JasmineMede

Lyckligare Nu

Kategori: Love 2012

Idag fick jag en sån himla fin komplimang. En sån som betyder lite extra och som går rakt in i själen. 
 
Jag har under detta året jobbat otroligt mycket med mig själv, inte så mycket utanpå som innuti - där man bör börja. Det har varit hårt och slitsamt och många beslut har tagits och mycket barndom har ältats, men nu på senare tid har jag fått flera bevis på att det fackin funkar! Därför kom denna kommentaren så himla lägligt och satte på nått sätt sista trappsteget på min självkänsletrappa. Jag är uppe nu. Nu gäller det bara att hålla sig kvar, men jag gillar vyn här uppifrån så jag tror inte det ska vara så svårt. 
 
My glimt is back!

Det går bra nu

Kategori: Love 2012

Jag har inte riktigt hunnit smälta det än, men idag fick jag fast tjänst. FAST TJÄNST. TILLSVIDARE ANSTÄLLD.

Nog för att det bara är 50% men viljan är ändå att fylla upp de femtio som finns kvar så jag blir nog kvar här i denna organisation ett tag till.

Nej. Jag kan fortfarande inte fatta det. Ett av mina mål i livet är uppfyllt. Samt en löneförhöjning på det. En härlig sådan.

Kanske dags att andas ut nu?

Pitiful

Kategori: Allmänt

Nacken värker och ögonen är trötta. Idag jobbade jag första dagen av ett långt pass. På 10 dagar kommer jag vara ledig 1... Sen jävlar blir det 5 dagar ledigt. But still. Hard work is yet to come. 
 
Jag hatar de stunder man inser att man börjar bli gammal. Min nacke smärtar i sviterna efter en jobbig körtelfeber för några år sedan. Ögonen värker bara för att jag var dum nog att inte använda glasögonen de två timmar jag satt och läste på tåget. Och sen har vi svanskotan som smärtar i diverse positioner, den är det bara skit med. 
 
Jag är en gammal, trött kvinna. Sen är jag ganska ensam också. Pity please. 
 
En inte så gammal Jasmine. Nån vecka innan den där jäkla körtelfebern. 
 

Bother

Kategori: Allmänt

Idag är jag ledig. Det är ju jävligt gött alltså. Trots det kan min hjärna inte sluta race:a och jag känner mig stressad över allt jag tror att jag måste göra, jag kan inte ens kolla på ett serieavsnitt utan att jag pillar på mobilen eller gör något helt annat samtidigt, min hjärna kan inte slappna av. 
 
Och det skrämmer mig, något så fruktansvärt. Jag vet vart det kan sluta, blod på källarförrådets väggar. Min barndomsväns pappa är ett (ej längre) levande bevis på det. Tanken på det stressar upp mig än mer. 
 
*Andas*
 
Nu är det dags att röra på sig, baka lite, städa lite, plugga lite. Betar jag av min faktiska to-do-lista så kanske jag blir mindre stressad än att sitta vid datorn och tänka på allt jag borde göra? Smart Jasmine.
 
Idag kommer Eva i alla fall. Bästa Eva som hjälper till och fixar, då känner jag mig inte särskilt stressad. Vår klädkod idag är "missmatchande myskläder", jag tror jag har lyckats jävligt bra! 
 

Flow

Kategori: Love 2012

Jag vet inte vad det är men något i mitt liv ger mig ett sånt himla flow just nu. Jag vet inte om det beror på att jag har köpt nya möbler och planerar min flytt eller om det är på grund av att jobbet går bra eller att jag har börjat prioritera, men nånting ger mig en sån jäkla go känsla i hela mitt inre. Och det tackar jag för.

I Love It

Kategori: Allmänt

På mindre än ett dygn har jag tagit två stora beslut. Förvånande för att vara mig, jag brukar vara ganska velig och göra saker för att jag måste, inte för att jag vill. SCREW det nu. Inte fan tänker jag göra saker bara för att jag borde! Faktum är att när jag väl tar bra beslut så är det väldigt spontana beslut. Helt plötsligt finns idén där och nånstans inser jag att så här måste det bli, det gäller bara att övertala hela mig till detsamma. 
 
1. Jag gick från att vara blivande tävlingsboxare till revystjärna. Eller ja, jag beslutade helt enkelt att jag egentligen inte vill hålla på med thaiboxning i höst. Pressen är för stor, jag känner mig stressad hela veckan för att jag måste träna och sen kanske jag inte hinner det på grund av jobbet och så mår man dåligt i några dar, inte så himla pepp. Därför tänker jag att jag kan träna på annat sätt, där jag själv bestämmer tiderna. I samma veva kom jag på att min kära vän Eva ska börja i en revy som tränar samtidigt som jag annars skulle ha tränat. Mitt arma teaterhjärta kan inte säga annat än "let's go"! 
 
2. Våga vägra trista styrelsemöten! Jag har suttit i en styrelse i år som jag egentligen inte vill vara i. Inför varje möte har jag hittat på någon halvlögn om att jag inte kan komma. Idag tog jag tag i saken och sa upp mig. Yey. 
 
Nästa väldigt spontana grej jag redan har beslutat om är att handla grejer på Jysk för 2500:-. Damn you reklamblad... 
 
Senaste spontana inköpet - iPhone 5