JasmineMede

She's Lost Control

Kategori: Allmänt

Jasmine har kontrollbehov. Ett sånt enormt starkt kontrollbehov att det nästan kan räknas som ett beroende, ett allvarligt beroende som jag borde gå på rehab för att bli av med. Ett sånt starkt kontrollbehov som gör att jag inte kan låta min lillebror läsa kartan i min iPhone när jag kör, utan jag måste dubbelchecka hela tiden så vi är på rätt väg.

Jag vet! Det är jättejobbigt. Det är ansträngande, jag blir slutkörd bara jag tänker på det. Därför har jag börjat försöka ta tag i det här problemet och släppa lite på kontrollen. Häromdagen när jag och min bror skulle plocka smågodis så lät jag till och med HAN hålla skeden och plocka i godisarna i påsen som jag höll. Självklart så sa jag vad det skulle vara i, men han plockade i antalet godisar. "Det här är bra för dig, du ska träna på det här" sa han förståndigt när han såg min panikartade blick och mina fantomgrävningar utan sked.

Nu till helgen ska jag iväg på en stor träff med jobbet. Massa saker ska hända samtidigt, parallella program och fullt med ungomdar. Så vad gör jag? Jo jag skriver INTE ut schemat som jag nyss fick mailat till mig. För det första så behöver inte jag ha koll på schemat, jag behöver bara veta vad jag ska göra, för det andra så kommer vi få kontinuerlig uppdatering om vad som ska hända. Men ändå! CRÄZY!

Kommentarer

  • eva, ju säger:

    Heja heja :) Det är bra att våga släppa taget. Men jag håller med dig, är lite likadan. Jag litar inte ens på folk när de säger vad klockan är...

    2012-01-18 | 19:21:04
    Bloggadress: http://sebva.blogspot.com

Kommentera inlägget här: