JasmineMede

Sleep

Kategori: Allmänt

Det är nånting som håller mig uppe om nätterna.. Jag vet inte om det är omställningen till det nya rummet, det påstådda "man ska inte sova i ett rum med röda tapeter" eller bara allmänt ljust när jag ska sova men nånting är det. Jag ligger och vrider och vänder på mig och halvslumrar mest. Och jag som var så trött igår efter träningen...

Just inatt kan det ju också ha vart för att jag är så stört ljudkänslig när jag ska sova och för att väggen till tvrummet inte är alltför isolerad, eller för att jag var tvungen att ha stängd dörr och min lilla bebis stod och skrek på andra sidan dörren och bara ville in och mysa. Eller för att nån av katterna drog ner exakt allt jag hade i fönstret klockan fem i natt (efter att jag hade vart upp och öppnat dörren till slut) vilket resulterade i ett megafucking crash och sjutusen glasbitar på golvet och helt förstörda glasljusstakar som jag fick av min moster för två veckor sen... Det får man för att man är snäll och har dörren öppen. Jävla skitkatter. Så efter det kunde jag inte heller somna ordentligt, i mitt halvsovande tillstånd tänkte jag ctrl+alt+delete men ingenting funkade, det gick tydligen inte att dra tillbaka natten och låta dörren vara stängd.

Så där låg man och vred sig lagom tills att klockan ringde och då sov jag såklart gött, så då blev det att snooza i en timme innan man orkade sig upp för att lämna massa glasskärvor i hela rummet och gå till jobbet istället.

Så ja. Jag är trött och smågrinig. Till detta så har jag precis gått med på att jobba lördag kväll, då jag egentligen ska på värsta inflyttningsfesten... Bajs.

Kommentarer

  • Eva, ju säger:

    Låter som en underbar natt... synd med ljusstakarna!

    2011-03-28 | 20:52:50
    Bloggadress: http://evaju.blogg.se/

Kommentera inlägget här: