JasmineMede

By The Way

Kategori: Allmänt

Jag har en ny uppgift här i livet. Att sluta stressa! Jag blev lite orolig för några dagar sedan då jag kände ett starkt tryck mot bröstet, vilket jag hade gjort i några dagar. Jag googlade symptomen (det värsta man kan göra, ja) och hittade bland annat kärlkramp. Ofta orsakat av dåliga matvanor och stress. Check. Jag är lite av en hypokondriker, det kan jag erkänna. Men att jag stressar är ett faktum. Jag kissar fort. Jag planerar min dag in i minsta detalj så den ska bli så effektiv som möjligt, jag plockar och springer och sätter allt på sin rätta plats samtidigt som jag gör något annat. Typ laga mat. Eller kissar. Det är svårt att förklara men när jag tänker efter så gör jag allting så snabbt och effektivt som möjligt. Min hjärna är hetsig. Jag KAN INTE slappna av.

Därför började jag jobba med det. Alldeles nyligen. Att andas långsamt. Att göra saker sakta. Och trycket är borta. Jag vet inte om det är en tillfällighet, men jag vet att jag måste fortsätta jobba på det. Att stressa ihjäl sig känns inte så himla hett.

Kommentarer

 • Eva säger:

  Ja att du är snabbkissare har jag märkt! Sluta med att stressa.

  2012-04-19 | 11:06:27
  Bloggadress: http://evannicka.blogspot.com
 • Elin säger:

  Ja, varva ner :) Fy jag är/var likadan. Expert på att planera in för mycket, och sen slutar det med att jag inte hunnit med mig själv. Men jag jobbar också på det!

  2012-04-19 | 13:15:01
  Bloggadress: http://elinatterstig.se

Kommentera inlägget här: