JasmineMede

Festdagboken 48

Kategori: Festdagboken

Nyårsafton, alltså sista möjliga kvällen att festa under 2011, mitt festdagboksår. Om jag kommer fortsätta festdagboka eller ej det vet jag inte, känner att det har varit en ganska bra grej för att hålla koll på hur mycket man egentligen super...

Men nyårsafton ja. Till skillnad från tidigare år gick jag inte in med förhoppningarna om att få en "otroligt minnesvärd kväll med mina närmsta vänner, massa spejsad mat och en perfekt fylla" utan ville helt enkelt ha kul, och vara på en hemmafest. Och så blev det! Partyt var hos Zanna, det blev drickaspel och annat spel och lite singstar däremellan (aka slaktande av vissa låtar). Jag drack bubbelvin och fick min hangover headache redan då. Mums. Helt plötsligt dimper det in 20 pers från Henkes fest. Adam hade sin vattenpistol med tequila som han tyckte alla skulle smaka på. Nja. Inte helt övertygad om det.

Vid tolvslaget tog vi oss ut, försökte hitta raketer men det gick väl inte sådär jättebra, firade in nyåret i korsningen rudbecksgatan/trädgårdsgatan med goa, glada vänner i alla fall. Till slut fick jag mig lite fyrverkerier i alla fall så 2011 slutade jävligt bra. Det sägs att ens kommande år blir som man firar nyår och i så fall så är jag nöjd. Punkt.

Kommentarer

  • Ellen - LCHF och mycket annat säger:

    I sa fall vet jag inte hur mitt ar kommer bli, da mitt nyar var lite upp och ned :P Bra att du hade en trevlig kväll i alla fall!

    2012-01-01 | 21:41:23
    Bloggadress: http://ellastankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här: