JasmineMede

Levels

Kategori: Allmänt

Så. Får jag sluta jobba nu? Hade en liten paus på eftermiddagen med lite Dexter, mat och powernap, annars så har jag jobbat från klockan nio. Börjar kännas i huvet nu så jag tror det är lika bra att lägga ner för dagen. Men ack så mycket jag har fått gjort! Det har gjorts matlistor, rumslistor har uppdaterats, massa mail har skickats och svarats på, problem har lösts och däremellan har jag gjort klart programmet OCH börjat vika och häfta ihop det. Som om det inte räckte med arbete så tyckte jag också att det var prioriterat att stå och skära av de vita kanterna på 260 papper. Damn you perfektion!

Nu blir det lite träning, lite dusch, försöka varva ner till Gossip Girl eller nått. Tror jag måste lägga mig med penna och papper på nattduksbordet annars kommer jag ligga och försöka komma ihåg alla saker min hjärna påminner mig om när jag ska ligga och försöka sova. Vart är avstängningsknappen liksom?

Förutom en tillfällig enorm arbetsbörda så är livet ganska najs. Jag har sökt två nya jobb och jag ser fram emot saker. Även fast jag inte borde. Butfuckit*

Kommentarer


Kommentera inlägget här: