JasmineMede

Bad Karma

Kategori: Älska?

Ibland kommer den där frågan. Den efterhängsna, jobbiga, skitfrågan som jag inte verkar kunna bli av med. Och ikväll kom den igen. Med kraft.

Vad är det för fel på mig?

Varför, alltså VARFÖR är jag fortfarande, vid snart tjugofyra års ålder, singel och ensam? Allt jag någonsin har önskat har innefattat man, barn och hus. En kärleksfull famn. Någon att berätta mina bra och dåliga dagar för och någon att mysa med i soffan som inte drar sig undan eller kommer med undanflykter som "vad trångt det vart".

Jag FÖRSTÅR INTE hur en sån kärleksfull människa kan få gå så kärlekslös.

Screw you karma. Bara screw. you.

Kommentarer

 • Nina säger:

  Du kanske borde svälja stoltheten och prova en dejtingsajt, istället för krogen. Internet fungerar faktiskt, mina två senaste förhållanden kommer ur internet och de höll faktiskt i nästan tre år båda två.  Så ta och bli medlem, det är förvånansvärt vad många vettiga människor det finns på dejtingsajter nuförtiden. Jag kan förstå att det finns en viss "knulljagande mansgris"-stämpel på vissa av killarna där men de flesta är bara ute efter samma sak som alla andra singlar, kärlek. :)

  2012-03-07 | 13:16:56
  Bloggadress: http://mindofalunatic.tumblr.com
 • Lisa säger:

  Hjärtat, vi får nog ta och åka till planeten Hunk där det bara finns singelkillar i desperat behov av riktiga kvinnor! Så stannar vi där i vårt lilla harem <3 Nej, men han finns där ute och han är lika ensam som du!

  2012-03-09 | 14:14:45
  Bloggadress: http://rainbowsforever.blogg.se/

Kommentera inlägget här: