JasmineMede

Shipping Off To Boston

Kategori: Älska

 
Jag har dygnat. Klockan är nu 04.13 i Sverige vilket innebär att jag har varit uppe i 24 timmar. Att tillägga kan vara att jag nattet innan sov kanske tre timmar på ett motell på Arlanda och att jag på flyget till Amerika bara lyckades sova nån timme. Så ja. Jag är trött. Börjat hallucinera lite smått känns det som och hjärnan är mos deluxe. Men detta dygn har jag hunnit med mycket. Rest i 16 timmar, äntrat USA, sett Methuen, hängt i lekpark, käkat på roadhouse och dunkin´ donut samt umåtts en jävla massa med Johan. 
 
Så efter en väldigt lång dag, med den lokala tiden 22.16 säger jag nu godnatt. Och *** bless America! 

"I wanna be a part of it, New York"

Kategori: Älska

Om fyra dygn sitter jag på en Airbus A333 på väg till Boston, Amerika. AMERIKA FFS! Det har varit så mycket nu och jag bokade flygbiljetterna relativt nyligen (en månad sedan) så det har varit svårt att fokusera. Svårt att inse att ett mål jag haft i flera flera år är på väg att uppfyllas. Jag ska besöka Usa. Kontinenternas kontinent, ländernas land. Orsaken till 90% av alla våra tvprogram, filmer influenser osv...
 
Jag ska äta på en amerikansk diner, jag ska besöka små städer i Massachusetts och Maine, jag ska bo på hotell Downtown, New York, jag ska sitta i Central Park and so on... Och allt detta ska jag göra med en väldigt god vän. Japp. Nu är jag redo! Bring it on America. 
 

Where Is My Mind?

Kategori: Älska

Igår cyklade hem från stationen; jag hade gått upp klockan sju, pendlat fram och tillbaka till Stockholm och var hemma i Örebro fem över nio. Jag hade alltså jobbat, rest (och afterworkat) i hela fjorton timmar, mentalt slutkörd efter utvärdering och höstplanering, men ändock så cyklade jag med energi och kände mig jävligt bra. Och när man gör det, och sedan lyssnar på en passande låt, då blir hela upplevelsen ännu bättre. 

Så jag satt där på min cykel, lyssnandes på Pixies och tänkte "Fy fan vad bra den här hösten kommer bli". Det är liksom så många bra saker som händer. Mestadels på jobbet, men att ens kunna känna mig taggad på att jobba järnet är få förunnat. Sedan har jag också personligt utvecklats himla jävla massa för att själv säga det. Så jag känner bara att denna höst har mycket att ge, så det ska bli jävligt underbart att få kicka igång den. 
 
 
Såå, ja. Sensmoralen i detta inlägg? Lyssna på bra musik. Det kan förgylla din dag och ge dig ett viktigt minne. 
 

I've Got You Under My Skin

Kategori: Älska

Dagens fråga slash or. 
 
- Får man bli lite kär i en pojkvasker som är tre år yngre än en själv? 
 
- Måste man gå på dejt med en 36 åring bara för att han tycker du är snygg? 
 
- Får man vara nöjd med livet även fast man inte alls har allt man vill ha? 
 
 
Jag har ju mina svar klara, men jag skulle gärna se en annans perspektiv. Tack och hej. 
 

I Want More

Kategori: Älska

Jag funderar lite på att starta en ny blogg. En blogg där jag skriver om lite mer kuliga grejer. Egna iaktagelser (ska det vara ett extra t eller nått?) och enbart roliga grejer för att sedan kunna länka och sprida den. Det är ju inte riktigt tanken med denna bloggen. Att sprida den vind för våg liksom.
 
Så ska jag, kommer någon läsa om Jasmine börjar skriva om roliga, jobbiga och väldigt irriterande grejer i samhället? Jag menar, jag tycker ju själv att jag är otroligt rolig och skulle läsa varje inlägg två gånger, men det kanske bara är jag? 
 
 
 
 
 

Hope There's Someone

Kategori:

Så ibland. Trots att dagen har varit hur bra somhelst. Så kan de där tankarna komma fram på kvällen. Tankarna som skriker ensamhet och depression och tankar som drar ner en i kvicksanden. Jag vet inte hur man ska lyckas komma ur därifrån oskadd och jag vet inte hur jag ska lyckas ligga kvar på den "goda" sidan dygnet runt. Men idag försökte jag med tända ljus och choklad. Och det funkade ganska bra.

We Are Young

Kategori: Älska

 
Min helg har varit så där jävla underbar som få helger är. Jag har lyckan att ha ett alldeles underbart jobb som ger mig möjlighet att hålla på med det jag tycker om - nämligen att arrangera. I helgen var det organisationens förbundsstämma, alltså det största som händer på hela året i stort sett. 80 ungdomar samlades på en herrgård i Bergslagen och beslutade om budget, verksamhetsinriktning och mycket annat. De lekte, bastade, hittade nya vänner och hyllade varandra. Stämningen går inte att återge för fem öre, det är bara så jävla underbart att vara där och umgås med alla drivna och ideellt engagerade människor. Sen att man råkade göra ett stört bra arrangemang och genomförde den kanske bästa och lyxigaste stämman någonsin, det är ju bara ett plus. 
 
Under denna helgen har jag slitit och planerat in i minsta detalj. Jag har hittat nya vänner och bastat. Jag har blivit småkär och haft ont i fötterna. Ätit och kramats. Skrattat mig till tårar och fått rungande applåder med en stående ovation av alla deltagare. En stående ovation. Folk ställde sig upp. För att applådera mig. Jag var fan nära på att börja gråta. Just nu älskar jag mitt jobb och är lycklig över att jag har fått möjligheten att jobba kvar där hela nästa år. 
 
 

"Full fart - Kanonkul!"

Kategori: Älska

För er som inte har koll på min facebook (who am I kidd'n så klart alla har koll på facebook!!) För er som har sett lite bilder glimta förbi (om jag använder facebook som bilddagboken - JAPP!!) så kommer här ett litet längre utlägg om de senaste bilderna aka vad jag har haft för mig den senaste tiden. 
 


Igår åkte jag efter jobbet pendeln långt ut i förorten till "Handen". Där hämtades jag upp av Lovisa och Ludvig i denna häftiga turnébuss. Det var ut till kollot som gällde där det var bajs i mulltoa och solpanelslampor med tillhörande vattenpump. Ja ni hör så spartanskt. Sjukt härligt faktiskt! Ingen täckning och inget annat att göra än att umgås. Dagen efter höll jag och min chef ett pass i ledarskap till de ungar som var på kollot, och sen var det hej och adjö vi ses på torsdag.
 
 
För det gör vi ju. På torsdag börjar förbundsstämman som jag har planerat och arrangerat i nästan ett år nu. Detta är det största arrangemang som jag har gjort på min "arbetstid" och jag har planer till att göra det mitt bästa arrangemang nånsin. Just nu har jag fullt med listor att bocka av, och på min senaste skrev jag detta. Viktigt att komma ihåg. 
 
Nu kör vi!

Summer Time

Kategori: Allmänt

Så här efter några veckors semester kan man ju tro att man inte gjorde så mycket. Men det här har hänt på min semester: 

-          Sväng i Stockholm. 

-          Poolparty och loppis. 

-          Bodde hos mamma och passade katter.

-          Målade en tavla.

-          Hälsade på moster med kusinen.

-          Seglade en sväng.

-          Vinkväll som slutar med utgång på Strömpis en onsdag.

-          Tatuering del 2.

-          Kollat gamla bilder och videor.

-          Spelat minigolf några gånger.

-          Fick ligga.

-          Filmkvällar.

-           Åkte cab.

-          Dagstur till Eskilstuna.

-          Släktträff.

-          Massa bad.

-          Besökte Läckö slott.

-          Åkte till Kolmården.

-          Bokade USA resa.

-          Var på inflyttningsfest.

Så jag tycker ändå att jag kan vara ganska så nöjd!

Summer Time - Ella Fitzgerald