JasmineMede

Life Is Beautiful

Kategori: Allmänt

Ibland gör livet ont. Så otroligt hopplöst ont. Det är då så lätt att vara egoistisk och tycka synd om sig själv. Inte se the bigger picture. Jag hatar ibland att jag är så logisk att jag inser att min nya lilla guldklimp inte har det bra och måste hitta ett nytt hem. Jag hatar att jag samtidigt vill ha kvar honom för alla de goda stunder vi har. Jag hatar att jag inte kan vara svart eller vit utan måste vara allt däremellan och jag hatar att man kan få så starka känslor för en liten pälsboll.

You can’t breathe until you choke
You gotta laugh when you’re the joke
There’s nothing like a funeral to make you feel alive

Skin

Kategori: Allmänt

Penna och papper är sjukt underskattat. Jag har för närvarande hela halva kontorsväggen full med papper i olika färger med olika syften. Salar, Vad-Vart-När, Lördag, Söndag och Loggor är några av överskrifterna. På skrivbordet har jag nu också ett antal papper där jag har försökt skapa ett första utkast av programet också. Det går ju så sjukt mycket enklare att bara kladda något på ett papper än att öppna PS och "slänga ihop" nått.

För ett kontrollfreak som jag så föredrar jag att ha papper uppsatta överallt så jag kan få lite överblick direkt än att sitta och bläddra bland 100-tals dokument på datorn.

Om jag är likadan jämt? Oh hell yeah, kolla bara hur tavlan såg ut veckan innan Yeah! (och då är alltså INTE alla papper jag satt upp runt om i rummet med).

Gotta löve it

Festdagboken 44

Kategori: Festdagboken

Hej, jag och min lillebror (som förövrigt fyller 21 snart, så det känns inte som att han är så liten längre) var förra lördagen hos vår storebror (halvbror vill säga) Nicklas och hälsade på alla våra brorsbarn. Det var trevligt, det var glatt, det var 3-års trots och det var bebisdoft. Att hålla en 3 kilos klump tätt intill sig kan ju vara det goaste som finns. Så liten så han knappt kan värma sig själv och så svag så huvudet hänger och dinglar om man inte ger det lite stadga. Tänk vad ens tidigare orosmoment förändras när man får en sån liten plutt att ta hand om.


Men varför jag skriver detta under festdagboken är ju för att när ungarna var nattade och maten (den underbara maten) var uppäten, då kom drickat och sällskapsspelet fram. Vi tre syskon har inte umgåtts så här sen.. ja, nånsin kanske, så det var skönt att låta drickat flöda och spelfrågorna diskuerades i oändlighet. Till slut så skrattade jag så jag grät och fick ordentligt ont i magen, ingen idé att försöka återge det kanske, men det hade med midnattssoltorkade plommon att göra.


Till slut när klockan var tre och whiskyn var smuttad på (oh hell no, jag dricker inte sånt), så var det dags att lägga sig. Två små troll ville upp tidigt dagen efter minsann. Jag och Kim la oss på den stora luftmadrassen och utan att vi sa nånting till varandra så tyckte nog vi båda att det hade varit en sjukt värd kväll. En sån där kväll då familj och närhet är viktigast.

Norgaard

Kategori: Älska

Chill-lördag. Ser allas bilder på fejjan från olika halloweenpartyn och känner att jag skulle ha velat vara med. Sen tänker jag lite till och inser att jag har det bra här hemma i soffan. Allt är nystädat, jag har sovit länge, ljusen är tända och jag har massa bra saker för mig. Göttans säger jag. Har inte mycket att klaga på för tillfället, bara en hel del att se fram emot.

Blood In Blood Out

Kategori: Älska?


Är det inte intressant hur man jämt ser ut som en jäkla junkie när man har tagit blodprov? Jag var på sjukhuset i tisdags och gave some blood för lite test och det här är tacken. Det här var också ett ganska milt blåmärke jämfört med hur jag brukar se ut. Nån gång kommer jag ihåg så gjorde jag blodprov två dagar efter varandra, i olika armar så då såg jag ut som en narkoman i båda armveckan. Härligt! Inte sant Egoina?

There Must Be Something In The Wind

Kategori: Älska?

Jag älskar och hatar att snooza. Det är ju så skönt att få somna om när man vaknar och är alldeles trött, gosig och halvt borta. Så skönt att kunna klicka bort alarmt och återgå till den mjuka kudden.

Det negativa är ju att tiden har en benägenhet att gå väldigt fort när man snoozar. Man sover liksom bort hela morgonen. Sen drömmer man väldigt mycket om man vaknar och somnar om med jämna mellanrum, och jag som drömmer väldigt verkliga drömmer blir bara väldigt förvirrad.

Inatt (eller imorse) till exempel så drömde jag att jag sa hej då till en massa folk. Som att det var avsked av något slag. Skrämmande. Jag drömde också om någon slags orange juldricka som man skulle blanda i pepparkakor i för bästa smak, och när jag gick hemifrån imorse och låste dörren så tänkte jag "vänta lite, nu ska jag inte glömma något viktigt som jag gjorde igår", innan jag kom på att jag bara drömde det...

What to do? Hur skapar jag en gräns mellan dessa två världar?!

But here we are @ work. Redo för fredag.

Leva Nu

Kategori: Älska?

Återigen har jag gjort det. Schabblat bort något viktigt. Gjort ett fel. Kan det vara så att Jasmine håller på och springer in i något?

Under de senaste veckorna har jag nämligen gjort ett antal svårförklarade misstag som jag annars aldrig skulle ha gjort. Är det för att jag har mycket att göra? Mycket att tänka på? Mycket jag borde göra? Ja, jag vet inte. Allt jag vet är att jag gör misstag som jag aldrig skulle ha gjort vid mina sinnens fulla bruk. Man känner ju sig själv inte sant?

Jävla piss.

Good Feeling

Kategori: Allmänt

Känner mig ganska snygg idag. Mår ganska bra idag och är ganska tillfreds över mig själv idag. Gött! Har bland annat käkat massa god mat som jag gjorde alldeles själv. Har snackat med precis rätt person idag och har hunnit med massa bra saker. Som vanligt är mitt humör väldigt fram och tillbaka men man ska ju försöka lyfta fram de bra sakerna och inte de negativa. Så idag, idag är en bra dag. Det känns också som att framtiden kommer bli ganska bra. Bara man inte oroar sig så mycket (som över hur jag ska få ihop pengar till alla mina räkningar and such när jag slutar ena projektet). Sånt ska man inte tänka på så mycket. Allt lär ju ordna sig till det bästa. Why not liksom?

Evighet

Kategori: Allmänt

Inte för att vara sån - men är det inte VÄLDIGT många som går och skaffar sig förhållanden nowadays? Nog för att om man vill ha nått så blir man lite extra obsessed av det, men ändå? Jag vill ändå tycka att jag är någorlunda objektiv och kan se på saker och ting ur en annan synvinkel än min personliga.

Från förra galna sommar har fem av mina nära vänner som jag brukade umgås med skaffat sig ett förhållande. På facebook ploppar det ena nya förhållandet efter det andra upp med än mer otippade personer. Vad händer? Är det för att det är höst? För att vi börjar bli gamla?

Intressant är det i alla fall. Oavsett orsaken. Nu saknas väl bara att min bror ska ta och bli sambo på riktigt och inte bara kombo. Då jävlar är det nått konstigt på gång!

Without You

Kategori: Älska?

Ibland blir det så där jobbigt. Man tänker massa usla tankar om sig själv. "Är jag verkligen värd det här?", "Är jag tillräckligt snygg, smart, rolig, whatever.", "Inte kan väll livet ordna upp sig?". And so on.

VARFÖR ska man vara så himla negg när det gäller en själv? Varför kan man (läs jag) bara inte hålla käften och ta emot?


Dag 30 - Valfri bild

Kategori: Älska


Dag 30 - Valfri bild
Sista bilden.
Och varför inte en bild på den sistfödda familjemedlemmen?
Söta lilla Collin som egentligen var beräknad till nästa fredag.

Friday I'm In Love

Kategori: Älska

Freitag! Schönen freitag. Nu är det helg. För ovanlighetens skull jobbar jag INTE nånting på hela helgen. Förutom ett litet Yeah!möte på söndagen då, men det hör ju mer till fritidssysselsättningen.

Denna vecka har jag varit sjukt duktig och tränat fyra (FYRA!!) gånger och däremellan jobbat (faktiskt) en hel del. Så nu jädrar blir det fredagsmys med tacos (vad annars liksom) och Idol hemma hos mami. Tro det eller ej men utelivet lockar inte denna helg. Fylla, kyla och äckliga fylleragg känns lite förlegat. Så idag Idol och imorn blir det Söderköping för att hälsa på storebror och alla småbarn. Så en riktig helyllehelg and I can't wait!

Nu kör vi, full fart!

See Through Head

Kategori: Allmänt

Hard workwork.

Idag är det ligga i sängen och redigera film som gäller. Hittills är 45 sekunders intro klart och typ en tredjedel av resten. Minus musiken. Bara så ni vet. Om ni undra. Förutom det så har jag varit nära att kasta datorn i golvet på grund av den jävla one-bloggen jag har via jobbet. VAD FAN liksom!? Jag orkar inte ens börja med att förklara problemen. Skitsamma, tänkte jag. Nu går jag ut och går för att avreagera mig lite. Naturen och lukten av träd, gräs och frisk luft brukar alltid lugna ner mig. Och vad händer? Det är bara massa jävla bilar, avgaser och nybyggen överallt! Vart är skogen? Vart är naturen? FU today söder.

Så nu fortsätter arbetandet från sängen. Kreativiteten lär flöda om bara en liten stund för nu har jag en jävla deadline att hinna bli klar till, and you all know that the Jas arbetar bäst under press. Oh yess indeed.

Animal

Kategori: Allmänt

Alltså jag vill så hårt se statistiken på vart alla som besöker den här bloggen är ifrån. Man blir ju lite fundersam när det ligger på i snitt 11 och inte har nån aning om vilka typ hälften är. Finns det verkligen folk som är intresserade av mitt alldagliga tråkiga liv?

Oh well. Idag har jag tränat (3 dagar i rad, vad är det här!?) och sen åkte jag och hämtade upp Amandy. Vi köpte med oss frukost hem och lyxade till det ordentligt innan vi började snacka. För boy vad vi har att snacka om. Kan nog bara vara Amanda som förstår mig ordentlig i dessa dagar.. Så skönt var det att snacka av sig lite. Efter det så färgade vi hår, kollade på sjukt roliga grejer, spelade spel, lagade mat... Tja, en heldag av awesomeness helt enkelt. Precis vad jag behövde.

Nu är det snart dags för bädden och imorn väntar en heldag med redigerande av jobbfilmen. Hoppeligen får jag igång ett flow och blir helt klar, men who knows?

Dag 29

Kategori: Allmänt

Dag 29 - Senaste bilden på mig själv
Fredagkväll, efter en lång partykväll. 
Ser inte allt för sliten ut va?

Dag 28

Kategori: Allmänt

Dag 28 - Väder
Tja, det blir väl inte mycket bättre väder än sådär?
Från en trevlig vårdag.

There You'll Be

Kategori: Allmänt

Mitt liv är en film. Eller en blandning av två filmer egentligen. "Pearl Harbor" och "He's just not that into you". Väldigt frustrerande men samtidigt lite intressant. And now we wait. Slutar verkligheten på samma sätt som filmen tro?

På arbetsfronten är det mer "I work so hard I forget things" filmen. Nån som har sett den? Nej, inte jag heller. Hoppas den slutar lyckligt.

Cherry Bomb

Kategori: Allmänt

Så. Nu är jag redo för helg. Nej just ja, det har visst redan varit helg... Pjuuh. Det blir så jobbigt när man har nått inbokat mitt på dagen eftersom man då inte kan slappna av innan och efter ska man mest äta, umgås och massa annat shit som man bör göra på en helg. Så efter att i fredags ha jobbat (eller?) och därefter blivit ivägslängd på en fest (mer info kommer senare), efter att igår ha redigerat film med Kim, haft möte i långtbortistan och lagat/ätit mat plus spelat sällskapsspel i 3 timmar, och efter dagens städ, hejdå-lunch, 3 timmars möte och matlagning så är man nu ganska redo för helg. När ska man chilla liksom? Nu kommer också en vecka då jag måste jobba heltid samt sköta en del Yeah!jobb PLUS att jag måste träna deluxe nu och en tid framöver... Så ja. Kul. Kul livet.

Nej men ja, känner att jag inte riktigt har rätt att klaga, har det jävligt bra nu för tiden. Känner bara att min vilopuls är lite för hög och ibland upptäcker jag mig själv med att göra dumma grejer. Men annars så, annars så går det jävligt bra. Skönt det.

Festdagboken 43

Kategori: Festdagboken

Fredag. Henke Malm. Hem vid halv 1.

Det var mina stödord för denna förra partykvällen. Trots att en vecka har gått så kanske jag kommer ihåg det mesta.. Let's see.

Jo, det var fredag. Jag och Moa hade planerat att göra stordåd på något sätt, visste inte riktigt hur bara. Då ringer Maria och förklarar hurtigt att hon och Henke ska dra igång "värsta sluga festen" och att man tydligen "måååste komma". Jaja, det var inte så mycket annat än att övertala Moa, åka och handla spritum och börja föra hos fröken Eriksson.

Vi väntade in Zanna och drack Tinto De Verano (Spanieeen <3). Snackade lite skit och körde ett extraordinärt frågespel på ifånen. När väl Zanna var klar så gick vi bort mot Henke. Där var det ett gäng blandat folk och ännu mer blandat folk kom. Vart lite lätt uppdelat som det blir på fest men ju längre in på kvällen ju mer löser ju de där grupperna upp sig. Det var en del korkade spånhuven som jag satt och log åt ett tag. Sen kom jag på att det inte var nå roligt längre och att Zanna och Moa hade varit lite väl länge på toaletten där uppe, så jag gick upp och letade! I ett litet syrum satt de och diskuterade deras härliga arbete på äldreboendet. Kul tänkte jag. Stod ut en kvart eller nått innan jag förkunnade att jag bannemig skulle ta o gå hem. Klockan var lite över tolv och jag kände att det här partyt hade gjort sitt. Zanna bestämde sig för att det var en bra idé eftersom hon skulle upp och jobba klockan sju... And that was that.

Champagne Showers

Kategori: musikJag vill begravas i mina hörlurar. Mina fina, dyra hörlurar från prestigefyllda AKG. Fy farao vad bra de är. När man lyssnar på vad somhelst i dessa raringar så försvinner omvärlden, alla ljud förstärks och går liksom rakt in i hjärnan istället för att slösas bort i tom luft som det annars görs. Inköpet av dessa har gjort att jag har varit tvungen att slänga (eller ge till mamma) min gamla stereo. Med dessa lurar + mitt 5.1 surround från Sony så har ett par sketna högtalare inte så mycket att komma med. Jag kan knappt lyssna på musik i mina iPhone inears. Då är det bad. Då har man blivit en jävla bortskämd musikhora.

But I like it.

One Day

Kategori: Älska

I've got everything I want but you - I might get you one day, I might get you one day.

Jaha, men då har man slösat bort 550 spänn på två små sketna tröjor. På grund av det förvånandsvärt stora LMFAOfanet jag har blivit på senaste tiden så känns det inte mer än rätt att köpa sig två rövigt snygga tröjor från deras webshop. Plus 120 spänn i frakt. Vilket slöseri kan vissa tycka, men äh, vad är det, tre ciggpaket? Som andra röker upp på en helg. Nej, då känner jag att jag faktiskt kan beställa två snygga lagom unika tröjor.

Najs huh?

Dag 27 - Tema två

Kategori: AllmäntDag 27 - Tema två
Mina två gullepluttar och minimonster.
Som gör mig galen och som gör mig lycklig.

Hung Up

Kategori: Allmänt

Inte för att vara sån, men kan inte vissa människor vara sjukt fula utan smink? Eller ja, det händer väl oftast med sånna människor som vi är vana att se med 2 kilo smink och diverse fejkartiklar i ansiktet. När de är helt naturliga tänker man "uuh, wtf?" och att personen i fråga ser blek och glåmig ut. Då föredrar jag att höra till den andra sidan, att inte ofta ha skitmycket smink utan bara vid speciella tillfällen. Då får man istället kommentarer som "men, vad fin du var idag" som jag fick av min ekonom i förra veckan när jag för en gångs skull var lite uppstyrd. Det kan vara värt att se lite glåmig ut och jag har tur som har existerande ögonbryn och fransar även fast jag är helt osminkad. Vissa blonda (eller söndernopprade) stackare ser ju inte helt kloka ut utan markerade ögonbryn.

Så länge leve osminkigheten! Och länge leve mitt ansikte helt utan medicin! It's awesome!

Festdagboken 42

Kategori: Festdagboken

Jahaaja. Festdagboken 42. Nästan lika många fester som veckor på året. Inte alltför dåligt va?

Ja i lördags i alla fall. Jag hade jobbat mycket i veckan och hade fått erbjudande av Linnea att joina henne och Kristi på en girls night. Perfekt tänkte jag eftersom det var precis vad jag behövde. Så efter jobb och fix så drog jag till Linnea. Dit kom hennes syster och Kristi och vi körde lite ölspel och Disney TP innan en gammal, gammal vän till mig beslutade sig för att joina oss. Sen snackade vi tjejsnack deluxe. TUR att ingen karl var i närheten vi skulle nog ha skrämt iväg honom från allt som har med kvinnor att göra.

När utgång började nalkas så vart resten av girlsen inte sugna på utgång så jag och Linda drog själva till Strömpan där vi trängdes i kön med trevliga dudes, träffade vänner där inne och dansa aset på dansgolvet.

Det var trevligt. Som jag minns det hade jag skitkul hela tiden inne på Strömpan. Slösade inte bort allt för mycket pengar, trevligt sällskap, åkte hem utan någon random dude efter en - succé.

Good Feeling

Kategori: Älska?

Dagens fråga: Hur mycket ska man tänka?

När bör man pausa sig själv och säga, "Hördu, det här är inte hälsosamt, nu lägger du av!"
När har man överanalyserat allt en gång för mycket och när inser man att det faktiskt går bra nu? Varför kan vi människor inte bara leva för stunden och sluta oroa oss för framtiden? Pjuuh! Vilken pärs.

9 to 5

Kategori: Allmänt

Finally fredag! Och helg! Eller nej. Fast jo, helg är det ju, men inte fan är man ledig för det. Idag har jag jobbat 16-21. Imorgon 9-17 och på lördag typ 14-17. KUL! JÄTTEKUL!=!?=¤"(&)

Men jaja.. Jag får vara ledig hela nästa helg då, NEJ MEN JUST DET, jag bokade ju preciiis nyss in ett jävla möte mitt på lördagen. Och på söndagen är det Yeah!möte... Meeen aja. Det blir ju en del komp i alla fall. För jobbandet. Som tur är så ska jag ut med Linnea och Kristi imorn. MFing girls night out. Sjukt skönt! Eller ja, vi får väl se hur det blir, men jag är pepp på girls night i alla fall. Behöver reda ut en sak med dem där girlsen.

För övrigt så är jag sjukt trött just nu och orkar verkligen inte tänka på meningsuppbyggnader och innehåll. Det får bli som det blir. Nu blir det Idol, en go film och chirredirre!

Dag 26

Kategori: Allmänt

Dag 26 - Detta skrattar jag alltid åt
Åt, och med. Min kära dubbelkusin.
Speciellt när vi kollar på Hercules.

Under The Bridge

Kategori: Allmänt

Är det inte intressant hur en sån bra dag kan följas av en sån urbota dålig dag? Allt som gick bra och funkade igår har idag gått åt helvete. Jobbet? Ja, där har jag att göra med griniga jävla finansiärer. Föreningen? Ja där är det en bunt lata jävlar och sura revisorer. Och efter jobbet? Ja, förutom en sväng till simhallen där jag blev allt för störd av ett gäng döva hormonstinna ungtuppar har jag suttit hemma, ensam, med min dator. Och försökt jobbat. Däremellan har jag skrikit lite på min lillebror i telefon som i och för sig förtjänade det, men som storasyster känns det aldrig riktigt bra att skrika sådär.

Så här sitter man. Arg på sig själv och arg på oengagerade skitungar. Arg på dem som inte bryr sig och förbannad på dem som bryr sig för mycket. Hallelujah.

Under The Bridge - RHCP

Paradise

Kategori: Älska

Tänk vilken härlig dag det blev idag? First of så gick det väldigt smidigt på jobbet. Hann med en massa mail och ringande och allt klickade verkligen. Anmälningarna trillar in och budgeten minskar tack vare mina knep. Shittans så bra.

Sen åkte jag och Moa (min numera enda singel vän typ. Vi kom på att vi helt enkelt får nöja oss med varandras sällskap eftersom alla andra nu vill ha paraktiviteter) och veckohandla. Mysigt sånt där. Jag hade bjudit in henne på middag så det fick bli crepes med svampstuvning och (såklart) kanelbullar till efterrätt. Till denna underbara måltid kollade vi på vår favoritserie nuförtiden - Skilda världar. Vi har upptäckt att det är väldigt humoristiskt att sitta och kolla på gamla avsnitt. Mycket att skratta åt - allt från polotröjor till gammelsvenska (från -96). Så kvällen blev väldigt trevlig, men bäst av allt var kanske att jag återigen blev faster. Denna gången till en liten liten sötkorv som föddes tre veckor förtidigt med akut kejsarsnitt.

Tro

Kategori: Älska?

Det är lugnt nu. Nu är världen lite bättre. Jag står fortfarande fast vid att allt var frustration tidigare idag. Men efter en liten tupplur och mat hos mamma så blev livet lite bättre. Det är bara att inse att ingen kan göra det bättre utan dig själv. Oavsett hur man ser ut och vad man gör så måste man vara nöjd med sig själv och förbättra aspekter kring sig själv - för vem ska annars göra det?

Ibland måste man också ge sig själv lite tid. Inse att det är viktigt att göra fint i hemmet, chilla i soffan helt ensam och kunna vara nöjd med det. Och jag tror jag börjar nå dit. Jag börjar trivas med mig själv. Börjar tycka om mig själv. Ibland är det inte så mycket annat man kan göra.

Sen gällande allt det där andra så är det väl bara att leva en dag i taget, hur klyschigt det än låter. Inte överanalysera, inte skjuta fram jobb som man kan göra idag, men samtidigt kunna prioritera och njuta. Och gällande den där sista saken. Som jag hoppas på så mycket även fast jag inte vill egentligen, så är det även där bara att chilla, tro på sig själv och inte överdriva. Tänk att det ska vara så mycket svårare i verkligheten än i planeringsskedet... 

I Think Bad Thoughts

Kategori: Allmänt

Alltså vilken skitdag det här blev helt plötsligt! Hur kunde det bli så? Jag har allaredan skickat "arga sms" till två olika personer och ett likadant mail till en revisor. Jag känner mig frustrerad och stressad samtidigt som jag är skittrött och seg. Sjukt jobbig blandning. Mitt hår ser ut som fan och jag behöver verkligen duscha. Sen kan jag inte skriva vad jag vill och det är också sjukt frustrerande. Mina katter väcker mig halv sju varje morgon och jag har massa jobbmail att svara på.

ÅÅH! Jag orkar inte!

Mobilinlägg 1.

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos Johan och njuter av lite lagad mat, Fläskfilé Provencale. Sjuuukt gott. Efterrätten är ännu okänd men Johan har slitit i köket minsann. Som en äkta karl!

 

Festdagboken 41

Kategori: Festdagboken

Förra fredagen var det party! Inflyttningsfest och sedan Bruket på Satin. Det började med Karin som kom och hälsade på. Vi korkade upp och inväntade alla som droppade in en efter en. Til slut vart det ganska mycket folk (för att vara i min lilla etta), vi körde lite TP-frågor och snackade lite, var längesen man festade med en del av dem. Till slut var det dags att dra sig till Satin. Som tur vad hade vi snackat med Sandra lite så hon fixade in oss på listan, Carlings hade ju sin ettårsfest så det var lite spektakel kring det. Tror jag. Vet inte riktigt om jag minns så mycket spektakel. Bruket körde igång efter tolv nån gång och innan det vet jag inte riktigt vad jag gjorde. Tog en öl. Dansade lite. Hängde mest med Karin. Kim blev ju nobbad som vanligt. Han hade knappt druckit något men blev i alla fall nekad i dörren. Precis som den gången han var helt nykter och skulle ut på krogen. Nekad då med. Sjukt kul ju. 

Spelningen var guld, även fast det var så sjukt högljutt. Det slutade med att halva publiken var uppe på scenen och trängdes med alla. Efter det så drog vi ganska snabbt. Karin skulle hem och jag cyklade hemmåt jag med. All in all så var det en go kväll. Skönt med lite tjejsnack (även fast jag lovar mig själv att inte snattra en massa på fyllan om en speciell sak så blir det ju så ändå), skönt med positiva vibbar och skönt att umgås med Karin. Hon är bra sällskap på krogen minsann.

Fireflies

Kategori: Allmänt

Lets make a helt inlägg om ögonfransar! Är det inte helt underbart vilken skillnad lite mascara kan göra? Låt mig bevisa:

Helt utan.               Ett öga - gissa vilket?      And till slut - All done.

Sen vet jag inte om Gud var på ett bra humör när mina ögonfransar skapades men jag har då aldrig kännt behovet av att böja mina fransar. Jag har inte ens förstått vad en sån liten grej kan göra. Jag förstår inte riktigt heller vad det här snacket om flera lager handlar om. Ett lager är lagom. Två lager är party. Sen är det ingen idé att göra mer för då kan jag inte blinka utan att kladda ner hela omgivningen.

Ja, så. Det var väl kul? Nu tar vi ett lager till sen är det Kumla Rock City som gäller med Bad Karma.

Lördagen den första oktober

Kategori: Älska

Lördagsmorgon! Finns det något bättre än att sova länge, vakna av sig själv och sen slappa framför lite repriser på teven och käka god frulle och därefter lite snask? Nej! Jag tror inte det! Lördag är guld och det blir då ännu mer guld när man inte varit ute och svirat dagen innan och har världens hangover.

Idag har jag inga planer alls (lovely) förutom en sväng till mamma för att mata hennes katter och sen på kvällen drar vi till Kumla och giggar med bandet. Eller ja, de giggar. Jag står och tittar på för att se vad de ska förbättra.

Så, lets njuta av lördagen.