JasmineMede

Baby Doll

Kategori: Älska

Jag köpte mig en katt häromdan. Jag har länge velat haft sällskap till Tilda eftersom jag märker på henne att hon inte gillar att vara ensamkatt. När jag kommer hem efter att ha varit på jobbet så springer hon ut i hallen och jamar och jamar tills jag tar upp henne eller sätter mig i soffan så hon kan hoppa upp och lägga sig i famnen. Det gör ont i mitt mammahjärta att se min lilla tissa vara så sällskapssjuk och jag kan bara ana hur långtråkiga dagarna måste vara utan sällskap.

Jag köpte mig en Norton förut. Det var fräs och bråk (inte så konstigt när man tar in en ny katt i en annan katts revir) men efter en månad ungefär kunde Tilda godta sin nya kompis. Men då började Norton vantrivas i min lilla lägenhet och jag var tvungen att sälja honom.

I torsdags åkte jag till Åsbro för att titta på en liten norsk skogskatt. Hon är uppfödd i ett avleri (or whatever), van vid många katter och är väldigt framåt. Jag fastnade för lilla S* Eye Rock's Lucky Me och hon fick följa med hem. Jag förberedde mig inför flera veckor av fräsande och bråkande. Men nu?

Tilda och Rocksy

Tilda var såklart lite fräsig, vem blir inte det när man släpper in en främling i ens hem? Men nu, efter bara tre dagar så ligger dom bredvid varandra i sängen utan problem. När jag kommer hem efter att ha varit borta i några timmar ligger Tilda nöjt i sin kattkorg och tittar lojt på mig. Denna matchningen har gått över förväntan och jag hoppas verkligen att den håller sig för nu vill jag inte ge bort mer av mitt hjärta.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: