JasmineMede

First Date

Kategori: Älska?

ALLTSÅ JAG HATAR DET HÄR!
 
Jag vill verkligen inte dejta. Jag hatar det. Jag vill hoppa in i ett fullt fungerande förhållande och vara gravid och ha ett hus köp på G. Jag förstår verkligen inte hur man lär känna folk och hur man dejtar längre. Jag vill liksom inte, vill inte kasta mig ut och gå på en fika med en främling och jag förstår inte varför jag inte vill det!
 
Livet kan då verkligen fucka en baklänges. 
 

So Sick

Kategori: Allmänt

Assåå, feberkänningar, förkylning och menssmärtor är ingen trevlig kombo - I tell you. En dag kvar på semstern och självklart ska man åka på sjukdom nu.. Jag som har sett fram emot att börja jobba (faktiskt).
 
Får väl sitta hemma i soffan och svettas/frysa om vartannat och försöka knarka honung och te. Som tur var så har jag hela Boxers programutbud i två veckor så jag tror nog tvn kan hålla mig sällskap denna fördömda helg. 
 
That's all! She's out.
 

New York, New York

Kategori: Älska

 
Länge har jag haft en tavla över Brooklyn Bridge och New Yorks skyline och tyckt att den var ganska frän. Nu har jag äntligen fått chansen att besöka staden de flesta drömmer om for real. Om en dryg månad så drar jag till Boston för att sedan besöka det stora äpplet med min goda vän Johan. Det kommer bli en weekend i städernas huvudstad som jag sent kommer glömma och som kommer fylla en med en massa intryck. Can't wait!

Varför..?

Kategori: Kul

Varför jag inte bloggar lika ofta? Ja, det ser ju inte ut som om någon läser direkt. Fast jag antar att det är blogg.se som är uppfuckat, men det är ändå inget kul om man inte ens har lite koll. Plus att jag har semester. 
 

Leva Nu

Kategori: Älska?

En halv dag hemma och jag håller på att förgås. De senaste dagarna har varit fulla med utflykter, besök och folk och att nu vara ensam en hel dag och kväll utan några som helst planer gör att jag känner mig väldigt lat och onödig. Det är inte det att jag inte trivs i mitt eget sällskap. I sure do. Det är mest att det är sommar, jag har semster och är så dålig på att hitta på saker att göra själv. Så fort jag är ensam hemma så lägger jag mig framför tv:n med datorn på och känner för att beställa hämtmat. 
 
Trots det så har jag idag faktiskt fixat en fin present till farmor, börjat läsa en bok och nu gjort planer om kvällsbad. Så man borde väl vara nöjd. Chilla, andas ut och vara nöjd. Men är man det? 
 

You've Got A Friend

Kategori: Älska

Det här med bra tjejkompisar - det är riktigt gött att ha. Ibland när ens tankegångar och funderingar tar alldeles för stor plats så är det så himla gött att kunna vädra sina problem med sina närmsta görlfrends. Idag har jag hängt med Linnea och lite små irriterande tankar som jag fick av helgens besök rådde hon bot på direkt. Sen om hennes förslag på lösning är den riktiga vet man ju aldrig, men ibland känns det gött att bara tro på den bästa lösningen för sig själv. You know? 
 
Ibland kan man ju tycka att ens vänner ska vara ärliga, ja, för det mesta faktiskt. Men ibland vill man bara ha lite pepp och stöttning. Man vill ju hellre höra "klart du kommer hitta din själsfrände" istället för "du kanske inte ska vara så kräsen"... Nej, goda vänner är bra att ha, jag har turen att ha ett gäng sköna tjejer som jag kan utnyttja när jag behöver lite goda ord. Dessa är veckans bästisar: 
  

 
 
 
 

Summer Time

Kategori: Allmänt

- and the living is easy
 
Hej jag har semester. Fullt upp trots att det är så kallade lediga dagar. Funderar på om man ska ta och rada upp allt men tvekar liksom på att det kommer vara någon som tycker det är intressant nog. Så jag skiter i det. Hej då!
 

My Time Is Coming

Kategori: Allmänt

Fem semesterdagar avklarade och det känns som att jag har hunnit med jäkligt mycket trots att det bara har gått en knapp vecka. Typ fyra veckor kvar då. Är som sagt hos mamma nu några dagar och tar hand om katterna och passar på att chilla järnet. Försöker att inte göra ett skit och inte känna mig tvungen att umgås med någon. 
 
Insåg idag när jag gick till närbutiken vad livet är gött och vad det förändras. Jag kan nu traska iväg till affärn osminkad med en kort tubklänning, något som för några år sedan var en omöjlighet. Mitt arbete med mig själv har lyckats och jag ser nu fram emot en sommar som singel och med väldigt goda vänner. 
 
 

Där Jag Hänger Min Hatt

Kategori: Allmänt

Vitlöksmun, stora beslut och kattkos. Den är min verklighet just idag. 
 
Sitter hemma hos mamma. Slökollar på "Vem vet mest" tillsammans med brodern och munnen har alltför tydliga minnen av vitlökssmöret jag nyss tryckte i mig till lunchen. Imorgon flyttar jag in här några dagar då mamma ska åka ner till Karlskrona där de har sitt sommarhus. Eftersom hon har massa katter inklusive två kattbebisar som behöver koll och jag har två katter som behöver lite stimulans så tar jag med mig mina raringar till Varberga och bor här ett tag. 
 
Och det är bra. Jag behöver andas ut lite och jag behöver tänka. Har en del beslut att fatta. Eller ja, fatta dem har jag väl redan gjort. Gäller bara att genomföra dem. Med stil. Kan bli jobbigt, så skönt att få slappa lite ensam i en stor lägenhet med uteplats. 
 
That's my reality.