JasmineMede

"Full fart - Kanonkul!"

Kategori: Älska

För er som inte har koll på min facebook (who am I kidd'n så klart alla har koll på facebook!!) För er som har sett lite bilder glimta förbi (om jag använder facebook som bilddagboken - JAPP!!) så kommer här ett litet längre utlägg om de senaste bilderna aka vad jag har haft för mig den senaste tiden. 
 


Igår åkte jag efter jobbet pendeln långt ut i förorten till "Handen". Där hämtades jag upp av Lovisa och Ludvig i denna häftiga turnébuss. Det var ut till kollot som gällde där det var bajs i mulltoa och solpanelslampor med tillhörande vattenpump. Ja ni hör så spartanskt. Sjukt härligt faktiskt! Ingen täckning och inget annat att göra än att umgås. Dagen efter höll jag och min chef ett pass i ledarskap till de ungar som var på kollot, och sen var det hej och adjö vi ses på torsdag.
 
 
För det gör vi ju. På torsdag börjar förbundsstämman som jag har planerat och arrangerat i nästan ett år nu. Detta är det största arrangemang som jag har gjort på min "arbetstid" och jag har planer till att göra det mitt bästa arrangemang nånsin. Just nu har jag fullt med listor att bocka av, och på min senaste skrev jag detta. Viktigt att komma ihåg. 
 
Nu kör vi!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: