yeah...

Kategori: Älska?

Idag har jag jobbat, städat (dammsugit mer noggrant är någon har gjort under de senaste året) tvättat, fotograferat ett gäng och jobbat med en affisch. Sen har jag spelat spel med ett gäng nya killar som jag inte riktigt gillar... Odrägliga och jobbiga. I alla fall den ena. Och nu är det läggdags - innan en heldags jobb och möte hela kvällen... Vad jag försöker få fram? - Jag vill vara ledig. Jag vill se en ynka liten film, sova ut en ynka liten morgon, ha en ynka liten dag helt utan möten.

Så de så.

Annars då, läser ni bloggen? Fatta coolt att jag bloggar på NA. Det trodde jag inte för ett år sedan. Det kanske är värt det späckade schema man har ibland...

Antidote

Kategori: Allmänt

Här sitter jag, och jobbar mer frenetiskt och noggrant än på länge - och shittans vad kul det är! Jag känner att nu har det kommit igång lite här, det här projektet som jag jobbar med, så det kan då bara bli bättre.

Sen kan det faktum att jag skriver dokument som med all största trolighet en av gitarristerna i Sveriges bästa rockband ska läsa spela in liiite i det faktum att jag är lite smått uppspelt. Men vi har ju gått igenom det där, ska man gifta sig med brorsan så måste man ju visa sin allra bästa sida! Så är det. Ja nu har jag då inte tid att sitta här och blogga av alla världsliga ting. Åter till arbetet!

Sunday Morning

Kategori: Allmänt

Jahaja. Ett dygn senare, två nästan. Vad har hänt sen dess? Tjaa massa besök har det varit här i Eskilstuna. Teresa, Em och Nicki kom förbi en sväng, gav mig en fin present och fikade lite. Det var jättelängesen jag träffade Nicki så det var kul, skönt att hon hoppar upp i knät på mig direkt utan några större hämningar.

Strax därefter kom storebror Nicklas, som jag inte träffat sedan i somras, med sina två döttrar Nora och Celine. Storasyster Celine (2,5) var lite blyg först och höll hårt i pappas ben, men lillasyster Nora (1,5) gick glatt rakt in i min famn när de kom innanför dörren. Den ungen log hela tiden! Så söt så jag kissar på mig eller nått.


Senare på kvällen var det dags för mig, pappa, Kim och Ann att ta en taxi ner på stan, discobowla och äta lite god buffé därefter. En trevlig födelsedagspresent säger jag (sen fick jag ju bensintanken helt fylld när pappa skulle testköra bilen - najs!). Sen vann inte riktigt jag och Kim, men äh. Jag kom inte sist på bowlingen i alla fall!

Snart är det dags att dra sig hemåt och vara lite fröken igen. Ska bli trevligt att träffa mina goa medarbetare igen!

Well All Right

Kategori: Älska

Vissa dagar mår man bara så himla bra. Idag är livet så klockrent så jag kan inte må annat än himla skitbra!

 

Jag har äntligen påbörjat arbetet med Fagersta skateklubb och med det så har jag ”börjat” jobba på riktigt. Nu är månader av seghet förbi och nu är jag superladdad för mitt vanliga, riktiga arbete.

 

I och med det mötet är också min Hives-detox över, vilket innebär att jag once again kan börja lyssna på Hivesarna och ha fina Howlin som bakgrundsbild. En kvinna av min rang bör inte bli starstruck förstår ni, därför har jag hållit mig borta från Fagersta pojkarna en stund i och med mötet som var idag.

 

Så nu är det underbar musik i lurarna igen, jag är på väg hem för att ta min fina nya bil och min lilla bror och åka hem till pappa över helgen. Där blir det massa god mat och besök av bästaste storebrorn Nikke och hans två ursöta döttrar som jag inte träffat på länge.

 

Och inte nog med det – massa nya Yeah!bilder uppe på fejjan, och så är man med i tidningen på stort uppslag och på Meny angående den nya bloggen.

 

Ja jag säger då det. Underbara dag!


Violence

Kategori: Älska

Torsdagsmorgon = Träningsvärksmorgon. Däremot trodde jag att jag skulle vakna upp med diverse blåtiror och fläskläppar idag men icke! Tur det. Igår var det nämligen thai igen och vi körde ganska så hårt minsann. Det var rena boxningen när vi gick ronder mot varandra och skulle smälla till den andra. Lite läskigt var det allt när jag blev tilldelad en av dem som har hållit på med boxning ett par år och som står redo med tandskydd och allt möjligt - inte kul! Fast jo, det var jäkligt kul. Shittans vad adrenalinet flöda. Och bra slag hade jag också! Det sa han minsann. Så några slag mot huvudet får man väl ta. Kul var det i alla fall!

Nu är det allt dags att köpa tand och benskydd, kanske egna handskar också. Fett! 

A Heart

Kategori: Älska?


Vad gör man när det man tänker på och drömmer om är moraliskt inkorrekt?
Vad gör man när man blir så glad av så lite.
Vad gör man när man vill så gärna men kanske inte borde?
Borde man köra på eller vara snäll?
Borde man tänka på sig själv eller på andra?

Vad borde jag göra?

En Vän Med En Bil

Kategori: Allmänt

Ja då har man köpt bil! En Opel -03:a, metallicblå. Så fin, så fräsch, så mycket bättre! Och nej, jag har inte betalat kontant utan jag köpte bilen hos en bilhandlare med tillhörande avbetalningsplan på fem år - vuxenpoäng eller vad?!

Igår såg jag bilen för första gången på blocket, 24 timmar senare är jag ägare till den. Lite spontant eller vad? Men sånt är härligt tycker jag. Mina bästa köp har alla varit spontanköp. Denna bilen hade jag däremot tänkt att köpa i flera flera månader. Jag visste bara inte riktigt vart den var. Jag letade efter en några år gammal bil, så nybilsvärdet var rejält sänkt, billig i drift och sen såklart - snygg! Helt plötsligt hittade jag den här lilla godingen på blocket och efter ett samtal till min pappa och en testtur så fanns det inte så mycket att snacka om. Nu är den min och jag är redigt nyförälskad!

Kul inlägg va!? :)

Welcome To My Life

Kategori: Allmänt

Tänk vad jag är bra på att överplanera allt! Så fort det blir en dag med lite mycket att göra så måste jag överanalysera tider och planera in allt in i minsta detalj. Därför ser min dag imorgon ut på följande sätt:

09.00 Ställa klockan med intention att gå upp.
09.30 Råka snooza till halv tio och därefter gå upp för att duscha.
10.00 Åka mot Mellösa och Bergs bil. Tar ca 20 att åka dit, vi säger en halvtimme. Hur lång tid tar det att kolla på en bil? 20, 30, 40 minuter? Vi säger 45! Då är alltså klockan 11.45 när vi bör vara tillbaka i Örebro.
13.00 har jag tid hos frisören. Innan det, eller eventuellt efter måste jag hinna äta något och sminka iordning mig lite inför..
15.00 Foto på NA. Fotografering inför bloggen samt info om "hur man bloggar på NA" och lite intervju till fredags tidningen. Känner jag NA rätt så kommer vi inte vara därifrån förrens...
17.00 Då måste jag skynda hem och byta om för att åka på träningen:
18.00 - 19.30 Äntligen thai!! Har gått i flera veckor och varit sjuk så har inte hunnit träna!

Sen är det bara hem, duscha, beställa resa till Danmark, äta och sova. För på torsdagen väntar ännu fler saker.

Hej och hejdå onsdag liksom.

Papa Don't Preach

Kategori: Älska

Jag håller sakta men säkert på att skapa en relation med min pappa. Tro det eller ej. Nu har vi smsats två dagar i rad! Det är ju chockerande bara det, om man sen tar in det faktum att det INTE gäller någon av mina bröder, hans segelbåt eller angående tider då vi ska komma och hälsa på i helgen så kan man faktiskt dra slutsatsen att vi har en relation. Förut kunde det minsann gå nästan månader innan vi hördes, när vi sedan snackade så handlade det mest om Kim, Nicklas eller Mon Cherie (båten). Men igår fick jag ett litet sms som önskade mig grattis på namnsdagen och idag rådfrågade jag lite om en bil som jag fundrar på o köpa (spännande va, fortsättning följer imorn).

Det firar vi med en bild!
Jag, Kim och pappa på ett hörn.

With Shivering Hearts We Wait

Kategori: Allmänt

Ojojoj vad gött. VAD GÖTT när man har rätt! Och jag har så rätt. Så rätt så rätt SÅÅ rätt. Moahaha. Jag fattar fan allt, jag ser små tecken, hintar och ögonblick och helt plötsligt så har jag hittat en nytt par på arbetsplatsen innan dem gick ut med det. Jag är så bra. Jag ser sånt förstår ni. Jag har flera gånger agerat matchmaker och jag har flera gånger sett ett framtida förhållande innan de inblandade själva har sett det.

Sen att jag aldrig litar på min gudagåva när jag själv får hintar, tecken och ögonblick - det är en helt annan sak. Man kan ju inte gå runt och tro på sig själv liksom, hur skulle världen då se ut!