JasmineMede

"What would you attempt to do if you knew you couldn’t fail?"

Kategori: Älska?

Jag har erkänt för mig själv att jag är en "overthinker". Det var inte så svårt att erkänna i och för sig, men första steget är ju acceptans. DONE. Därför googlade jag såklart begreppet – vad ska man annars göra när man har ett problem? Och hittade en sida som gav nio steg till hur man låter bli att ”övertänka” allt. Jag skummade igenom det lite lätt och bestämde mig för att det kan vara bra skit och att jag ska läsa den lite mer ingående senare. Vad jag fastnade för (förutom texten ovan) var dock dessa ord;

Stop projecting the worst of what could happen.

Nån annan som känner igen sig? Visst fan ska man alltid gå runt och tro det värsta jämt? Jag till exempel, tror jämt att det kommer komma lite folk på våra arrangemang (oftast har jag ju rätt iofs, det är ju Örebro-folk vi snackar om) och sen tror jag att jag kommer leva livet helt ensam och dö tillsammans med mina katter. Ruttna bort i en liten etta i Örebro. Typ så. Varför ska man gå runt och tro det? Kan man inte bara börja hoppas? Låtsas som ingenting förrens verkligheten kommer och faktiskt biter en i arslet? Skärpning mig själv. Skärpning.

 

Arg Jasmine som tänker skärpa sig 


Kommentarer

 • Elin Atterstig säger:

  Sv: Aw tack så mycket Jasmine! :) Nu gäller det bara att skaffa bil, hähä!

  2012-01-16 | 09:42:23
  Bloggadress: http://elinatterstig.se
 • eva. ju säger:

  Negativitet! Sådär tänker jag aldrig, jag tror alltid att det bästa kommer hända :D Då blir jag ju visserligen besviken om det inte blir så, men jag mår bra fram tills dess iaf.

  2012-01-16 | 10:55:07
  Bloggadress: http://sebva.blogger.com
 • REBECCA säger:

  Fin bild trots att du är "arg" hehe!  Jag känner nog inte igen mig, tänker alltid positivt eftersom jag är den som tror att våra tankar påverkar vårt liv ;) Så den energi jag sänder ut genom mina tankar är den jag får tillbaka! kram

  2012-01-21 | 19:50:43
  Bloggadress: http://rebeccafornstedt.blogg.se/
 • Amanda säger:

  Jag är en overthinker. Deluxe. Om det är en sak som jag inte behöver oroa mig för alls, ett litet problem eller en struntsak, så funderar jag på allt som kan gå fel tills jag är panikslagen och är övertygad om att allt jag projekterat i mitt huvud kommer att bli sant. Sjukt frustrerande.

  2012-01-24 | 22:54:51
  Bloggadress: http://moonforce.wordpress.com

Kommentera inlägget här: