JasmineMede

Festdagboken 44

Kategori: Festdagboken

Hej, jag och min lillebror (som förövrigt fyller 21 snart, så det känns inte som att han är så liten längre) var förra lördagen hos vår storebror (halvbror vill säga) Nicklas och hälsade på alla våra brorsbarn. Det var trevligt, det var glatt, det var 3-års trots och det var bebisdoft. Att hålla en 3 kilos klump tätt intill sig kan ju vara det goaste som finns. Så liten så han knappt kan värma sig själv och så svag så huvudet hänger och dinglar om man inte ger det lite stadga. Tänk vad ens tidigare orosmoment förändras när man får en sån liten plutt att ta hand om.


Men varför jag skriver detta under festdagboken är ju för att när ungarna var nattade och maten (den underbara maten) var uppäten, då kom drickat och sällskapsspelet fram. Vi tre syskon har inte umgåtts så här sen.. ja, nånsin kanske, så det var skönt att låta drickat flöda och spelfrågorna diskuerades i oändlighet. Till slut så skrattade jag så jag grät och fick ordentligt ont i magen, ingen idé att försöka återge det kanske, men det hade med midnattssoltorkade plommon att göra.


Till slut när klockan var tre och whiskyn var smuttad på (oh hell no, jag dricker inte sånt), så var det dags att lägga sig. Två små troll ville upp tidigt dagen efter minsann. Jag och Kim la oss på den stora luftmadrassen och utan att vi sa nånting till varandra så tyckte nog vi båda att det hade varit en sjukt värd kväll. En sån där kväll då familj och närhet är viktigast.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: