JasmineMede

Festdagboken 43

Kategori: Festdagboken

Fredag. Henke Malm. Hem vid halv 1.

Det var mina stödord för denna förra partykvällen. Trots att en vecka har gått så kanske jag kommer ihåg det mesta.. Let's see.

Jo, det var fredag. Jag och Moa hade planerat att göra stordåd på något sätt, visste inte riktigt hur bara. Då ringer Maria och förklarar hurtigt att hon och Henke ska dra igång "värsta sluga festen" och att man tydligen "måååste komma". Jaja, det var inte så mycket annat än att övertala Moa, åka och handla spritum och börja föra hos fröken Eriksson.

Vi väntade in Zanna och drack Tinto De Verano (Spanieeen <3). Snackade lite skit och körde ett extraordinärt frågespel på ifånen. När väl Zanna var klar så gick vi bort mot Henke. Där var det ett gäng blandat folk och ännu mer blandat folk kom. Vart lite lätt uppdelat som det blir på fest men ju längre in på kvällen ju mer löser ju de där grupperna upp sig. Det var en del korkade spånhuven som jag satt och log åt ett tag. Sen kom jag på att det inte var nå roligt längre och att Zanna och Moa hade varit lite väl länge på toaletten där uppe, så jag gick upp och letade! I ett litet syrum satt de och diskuterade deras härliga arbete på äldreboendet. Kul tänkte jag. Stod ut en kvart eller nått innan jag förkunnade att jag bannemig skulle ta o gå hem. Klockan var lite över tolv och jag kände att det här partyt hade gjort sitt. Zanna bestämde sig för att det var en bra idé eftersom hon skulle upp och jobba klockan sju... And that was that.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: