JasmineMede

Not a festdagbok

Kategori: Festdagboken

Nej, det blir då inget dela med sig och öppnande här på bloggen. Så kul ska vi inte ha det. Inte med den minimala feedbacken som kom på det inlägget. Så nu skiter vi i det och berättar om något roligt istället - fredagen.

I fredags så körde jag och Natha en spontan. Egentligen skulle vi gå och lyssna på grabbsen som körde akustiskt på en musikaffär, men sen kom vi på att vi hade sett dom en hel del, och att dom antagligen aldrig skulle komma om vi hade nån uppvisning av något slag. Och sen var relaxen bara ledig under samma tid. Så vi sket i det helt enkelt. Vi bokade relaxen hemms hos Natha vilken egentligen bara är en bastu. Så där satt vi, i 60 graders hetta men dörren lite på glänt och en öl i handen. Vi kom snabbt fram till att vi inte var några finnar.


Så vi övergav bastun efter ett tag och kom fram till att vi ville ut och dansa. Lite fixande och vinande och vi var ready to go, Natha fixade en fräsig frilla på mig (om det är något som är otroligt tråkigt så är det väl ändå att fixa håret på sig själv?!). Vi vart 2 hot 4 U och ready 2 go så att säga.


Vi drog bort till Ivy och tog en öl innan vi efter en del research (vi gick förbi Strömpis och såg den löjligt långa kön och de alldeles för unga människorna i den) gick till Satin. Där hittade vi våra polers och vi hade en ypperligt trevlig kväll med öl, dans och avslöjanden.

Thänk you Natha, för en awesome kväll.

Kommentarer

 • Elin Atterstig säger:

  Åh najs! Härlig kväll!  Kul att du kände igen någon i inlägget! Hur kände du Jens? Jag fotade honom till en artikel om teaterpedagogerna, har du haft honom som lärare? :)

  2012-03-05 | 11:51:29
  Bloggadress: http://elinatterstig.se
 • Natha säger:

  Tack detsamma :D

  2012-03-06 | 13:48:36

Kommentera inlägget här: