JasmineMede

Leona

Kategori: Älska

Inatt födde jag barn. Jag vet inte om det beror på mitt blogginlägg igår eller annat valfritt men inatt drömde jag att jag födde barn. Det har jag då aldrig drömt förut. Jag har inte heller drömt att jag har egna barn eller liknande så det här var en lite speciell dröm, inte minst eftersom den kändes väldigt verklig. Jag pressade verkligen ut ett barn. Gick väldigt bra. Hoppas det var en sanndröm. Sen fick jag det lilla välskapta flickebarnet på bröstet (inte alls kladdig, geggig och blodig) och sa "Ja, hon ser precis ut som en liten Leona". För det, ska ni veta, ska min första dotter heta. Leona. SÅ VÅGA INTE sno det, alla ni som ploppar ut barn innan mig. Det är så pass viktigt för mig att jag skulle kunna välja bort min drömman om han inte godtar det namnet. True story. Barn har man ju för alltid, äktenskap kan gå över. Och att min son ska heta Romeo ska vi inte ens börja prata om. Remember that ma friends. Mina namn. Dibbs. Pax. Stjärnstopp.


Kommentarer

 • Karin säger:

  Jag förstår känslan.. Jag har nästan varit med om samma sak förutom att jag ploppade ut ett stort jävla ägg istället.. jag satt upp o såg hur de ploppa ut, relativt smärtfritt iaf.. o vet vem pappan är med..

  Lite udda unge :P

  2012-04-14 | 18:13:57
  Bloggadress: http://gyoni.blogspot.com
 • eva, ju säger:

  När jag drömmer om att jag får barn så skadar jag dem alltid... tappar på huvudet eller råkar bryta nacken på dem... känns tryggt.  Du ska inte skriva ut dina namn på bloggen!

  2012-04-14 | 23:20:26
  Bloggadress: http://sebva.blogspot.com

Kommentera inlägget här: