JasmineMede

My Reality

Kategori: musik

I can see clearly now
 
Jag har äntligen insett vad det är jag har saknat och vad det är som har gjort att mitt liv har känts lite tomt på sistonde - det är ju LIVEMUSIKEN! Denna underbara genuina källa till eufori som gör mig till den lyckligaste i världen. Riktig jävla egenspelad rock 'n' roll med ljusspel, scenspel och gitarrspel. 
 
Häromdagen lyssnade jag på riktig rock och insåg att det inte var musiken jag höll på att tröttna på, det var inte en hobby jag behövde - det är mainstreamen som har förstört för mig den senaste tiden! Icona Pop och Swedish House Mafia i all ära men inget går upp emot att stå och titta på The Hives en regnig sommardag. 
 
Varje dag jag inte arbetar med livemusik dör jag lite
 
Jag som arbetar med något så trevligt som arrangemang trodde att jag hade drömjobbet - och det har jag ju, nästan. Det är bara en liten liten sak som saknas, och det är musiken. Att boka backline, snacka med managers och handla riders är något som jag inte trodde att jag skulle sakna, men fy fan vad jag skulle göra vad som helst för att arrangera en liten skit spelning med ett riktigt bra liveband. 
 
Royal, The Sounds och Hivean, all by yours truly
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: