JasmineMede

LOL

Kategori: Älska

Internet Friends

Kategori: Älska?

Ibland tänker jag på hur få vänner jag skulle ha på facebook om jag följde min första instinkt och skrev sånt man tänker att man vill kommentera med. Exempel ett:
 
"väntar på bussen till jobb.........."
 
"sitter på bussen till jobbet nu....... ska bli kul......"
 
ALLTSÅ: Jag bryr mig inte om att du åker buss VARJE DAG. 
 
Exempel två: 
 
"Åh, mys kväll snart med min älskling. Lillan sover och potatis gratängen står i ungnen tillsammans med fläsk filen"
 
SÄTT IHOP ORDEN, DIN MADDER FACKER!!
 
Exempel tre: 
 
"Åh nej, det värsta tänkbara har hänt"
Kommentarer: "Vad?". "????". "Vadå <3<3"
 
För det första, säg inte A om du sen inte säger B. För det andra, sluta vara så jävla nyfikna, forma en mening om ni ska kommentera. Eller skriv inte om det alls. Så sparar vi alla lite huvudbry. Och dra ner på hjärtan för fan. 
 
Exempel fyra: 

"Webb shåp med lite av varige: Egna desajnade hallsband, Pennor, Örhängnen o.s.v..."

Bitch please: Ska du vara seriös på fejjan, låt någon annan skriva om du har dyssan eller liknande diagnos. 
 
 
 
 
Obs: Alla är något modifierade, riktiga händelser. Baserat på en sann historia kan man säga. En jävligt dålig sann historia som ingen kommer vilja veta slutet på. 
 
 
 

Calling

Kategori: Älska?

Vad händer? Dog världen? Är min nya kommentarsfunktion så kass? Skriver jag så otroligt trista saker eller besöker folk inte min blogg längre?

Baby Lou Tattoo

Kategori: Allmänt

Det är fascinerande hur fort man glömmer. Mellan alla gånger jag har tatuerat mig tänker jag jämt "äh det gör ju inte så ont" och "jag kan sitta hur länge som helst". Sen när man väl sitter där, men byxorna halvt avdragna i en lagom obekväm position, då är man nära att be om nåd efter en kvart och säger nästan "vi kan väl dela upp gaddningen på 15 olika tillfällen, ehe?"

Men nej, jag brukar inte klaga. Jag brukar inte sätta i ord det min hjärna ber om. Jag brukar bita mig i fingret eller närmsta tröja och andas djupt. För visst gör det ont. Det gör jävligt ont. Vissa ställen mindre än andra och idag var det ett ganska "bra" ställe. Men när Daniel efter två timmar börjar gnugga in bläck i närheten av knävecket där huden är tunn och då hela vaden redan är öm och smärtar, ja då gör det ont.

Men nu är konturerna klara och nästa gång blir det färg. Badass!

Out From Nowhere

Kategori: Allmänt

Jag hade fina naglar åtminstone

Söndagskväll och jag känner mig något repad efter gårdagen. Ryggen är okej igen och armen är nästan brukbar. Idag har jag hängt en del med familjen och gosat med mina katter men framförallt läst ut Revolt av Suzanne Collins. Jävlar vilka bra böcker hon har skrivit. Kan vara den bästa trilogin jag någonsin har läst.

Klockan närmar sig tolv och det är väl dags att gå och lägga sig egentligen, men jag vet att varken min kropp eller knopp är tillräckligt trötta än så får försöka hitta på något utmattande som jag klarar av att ta mig an.

The Ballad

Kategori: Allmänt

Idag är en sån där dag som man önskar att man hade en famn att komma hem till. En famn utan krav och frågor som bara finns där och håller om en när man behöver den som mest. Fan ta er alla som har någon att komma hem till men som inte uppskattar det. Och fan ta min rygg och allt annat som gick åt skitan idag. Nu ska jag fälla några tårar i min ensamhet och sova.

Lozin' Must

Kategori: Allmänt

Idag hade jag ett val. Antingen gå upp klockan nio för att träna/tävla i tre timmar med thaiboxningen och sedan grilla lite som avslutning på säsongen. Eller sova till halv ett. Med tanke på att gårdagen spenderades största delen ståendes, drickandes lite öl och skrikandes på konsert och det faktum att jag under den sista konserten inte kunde njuta alls på grund av min förbenade rygg som smärtade så att jag faktiskt funderade på att lägga mig ner på grusplanen mitt ibland tusentals pers och att jag sedan cyklade hem i spöregn och somnade vid två ganska utmattad gav mig svaret på min fråga. Jag fullkomligt storsket i träningen.

Nu laddar vi upp inför ännu en dag med bra band och massa goa folk att umgås med. Det vart ju trots allt en jäkligt bra kväll igår.

My Time Is Coming

Kategori: musik

Nej, jag kan inte riktigt fatta att jag kommer få se några av mina favoritband på en och samma scen imorgon. Och på lördag. Det firar vi med att slänga in lite coola bilder som jag har tagit alldeles själv på ovannämnda.


Vilken är din favorit?

Singing That Melody

Kategori: Älska

Nej, nu åker jag hem. Jag har arbetat på så sinnessjukt bra så jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra nu. WOHO!
Imorn är det blir mailande som står på agendan sen ska jag och Natha peppa järnet inför ÅRETS BÄSTA HELG!!!

Helgens lineup är så sinnes så jag orkar inte ens tänka på det. Jag fokar på öl, vänner och bra musik. Sen att det råkar vara världens bästa musik och världens bästa liveband, det är en annan sak :)

The Update

Kategori: Allmänt

För er som inte har sett det så har jag bytt design. Om den gamla är kvar så tryck f5, cmd+r eller vad det nu kan vara för kombination som funkar för just din dator. Jag har haft lite probs med att få vissa bilder att funka. Hur ser det ut för er? På min mac funkar helt plötsligt inte vissa bilder som funkar fint på pc:n. Jag förstår mig verkligen inte på det där..

Men jaja, vad tycks? (Headern är inte färdig än, än så länge bara en tillfällig tills jag har förstått mig på det här med gif.bilder. Någon??)

Marry You

Kategori: Älska

Vad jag efterlyser nu, mina kära vänner, är ett sommarbröllop. För det första har jag aldrig (förutom min moster och farbrors när jag var två. Inte ens min pappas bröllop när jag var elva fick jag vara med på!) varit på ett bröllop och för det andra kan jag inte direkt gifta mig själv just denna sommar så det är bara att börja skicka inbjudan! Jag skiter faktiskt i om jag känner så många på bröllopet eller inte, det skulle bara vara så himla mysigt att gå. Få klä sig fint, gå med en dejt (humm?), utnyttja öppen bar och gråta lite åt fina tal. Get married för bövelen!!


Come On!

Kategori: Allmänt

Jäkla skitdag idag på jobbet. Inget gick smärtfritt och alla siffror till slutprojektet ligger huller om buller och ihopblandade med ett annat projekt. Inte ens ekonomen förstår hur det kan bli så som det nu är. KUL. Nej.

Så det var bara att åka hem och lägga sig på soffan ett tag. Tur att man har en sån här att komma hem till:


Beauty is in the eye of the cameraholder.

Kategori: Allmänt

Kan inte låta bli, men är jag inte ruskigt snygg på den här bilden? Allt tack vare Elin som lyckades fånga mig i exakt rätt ögonblick och vinkel.

Kitty Cat

Kategori: Allmänt

Nej, det blev inga kattungar. De två små som var kvar fick tas om hand av en surrogatmamma eftersom mami Rocksy inte hade något lättåtkomlig mjölk. Men hos surrogatmamman där mjölken sprutade orkade inte bebisarna i fråga ta för sig, och så var surrogatmammans riktiga bebis som bara var en dag äldre mer än dubbelt så stor som Rocksys bebisar. Så något gick ju uppenbarligen fel någonstans.

Bebisarna klarade inte mer än ett dygn hos den nya mamman. Rocksy adapterade sig snabbt till att vara ungkatt igen utan några bebisar och allt är nu frid och fröjd.. Som om ingenting har hänt.

Let Me Be Myself

Kategori: Allmänt


Har kommit fram till att den här bloggen ska handla lite mer om mig, det är ju min blogg ffs.