JasmineMede

Festdagboken 9

Kategori: Festdagboken

Fredag och vi var inbjudna till Nathalie som bor i Behrns center. Intressant tänkte vi, där vill man ju se hur det ser ut. Eftersom Nina och Anna var panka så drog jag med Zanna, Linnea och Moa. Lille Niklas kom också med som en bonus. Han behövde festa och vi behövde fylla testosterondosen lite.


Vi förade lite hemma hos oss och alla blev ganska så kalas direkt. Sen kom vi på att Johan skulle med ut, så Niklas ringde och var så där jobbigt full och hurtig som man kan vara i telefon, då brukar den på andra sidan mest bli ännu mer opepp och ligga kvar hemma framför teven. Inte Johan inte, han fick skjuts av sin ambulanspappa och var vid Behrn samtidigt som vi. Väl där så festade vi på lite mer, folket var trevligt och stämningen skön. Lite efter elva var det dags att dra till Satin, jag spydde utanför i en snöhög och var därefter ready to go.

På Satin var det som vanligt några som man kände, var ganska bra med folk trots slutet på månaden. Jag kan väl inte säga att jag minns helt och fullt allt som hände. Jag blev bjuden på en öl. Kanske. Av Natha? Zanna? Fick lite hemligheter viskade i örat och drog sen hem med... ja just det. Vad hette han nu. Ja jag har faktiskt inte en aning. Och det känns lite pinsamt.. Men jag drog hem i alla fall! Sov och så.. Och sen var det bakis och jobbdags!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: