JasmineMede

Kemp

Kategori: Älska?

Alltså vad som är jobbigt, det är när man ska vara något jävla överhuvud för en grupp. En grupp som A) inte alls är lika peppad längre och B) du känner alla medlemmar i personligen och väldigt väl så gränsen mellan arbetsliv och vänskap har sakta men säkert suddats ut.

Det som är jobbigt är när A) alldeles för några kommer på mötena. B) det förra överhuvudet tror att han fortfarande är överhuvud och inte kan acceptera den nya arbetsordningen. C) man inte orkar vara så äckligt positiv hela tiden utan snäser till lite även fast man som ledare kanske inte bör göra det. Eller bör man det? Vem bestämmer om man gör ett bra jobb eller inte? ASSÅ ÅH! Jag orkar inte, helt enkelt. Jag vet inte om det är värt det längre.

Nöjd?

Kategori: Älska?

Jag är nöjd. Det kanske inte verkar så ibland och vissa dagar är gnälligare än vanligt, men visst fan är jag nöjd. Speciellt nu när det ser ut att ordna sig med jobbet den närmsta framtiden. Längre än så behöver man väl inte tänka just nu? Sen är inte allt perfekt. Klart som fan det inte är det. Men det gäller nånstans att hitta balansen mellan verkligheten och den utopi man kämpar för men som man aldrig kommer nå.

För övrigt vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om här längre. Hur jag ska skriva. Vilken nivå jag ska lägga det. Känns som att folk borde vara trötta på att läsa om mitt egentligen ganska så händelselösa liv. Men jag är nöjd i alla fall. Det du.

It Will Rain

Kategori: Allmänt

Riktigt mysväder idag. Vinden viner och regnet slår mot fönsterrutorna nu och då. Idag är det inomhuspyssel och film som gäller. Själv har jag redan hunnit äta frukost, kollat på Kopps samt pysslat med lite julklappar. Det gäller att vara effektiv. Vi tar väl en till film och lite mat på det då?

Det enda som kanske saknas det är ju lite sällskap. Nu när jag tänker efter så har jag inte hängt med någon av mina vänner sen förra lördagen och det är ju ett tag sen. Jag ber om ursäkt att jag inte vill med ut och supa eller hänga med er par som det kryllar om nu för tiden, men annars så skulle det vara ganska skönt att umgås lite. Prata lite. Herrejösses jag blir snart galen av att gå runt och prata med katten. Skönt att det blir "Yeah"möte senare idag så man kan få kicka igång sina stämband lite ordentligt. Och hänga. Och umgås. En liten kram bara och jag är helnöjd!

Life In A Day

Kategori: Älska

Jag såg en film idag. En dokumentär. Kanske den bästa dokumentär jag någonsin sett. Massa små klipp filmade av massa olika människor runt om i hela världen. Allt under samma dag, 24 juli 2010. Sedan har en berömd regissör klippt ihop det och skapat denna film, Life In A Day. Kan inte säga annat än SE DEN.

En av mina favoritdelar därifrån var när en kvinna förklarade vad hon älskade, hon sa "ordet mamihlapinatapai, från det utdöda Yaghan-språket, som betyder 'det ögonblick eller känslan när två människor båda vill inleda något men ingen av dem vill vara den som börjar'" Ni vet alla den känslan, right. Sjukt coolt att ha ett namn på det. Även fast det är världens krångligaste namn.

Nu Flow

Kategori: Älska

Vilket effing flow jag har haft det på hemresan. Än så länge. Till och med så mycket så att det är värt att dela med sig av!


Jo förstår ni, jag lämnade jobbet vid tre, kom ner i tunnelbanan bara nån minut innan tåget kom. Klockers. Lämnar Kungsholmen och landar på T-centralen. Har nu valet att antingen stanna i Stockholm några timmar och antagligen slösa bort alldeles för mycket pengar på egentligen onödiga saker, eller att ta ett tidigare tåg hem. Efter att ha insett att jag hellre tittar på folk än att trängas med dem så tar jag en nummerlapp till den långa kön till att ändra min tågbiljett. Av alla kassor som är öppna råkar jag komma till den där min goda vän Lovisa preciiis har fått jobb, hennes första dag till och med. Klockers igen och hej hej ny biljett. Den sista till och med. TUR! Man vill inte åka utan platsbiljett en fredag på Stockholm – Örebro tåget 16.07 – TRUST ME!

Väl på tåget som gled in på stationen nån minut efter att jag gled till perrongen (hatar att vänta på tåget på perrongen, är det startstationen så kan de ju lika gärna vara i tid liksom?) och hittar min plats. Vid ett bord, yes. I en del av tåget där bara åtta andra människor sitter, yes. Och på ytterplatsen närmast gången, YES (nog för att jag föredrar fönsterplats, men är det andra människor inblandade så föredrar jag en plats som jag lätt kommer ut ifrån.


Så ja, det har gått jäkligt bra det här alltså. Det enda negativa är tanterna bredvid mig. Två gnälliga Örebro-tanter som bara har snackat negativiteter sen snart. Yeey...

 

Home

Kategori: Allmänt

Visst känns det lite extra gött när man städar och gör iordning allt precis innan man åker iväg nånstans? Man vet liksom att man kommer hem till ett fint och städat hem, lite göttigare helt enkelt. Så det är vad jag har gjort idag. Städat iordning lite. För imorgon bär det av till storstan och jag kommer inte hem förrens fredag kväll. Hela två dagar är jag borta, jag hoppas att Tilda, aka the cat, inte stökar till för mycket här hemma. Man vet aldrig vad katterna gör på bordet när råttan är borta. Troligtvis så festar hon till det, snor från mammas spritskåp och är uppe hela nätterna, för när jag kommer hem från mina små äventyr så brukar hon vanligtvis vilja ligga så här:


Champagne Showers

Kategori: Allmänt

Om jag hade twittrat så hade jag de senaste 30 minutrarna skrivit detta:

19.30 Jahapp.. Dags att städa badrummet lite ordentligt.

19.33 Fy fan vad gött med helkakel.

19.37 Fy fan för helglasad dusch.

19.49 Fy FAN för kaklat golv. Ingrodd kattsand överallt!

19.54 Dags att flytta kattlådan! Ut i hallen!

19.56 Skrubba toaletten kan ju vara det mest förnedrande någonsin.

19.57 Men jädrar vad gött det känns när det är gjort!!

20.05 Fy to the fan vad bra jag är.

Och resultatet?

Cleant

"Nothing to fear, but fear itself"

Kategori: Älska

Jag ligger här och tänker. Tänker alldeles för mycket på framtiden och hur min jobb och boendesituation kommer se ut.

Det är i sådana här lägen som man måste lära sig prioritera. Vad är viktigast i ens tillvaro. Bil vs snygg lägenhet. Jobb vs vänner. Internet vs el.

Det enda jag har kommit fram till är att jag vill ha trygghet. Lite lite trygghet att luta sig mot när det är motgångar och lite lite trygghet att delge sin oro med. Annars har jag inte kommit fram till ett skit. Jag antar att det bara är att blunda och hoppas på det bästa.

Staten & Kapitalet

Kategori: Allmänt

Jag har idag insett att Sverige inte är så underbart som vi ofta vill tycka. Varför? Jo eftersom att staten och regeringen tydligen vill att man ska gå hemma och vara arbetslös istället för att jobba halvtid.

Jag har nämligen hamnat i den sitsen att ett av mina projekt snart är slut. Jag har ett projekt kvar, på 50%, och kommer antagligen få ett nytt 50% jobb om några månader, därför känns det ganska lönlöst att försöka söka ett ytterligare jobb på 50%, för sådana är svåra att få, desto svårare när det ska klicka med det jobb du redan har samt ditt resterande liv. Så. Jag tänkte stämpla upp till 100% i några månader. Och vad händer? Mina så kallade ersättningsdagar för deltidsarbete är slut. För att få nya så måste jag göra slut på de 114 ersättningsdagar för full arbetslöshet som jag har. Så nu kan jag;

1. Jobba och få 50% lön. Försöka hitta ett andra jobb som troligtvis inte kommer dyka upp bara sådär.
2. Bli arbetslös och få 80% av en full lön.

Och det sjukaste av allt? Det är att det är "okej" att sluta sitt aktuella jobb om man kommer få mer pengar som helt arbetslös, alltså fall 2.

ALLTSÅ - JAG FATTAR INTE!! VAD VILL NI MIG!?!=#?€)!1

Hate

Kategori: Allmänt


Hate is a strong word. But i really really really don't like you.
Doktorn imorn. Får säkert samma shitty medicin som förut. 
Fan ta gener, kroppen och allt annat som har satt mig i den här sitsen.

Memories in Blue

Kategori: Älska


Finaste Karin hade fixat ihop en liten nostalgipåse inför vår reunion ikväll. En påse med snask, alla kopplade till så många starka minnen från åren i Storåskolan. Jag åt precis en refresher och fick direkt lukten av hörnsoffan och skolkafeterian i näsan. Lustigt hur minnen sammankopplas.

Hur som haver så var det en fin kväll. En bra början på många liknande kvällar, hoppas jag. Efter middagen på en restaurang så åkte jag hem. Inte till nån förfest. Inte till krogen där bra band spelar. Jag åkte hem. Till min lilla lägenhet, till tystnaden och till lugnet här. Skönt att man börjar hitta tillbaka till sig själv. Eller hitta sig själv, kanske jag ska säga.

Good Feeling

Kategori: Allmänt

Ikväll blir det reunion. Middag med de tre som var mitt allt under högstadietiden.

Jag är spänd, förväntansfull, nervös, glad och snygg.

 

Festdagboken 46

Kategori: Festdagboken

Gårdagen var najs. Jag och Amanda fick gjort en massa på dagen och sen kom fröken Therese från Filipstad på finbesök. En fika och en sväng på stan ledde snabbt till en vinkväll med snacks, spel och massa skratt. Väldigt mycket skratt. Som tur var vann jag de flesta frågespelen (känns skönt att hedern är i behåll) och i SingStar körde väl jag och Tess ganska oavgjort. Eller så vann jag litegrann. För det mesta.

Färgstarka flickor i mitt beiga vardagsrum


Hesitate

Kategori: Allmänt

Alla lovordar mig. Skrev nyss min förra chef på facebook. Min förra chef vars jobb jag nu söker. Tydligen så gjorde jag ett bra jobb i helgen då ett stort arrangemang genomfördes. Själv är jag ju såklart aldrig helt nöjd. Allt kan ju gå bättre. Även fast detta tydligen gick jäkligt bra.

Så ja. Nu söker jag ett nytt jobb. Från första december har jag bara 50% och trots att jag har tankar på att starta klubbar på krogar och få akassa så kommer inte det räcka till min saftiga hyra, billån och allt annat som är nödvändigt för överlevnad. Sen att detta nya jobb innebär en eventuell flytt och helt andra rutiner... det tänker vi på nån annan gång.

Seven Days A Week

Kategori: Älska

Denna veckan har gått ruskigt fort. Kanske för att jag var ledig på måndagen så jag har alltid känt mig en dag behind. "Är det onsdag idag? Nej det är visst torsdag. Awesome." Jag har också typ bara suttit hemma hela veckan och jobbat, kollat några serier. Har jag lämnat huset så har det varit för andra möten, lektioner eller mathandling. Trots det känns det inte som om jag har gjort nånting. WTF? Aja, har ju hela två dagar på mig innan det blir helg, får se till att vara extra effektiv så jag kan njuta av en helt ledig helg.

Ikväll ska också min lillebror firas och på söndag är det mammas tur. Många födelsedagar i november. Imorgon ska jag också träffa den bästa Therese som jag saknar alldeles för mycket eftersom hon prompt ska studera i Karlstad. Men imorn får vi mysa till det. Guld.

Festdagboken 45

Kategori: Festdagboken

Ack så längesen, men fortfarande en festdagbok.

I slutet på oktober hade Ape Rape releasefest på sin nya goa EP och självklart var det bara att gå dit och stötta dem. Som förfest hade jag tänkt dra ihop lite folk, men ursäkt efter ursäkt senare så var det bara jag och Linnea kvar. Vi mer eller mindre tvingar Moa att joina oss och kidnappar henne med hem till mig. Käkar pizza på första gången på forever typ och dricker yummiyummi piggelindrinkar. Spelar lite frågespel, snackar lite - har det allmänt trevligt helt enkelt.

När det är dags att dra bort till Prisma för att hinna se de två banden som spelar så ditchar Moa oss för sängen (dålig stil) och vi drar själva dit. I kön hittar vi mot förmodan Anna och Nina som är fulla och glada (till skillnad från mig som inte riktigt har fått till det där ruset), vi hänger med dem, träffar alla goa människor man inte träffat på länge, snackar en del, hänger en del. Sen spelar Generalerna. Bra som vanligt men lite dåligt med folk över lag. Jag och Linnea lyxar till det med Rosa Pantern och Anna spyr så Nina tar med henne hem. Under apornas spelning så drar Linnea också, så då var det lilla Jasmine kvar. Och alla andra glada fulla människor som hoppar framme vid scenen. Inte min kopp of te för tillfället.

Men de var bra i alla fall. Ape Rape. Så klart de var det. Intressantast var nog när Niklas (bassisten) helt plötsligt knackar mig på axeln och säger "Bra gigg va?". Det tar ett tag innan jag registrerar att han med sin trådlösa bas flyger runt överallt som vanligt. Jäkla galning.

Men så var det. Jag blev knappt full. Det var bra band som jag redan sett allt för många gånger och jag gick ensam hem genom Örebro. Story of my life.

I Can't Wait

Kategori: Älska

Att längta = verkligen åstunda något, ofta under en längre tid; verkligen se fram emot något (roligt)

Jag brukar ofta påstå att jag inte längtar efter saker. Jag saknar inte heller personer, just av den enda samma enkla anledning - varför se fram emot något/sakna något när man kan vara nöjd med nuet/det man har. Men ja, jag vet inte. Ibland kan jag komma på mig själv med att verkligen se fram emot saker, nästan så att man kan säga längta efter saker. Likt ett barn på julafton vill jag att det ska ske nu nu nu!

Men ja, jag antar att det finns en viss charm i längtan också. Vad jag däremot vet att jag saknar, det är alla mina vänner som har lämnat stan och tycks tro att det är bättre i andra städer, respektive länder.

<3

The Way I Are

Kategori: Allmänt

Det är hårt att vara ledig. Till och med en dag som denna då jag skulle ha "inget att göra" så stressar jag lite lagom för att hinna med just inget. Men Dexter ska kollas på, mat ska handlas och ätas och lägenheten behöver verkligen städas. Uppifrån och ner och sen lite i hörnen. Ibland undrar jag om man bara ska ta och stänga ner datorn, slå av telefonen och bara vara. Då om nån gång borde man ju kunna slappna av. Eller?

I Want To Break Free

Kategori: musik

Igår, när jag åkte bil hem, kom jag på att det är så mycket musik jag gillar. Så om någon, nån gång, har tvivlat på att jag har en bred musiksmak så vill jag att denne person tar en titt på följande lista. Där har jag valt ut 10 superlåtar i lite blandade genrer.


BTW - sjukt svårt att göra ett urval.

I Want To Break Free - Queen (ytterligare en superlåt)

One Day

Kategori: Älska

Sen var det det här med att det idag är 11-11-11 (mycket det, I know!). Lite coolt tycker jag. Mindre coolt att alla måste blogga om det/facebooka om det. But whatevvs.

Jag hörde på radion igår att det finns två teorier om denna dag. Antingen så går jorden under och antikrist föds (men kom igen, kom med något nytt!) eller så är det en dag då man får insikt, vänder saker till det positiva and so on. Den sidan tror jag på! Lite roligare liksom. Och om det har hänt något? Om jag har fått insikt idag? Tjaa, jag måste nog säga att jag har fått det alltså. Efter ett intressant samtal i bilen där vi snackade lite statistik, trolighet och faktiska händelser så kom jag till en viss insikt. En jävligt bra sådan. Vad det gällde? Ja, vänta ett tag så får ni se. Eller inte, om det hela skiter sig. Hur som haver så tycker jag att man ska se det som något positivt, även fast det bara är ett löjligt datum, varför inte passa på när man äntligen får en anledning till att vara lite positiv?

Super Bass

Kategori: Allmänt

Nu är jag trött. Har hållt igång i 360 (you know, runt runt) sen klockan åtta imorse. Första dagen snart avklarad och än så länge ser det ruskigt bra ut. Hotellpersonalen är så sjukt hjälpsamma, maten är kanon och alla (eller ja, de flesta) ungdomarna är härliga och redo att inspireras till fullo.

Jag har redan nu fått ännu mer lovord om hur bra allt är planerat och hur duktig jag är. Vad jag svarar? "Äh, vi får väl se om det håller i sig hela helgen".

Jasmine. Bara håll käften, och säg tack. Och mena det. På riktigt. Punkt. 

Very mycket folk.

Here We Go Again

Kategori: Allmänt

Imorgon gäller det. Då börjar upploppet på mitt fem-månaders projekt. Mitt arrangemang med 100 deltagare går av stapeln och jag är nu så här dagen innan ruskigt stolt. Känns gött att så många verkar se fram emot det. Sen kan ju inte jag ta emot komplimanger så det spelar ingen roll hur mycket folk påstår att jag har gjort ett bra jobb, det är liksom upp till bevis nu, hur sjutton kan de säga att jag har gjort något bra när det inte ens har genomförts?

Ja, i alla fall så kommer hela helgen spenderas i Fagersta. På et hotell, med massa föreläsningar och med massa ungdomar. Lite skrämmande, men ruskigt spännande. Let's go!


I Think Bad Thoughts

Kategori: Allmänt

Det är SÅ. SJUKT. FRUSTRERANDE. att träna hårt, i fackking flera veckor, och vad händer - INGENTING! Om nått så har jag gått upp två kilo! Inga minskade centimeter, inga minskade kilon, bara lite träningsvärk och en minimal förbättrad uthållighet. That's all. Så ja, det är ju jättekul och oj vad man blir peppad av att träna när det inte händer ett skit! Man kan ju lika gärna ge upp och sluta äta istället så kanske man tappar något. Muskler om inte annat. Fast ja blir så himla irriterad när jag inte äter så det kanske inte är värt...

Nej. Jag vet inte. I just don't know. Jag kommer dö singel. Det vet jag nästan i alla fall. Vad hjälper det med humor, intelligens och så kallade fina ögon när man har en kropp som arbetar emot en?

Bajs.

Levels

Kategori: Allmänt

Så. Får jag sluta jobba nu? Hade en liten paus på eftermiddagen med lite Dexter, mat och powernap, annars så har jag jobbat från klockan nio. Börjar kännas i huvet nu så jag tror det är lika bra att lägga ner för dagen. Men ack så mycket jag har fått gjort! Det har gjorts matlistor, rumslistor har uppdaterats, massa mail har skickats och svarats på, problem har lösts och däremellan har jag gjort klart programmet OCH börjat vika och häfta ihop det. Som om det inte räckte med arbete så tyckte jag också att det var prioriterat att stå och skära av de vita kanterna på 260 papper. Damn you perfektion!

Nu blir det lite träning, lite dusch, försöka varva ner till Gossip Girl eller nått. Tror jag måste lägga mig med penna och papper på nattduksbordet annars kommer jag ligga och försöka komma ihåg alla saker min hjärna påminner mig om när jag ska ligga och försöka sova. Vart är avstängningsknappen liksom?

Förutom en tillfällig enorm arbetsbörda så är livet ganska najs. Jag har sökt två nya jobb och jag ser fram emot saker. Även fast jag inte borde. Butfuckit*

Fade Into Darkness

Kategori: Älska

Att träna hårt, inte äta socker och jobba väldigt intensivt är inte den bästa mixen. Man kan lätt bli väldigt slö samt lite arg när man inser att man måste köra sitt jäkla workoutpass sent på kvällen. Som tur är så blir man väldigt medgörlig och spak efter träningen. Lite värt det, så att säga. Något svettig, ganska törstig och väldigt trött. Gött.

Bara fyra dar kvar också. Sen är mitt hektiska jobb klart. Can't wait. Catch you on the flipside!

Feel This

Kategori: Allmänt

Mina goda vänner i bandet Criminals har nyss släppt två nya låtar - och de är så bra! Jag kan verkligen inte sluta lyssna! F*ing lyssna på dem liksom! På lördag får jag till och med se dem live. Jag har visst bokat deras band till mitt jobb. Så bra jag är.

Nu blir det lite kvällsworkout och sen antagligen en film. Här i min ensamhet. Jaja, jag kan ju alltid ta min stora nallebjörn Kenny och trycka mig emot honom lite extra, så det känns som att man delar säng med en hårig halvtjock dvärg. Alltid trevligt... 

Home Sweet Home

Kategori: Allmänt

Jag har märkt att det helt plötsligt har blivit ganska mycket egobilder på den här bloggen. Det är ju inte riktigt meningen. Det är ju inte som att det handlar om mig liksom.. Ehhe.. Så här kommer en bild på den senaste upphottade detaljen i min lägenhet:


En liten tv som har kommit upp på väggen. Skönt att kunna utnyttja bänken mer, samt centrera dvdn/surround"lådan" som tidigare har stått bredvid tvn (sjukt frustrerande). Sen har jag också köpt en blomma, hör och häpna, eller en växt kanske det är. Den där gröna saken borta i hörnet. Blev ganska snyggt ihop med lampan som förut stod malplacerad i fotändan av sängen. Bara så ni vet. Nu är det top notch! Bara en liten sladdskensgömmegrejs som behövs och lite ledlampor bakom tvn, sen är jag ganska nöjd.

Baby

Kategori: Älska


Dagens moment. Min Tilda som är lite kelsjuk och prompt ska gosa även fast jag står vid mitt bar/köksbord. Datorn står på köksbordet, jag står på golvet, Tilda står med bakbenen på stolen. Jag hoppas ni fattar det komiska. Gosekissan.

Home

Kategori: Allmänt

För övrigt så har det varit fullt upp. Jobba, träna, studera, träna, äta, jobba, sova, städa and so on... Helgen kommer innebära en del jobb, en del redigerande och en del träning, samt ett litet krismöte på söndagen. Sen är det bara en vecka kvar innan mitt stora projekt går av stapeln. Därefter kan jag äntligen pusta ut lite. Njuta av halvtidsarbete ett tag och få massa tid över till annat.

Ja, jag vet inte riktigt vart jag vill komma. Det känns töntigt att skriva ner vad jag har gjort och ska göra, men vad annars ska man skriva? Jag kan ju inte skriva om saker jag tänker alldeles för mycket på, jag kan inte skriva om hur jag oroar mig (antagligen helt i onödan) för saker och jag kan inte skriva om vad jag egentligen tycker och tänker om saker. Hur skulle det se ut?

Palace Station

Kategori: Älska


Idag är det party. Halloweenmaskeradparty i alla fall (bäst att låta bli att särskriva ifall att..) De blåa linserna är i och jag har ROSA ögonskugga. Det var då inte igår. Nu ska jag åka och köpa klubbor och sen måla samma ögonskugga på min 20-åriga lillebror. Moahaha.

We Found Love

Kategori: Allmänt

Men ja, det blir ju bättre. Livet går vidare, jag vet. Just nu känns det bättre, det är jag och Tilda i en harmonisk blandning i min fina lilla lägenhet. Norton busar med en treåring och jag har 1500 spänn extra. Trots det känns det ju hårt, men va fan, the sörjing is över. Vad ska man göra åt saken liksom.

Jag tackar för de fina peppande orden samtidigt som jag saknar mina vänner lite extra. Det är otroligt vad lite avstånd kan göra, tänk när vi hade Karro och Markerullan att domdera över. Det var tider det, nära vänner varje dag. En annan får ju sitta och diskutera filmen på teven med katten. Yep, just did that. x)

Plus Minus Noll

Kategori: Allmänt

Jag har adopterat bort mitt barn. Skickat iväg min bäbis. Krossat en tredjedel av mitt hjärta. Välj själva, men idag känner jag mig som en sämre människa.

Är Du Fortfarande Arg?

Kategori: Älska?

Jahadå, en sån frustrerad dag som dagen har bjudit på idag. Jag vet inte hur många gånger jag har sagt till diverse materiella saker att "ge sig" eller "skärpa sig för i helvete". Senast nu på ett exceldokument. SKA DET VARA SÅ SVÅRT ATT FÅ IN EN JÄVLA LINJE LIKSOM?!?! Ja. Tydligen. Det tyckte openoffice var en bra idé i alla fall. Så jag var tvungen att byta dator. Och det var bara de senaste 5 minutrarna. Innan det har jag vart förbannad på min kropp, min mamma, min dator igen, mitt internet, affärer som inte öppnar när jag är där, katter som jamar and such...  Som tur var, som skönt var, så körde jag ett riktigt svettigt workoutpass idag. Sjukt skönt att känna sig klen och utpumpad, men ack vilken träningsvärk som väntar imorn. Göttans. Bara 29 sådana till så är man i toppform.


Så här arg är jag ida. Inte för att det är en ny bild, men visst ser man lite glöd i ögera? Lite, "for fack sake, messa inte med mig då!", typ. En gång frågade jag min lillebror om han tyckte att jag blev arg lätt, han har nämligen råkat ut för de flesta av mina vredesutbrott. Och det var så kul för han sa "du blir liksom inte arg, du förvandlas till ett monster, man blir liksom rädd för att röra sig". Haha, stackarn.

Fuck You

Kategori: Älska?

Något utav det värsta som finns, det är människor som lovar saker, man bestämmer saker med, som sen helt plötsligt ångrar sig. Det kan vara alltifrån "nej, jag orkar inte" till "jag har brutit ryggen och ligger på intensiven", det spelar ingen roll, jag avskyr det något så fruktansvärt. Visst att några bortförklaringar kan, kanske, möjligtvis, godkännas. Men de flesta kan ta sig nånstans! Har man bestämt något, har man sagt en tid och en plats så ska man för bövelen dyka upp! Jag skiter i om din pojkvän dumpa dig eller om din hund dog, livet går madderfackin vidare. Straffa inte mig för att någon annan i ditt liv har klantat sig.

Sen finns det också den bortförklaringen som man inte riktigt tror på. Den klassiska "nej jag orkar inte" är ju ofta ett substitut till "jag vill faktiskt inte hänga med dig idag". Annars kan man ju modifiera det till "jag är så himla trött idag, kan vi inte bara kolla på film eller nått?" och sen take it from där liksom. Det värsta av det värsta är nog ändå de som hör av sig alldeles för sent. Man får själv messa och fråga "hej när skulle vi ses" och svaret blir det gamla vanliga "nej men du, bla bla, nånting nånting FU". 

Så därför, vill jag inte se fram emot saker. Jag vill inte måla upp en underbar mysig hemmakväll eller en galen utekväll med girlsen, för jag vet att det sannerligen inte kommer bli som man tänkt sig. Det faktum, blandat med min vilda fantasi i vilken jag gärna vill måla upp trevliga just nämnda händelser, gör livet än mer komplicerat. Så himla typiskt, åter igen.