JasmineMede

Festdagboken 45

Kategori: Festdagboken

Ack så längesen, men fortfarande en festdagbok.

I slutet på oktober hade Ape Rape releasefest på sin nya goa EP och självklart var det bara att gå dit och stötta dem. Som förfest hade jag tänkt dra ihop lite folk, men ursäkt efter ursäkt senare så var det bara jag och Linnea kvar. Vi mer eller mindre tvingar Moa att joina oss och kidnappar henne med hem till mig. Käkar pizza på första gången på forever typ och dricker yummiyummi piggelindrinkar. Spelar lite frågespel, snackar lite - har det allmänt trevligt helt enkelt.

När det är dags att dra bort till Prisma för att hinna se de två banden som spelar så ditchar Moa oss för sängen (dålig stil) och vi drar själva dit. I kön hittar vi mot förmodan Anna och Nina som är fulla och glada (till skillnad från mig som inte riktigt har fått till det där ruset), vi hänger med dem, träffar alla goa människor man inte träffat på länge, snackar en del, hänger en del. Sen spelar Generalerna. Bra som vanligt men lite dåligt med folk över lag. Jag och Linnea lyxar till det med Rosa Pantern och Anna spyr så Nina tar med henne hem. Under apornas spelning så drar Linnea också, så då var det lilla Jasmine kvar. Och alla andra glada fulla människor som hoppar framme vid scenen. Inte min kopp of te för tillfället.

Men de var bra i alla fall. Ape Rape. Så klart de var det. Intressantast var nog när Niklas (bassisten) helt plötsligt knackar mig på axeln och säger "Bra gigg va?". Det tar ett tag innan jag registrerar att han med sin trådlösa bas flyger runt överallt som vanligt. Jäkla galning.

Men så var det. Jag blev knappt full. Det var bra band som jag redan sett allt för många gånger och jag gick ensam hem genom Örebro. Story of my life.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: