JasmineMede

Money, Money, Money

Kategori: Allmänt

Vissa tycker att det är så tabu att prata om pengar. Det tycker inte jag! Att säga hur mycket man tjänar är väl inte konstigare än att säga vad man jobbar med? Själv så har jag lite av en prekär situation gällande pengar just nu. Jag kommer nämligen snart få in väldigt mycket pengar, men jag har just nu väldigt lite pengar... Jag har tidigare haft problemet att få lägga ut själv för alla mina bilresor och kostnader inom jobbet och i och med en hel del resande och många arrangemang förra månaden ligger mina utlägg på cirka 6000 kronor. Det är alltså 6000 som jag egentligen borde ha på kontot nu men som jag kommer få tillbaka i efterhand den 25:e. Jag kommer också få lite extrapengar i form av arvode på cirka 10 000 denna månad, så det är ju gött. Pengar rullar in.

MEN, just nu har jag 1500, då är alla mina konton inkluderade och det är mer än två veckor kvar tills lönen kommer. Under den tiden kommer jag åka en del bil inom tjänsten och kommer alltså därför behöva ligga ute med ännu mer pengar, till bensin. 

Så ja. Lite bittert är det ju. Lite arg är jag på min chef som inte har kunnat ge mig ett förskott på mina utlägg för jag tycker det är fel att man ska gå och ha ångest över sina inköp när man egentligen har pengar. Men ja. Jag får hoppas på det bästa. Och inte äta så himla mycket.

Kommentarer

 • eva. ju säger:

  Jobbigt att behöva ligga ut med så mkt pengar under så lång tid :/

  2012-04-10 | 11:50:22
  Bloggadress: http://sebva.blogspot.com
 • natha säger:

  Det är bara att komma hit ifall maten skulle tryta! :)

  2012-04-11 | 18:33:02

Kommentera inlägget här: