JasmineMede

Fighter

Kategori: Älska

Jag har under detta året jobbat ganska mycket med mig själv. Innifrån och ut, allt det där töntiga med självkänsla, älska dig själv osv. Väldigt inne nu för tiden. Men saken är den, tro det eller ej, att det funkar. Vill man så funkar det och på senaste tiden så har jag insett att det verkligen funkar.

För det första så hade jag inga problem alls att skriva ihop ett personligt brev häromdagen. Det brukar ju annars vara en pärs att skriva om sina bästa sidor utan att det låter glättigt eller överdrivet, men nu kändes det naturligt att skriva om mig själv och vad jag är bra på. SKÖNT!

För det andra så kom jag på mig själv att tänka på hur mycket jag älskar mig själv. Och? Kan man tänka, men jag har haft väldiga problem med det där ordet. Måste man älska sina föräldrar, hur vet man om man älskar sina vänner, en själv kan man ju inte älska för då är man ju självgod... osv. Men häromdagen insåg jag att jag på riktigt tycker att jag är ganska så awesome, och älskvärd. Såklart att man har brister och saker man är mindre nöjd över, men jag är fan ganska nöjd med mitt eget sällskap.

Ganska så awesome faktiskt.Kommentarer


Kommentera inlägget här: