JasmineMede

Seven Days A Week

Kategori: Allmänt

LEEEDIGHEET. Denna ljuva efterlängtade ledighet och jag har redan hunnit med en massa, och ändå ingenting. Igår var jag i Stockholm för det sista jobbet innan påsken. Och med jobb menar jag tre timmars möte om stämman med ett stort påskägg i mitten och fem stycken entusiastiska något jobbtrötta unga människor runt om. Så det vart många skratt. Men vi var också effektiva, så jag kunde lämna jobbet i den stora staden med gott samvete.

När man kom hem vid sju var det bara att kasta i sig lite mat och hämta upp brudarna för att börja lite förfestande. Hade en trevlig kväll med två nära vänner. Drog sedan bort till Alnängsgatan för lite hemmafest. Inte så mycket att hänga i den dära granen men det var en trevlig kväll i alla fall.

Så idag har jag legat i sängen största delen av tiden, väntat ut huvudvärken, spelat en massa Mario (svurit högt över de där jävla bläckfiskarna), kollat ikapp lite serier och väntar nu på lillbrorsan som ska komma med pizza och så ska vi kolla lite film. Najs I say! Bra start på fyra lediga dagar.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: