JasmineMede

I Love It

Kategori: Allmänt

På mindre än ett dygn har jag tagit två stora beslut. Förvånande för att vara mig, jag brukar vara ganska velig och göra saker för att jag måste, inte för att jag vill. SCREW det nu. Inte fan tänker jag göra saker bara för att jag borde! Faktum är att när jag väl tar bra beslut så är det väldigt spontana beslut. Helt plötsligt finns idén där och nånstans inser jag att så här måste det bli, det gäller bara att övertala hela mig till detsamma. 
 
1. Jag gick från att vara blivande tävlingsboxare till revystjärna. Eller ja, jag beslutade helt enkelt att jag egentligen inte vill hålla på med thaiboxning i höst. Pressen är för stor, jag känner mig stressad hela veckan för att jag måste träna och sen kanske jag inte hinner det på grund av jobbet och så mår man dåligt i några dar, inte så himla pepp. Därför tänker jag att jag kan träna på annat sätt, där jag själv bestämmer tiderna. I samma veva kom jag på att min kära vän Eva ska börja i en revy som tränar samtidigt som jag annars skulle ha tränat. Mitt arma teaterhjärta kan inte säga annat än "let's go"! 
 
2. Våga vägra trista styrelsemöten! Jag har suttit i en styrelse i år som jag egentligen inte vill vara i. Inför varje möte har jag hittat på någon halvlögn om att jag inte kan komma. Idag tog jag tag i saken och sa upp mig. Yey. 
 
Nästa väldigt spontana grej jag redan har beslutat om är att handla grejer på Jysk för 2500:-. Damn you reklamblad... 
 
Senaste spontana inköpet - iPhone 5
 
 

Kommentarer

  • Nomaden säger:

    Du sa upp dig! Så lät det inte igår ;) Men bra! Man ska inte göra saker man inte vill göra. Och stora tummar upp för att du joinar mig i revyn. Slipper jag känna mig som den enda outsidern som inte vet vem Sandra Ås är.

    Vad ska du köpa på Jysk?

    2012-10-02 | 23:55:26
    Bloggadress: http://nomadenes.blogspot.com

Kommentera inlägget här: