JasmineMede

About Prince Charming

Kategori: Allmänt

Ibland blir jag så oerhört rädd för att "nöja mig". För att jag, när jag hittar någon att dela mitt liv med, kommer nöja mig med att han faktiskt tycker om mig. Jag är rädd att jag kommer klänga mig fast vid första bästa som gillar mig bara för att jag vill vara säker på att dela mitt liv, med någon.

Egentligen vill jag bara bli kär. Så där oerhört löjligt kär så att det inte spelar någon roll att personen i fråga inte är världens snyggaste, har världens hetaste armmuskler, har ögon man drunknar i eller en ständigt fräsch doft. Men vad händer sen då? När den första förälskelsen lägger sig och man sedan måste leva i resten av sina dagar tillsammans med den här personen. Ångrar man då att man inte valde någon som var snyggare? Och får man vara så kräsen eller är det kört för en? Varför måste hollywoodidealet projiceras framför en gång på gång när verkligheten sällan ser sån ut? Screw you media.

Kommentarer

  • eva. ju säger:

    Det är klart du inte ska nöja dig med någon bara för att han gillar dig! Men du ska heller inte välja bort någon på grund av några dumma ideal.

    2012-04-09 | 08:13:04
    Bloggadress: http://sebva.blogspot.com

Kommentera inlägget här: